Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 158
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Muslimane sunite nga do qe jeni, shkoni e luftoni ne Siri kunder shijave qe te shikojme se kush do fitoje!
    Epo zoteri i nderuar shqiptaret kane filluar te vetedijesohen kur po shohin video te tilla sepse besimi ne Zotin kerkon dashuri per krijesen e tij pa marre parasysh se cfare besimi apo dogme ndjek apo nuk ndjek. Ne Shqiperi vetedija qendron me lart, ne Kosove pak me e ulet eshte vetedija por populli e din se nuk ben te ushtrohet dhune ne emer te Zotit, ndersa ne Maqedoni ndodhin edhe keto por nuk perkrahen nga populli pasi nuk eshte ne ndergjegjen e shqiptarit te ushtroje dhune ne emer te Zotit.

Kemi njerez ne Kosove qe duan t'i vrasin femijet e tyre sepse martohen me shqiptare te besimit krishter, por hoxha i nderuar Shefqet thote se kjo eshte me mire me vdek 'se sa me u martu me te krishter' por megjithate nuk vritet evladi (femija).
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 17-10-2013 më 19:39

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Kemi pra njerez ne Kosove qe nese i martohet vajza me nje te krishter eshte ne gjendje ta vrase femijen e vet. Nuk mburremi me ta, une per vete jo.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kemi pra njerez ne Kosove qe nese i martohet vajza me nje te krishter eshte ne gjendje ta vrase femijen e vet. Nuk mburremi me ta, une per vete jo.
    Tripo, ne Kosove i ke vetem 2% te besimit krishter, dhe ata 2% jane me fanatik se 98% mysliman, se paramendo, si do te mbijtonte ky komunitet dy perqindesh i krishter ne mesin e 98%-ve mysliman PO TE MOS ISHIN FANATIK??!!. Ec e tregojau keto perralla ndonje amerikani se ketu nuk te pijne uje, une ne Kosove jetoj dhe realitetin e njoh mire.. Une kam ndenjur dhe kemi biseduar per kete qeshtje me ca te krishtere, njeri prej tyre(shembull) thoshte se ne jemi ne hall te madh kur vjen koha per martese(si mashkulli si femra), sepse neve na urdherojne familjet qe te martohemi patjeter me te krishterë/e se perndryshe edhe shkisherohemi.. Ai thoshte se atij i duhet te shkoj ne Mal te Zi per te gjetur nje vajze krishtere dhe per ta mare per grua, pasi qe ne Kosove e kane shume rrethin e ngushte dhe shpesh mund te bejne "inçest"!! Ai thoshte qe nena e tij ka frike se mos e gjene nje vajze mysimane dhe ajo e kthen edhe ate ne besimin islam dhe me kete gjest do ta turperoj te gjithe familjen dhe fisin!! Ai ishte ne lidhje me nje vajze myslimane, mirepo pa dijenine e familjes se tij.. nuk dinte cfare te vepronte.. Familja e tij e kishte urdheruar te shkoj ne Ma te Zi per te kerkuar grua, kurse ky ishte i dashuruar me ate shqiptaren myslimane.. ai thoshte se po te marin vesh familja e tij, nuk do t'a konsiderojne me si djal te tij..

Ec tash therrja peles!.

Dhe mos harro se edhe prifterinjte rrihen ne mes vete shpesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 18-10-2013 më 03:02

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gon! për postimin:

Norça.li (18-10-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Ha ha, Goni...
    E sakte. Eshte pikerisht ashtu.
    Une e kam pasur per dy vite "cimer" nje katolik. Te njejten ma ka thene ose me ka lene per ta kuptuar.
    Ama ky mesiqi furiva eshte "demokrat" interneti. Perndryshe, i kthyer "ne fene e te pareve", keshtuqe, i ngrati, ka mbetur as ne toke e as ne qiell. Po don me u kualifikue ne mesin e atyre nga eshte kthyer, kurse ata s'po ia... fort. Dhe tash i kane mbetur mullinjte e eres te Sanços së Pançove, megjithese te tu Kosova ende nuk e dijne as si duken mullinjte me ere...

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    din te lexosh apo edhe per te lexuar nuk din..se per te kuptuar as qe e merr mundimin..e ke te shkruar qarte..duhet te mesosh me mire gjuhen shqipe ..

une nuk e njoh nenen e ketij mjerani..nuk kam si e gjykoj pa e njohur..nuk kam kutin tend te gjykimit mbi njerezit qe i vlereson ku ka lindur e cka ka veshur..

po te kishte permbushur tamam rolin e saj si nene nuk besoj se sot djali i saj do te ishte ne siri duke pellitur megjithate gjithcka eshte relative..eshte rast i veqante dhe ndoshta nena e tij nuk ka pase as me te voglen mundesi te ndikonte ne karakterin e ketij djali..perfundimet asnjehere nuk nxirren per raste te veqanta..mesoje mire kete..
    Mund te jete grua madheshtore po me pak faj ..ky ishte "gjykimi" yt per nenen e ketij debilli ..ska nevoje per ta njohur per ti bere profilizimin ,ajo eshte grua analfabete dhe fetare qe ne menyre indirekte eshte "fajtore" per gjendjen e femijes se saj !Rastesisht asgje nuk vjen ...te njetin faj ka edhe familja e Arid Ukes ..keqedukimi i tyre e beri djalin vrases dhe si pasoje do kalbet ne burg !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Jo, nuk eshte per kete, se ka me miliarda njerez neper bote qe nuk e besojne islamin dhe ketu nuk ka asgje te keqe.. ata besojne nje fe tjeter ose nuk besojne fare asnje fe dhe kjo eshte krejt ne rregull. Problemi eshte se ti e ke zemren e erret dhe me ate zemer qe ke ti, qellimi yt i vetem eshte qe te poshterosh cdo gje islame qe ekziston mbi toke, packa shumica dermuese e kombit shqiptar qe ti thua se i "perket" jane mysliman. Ti e di fare mire se me ate foton qe ke sjellur ketu nuk me ben gje mua, se tek e fundit une nuk i konsideroj hadithet si fjale te Zotit dhe si pasoje, ato jane te pa pranueshme per mua, ti e di mire edhe kete gje.. Me rendesi qe kete nuk mund ta deshmosh me Kuran as ti, as ata tipat e rangut tend qe e kane bere kete karikature tendencioze per qellim fyerjen e miliarda njerezve me perkatesi fetare myslimane, por as ata shpifesit arab, te cilet ia mveshen kete gje profetit Muhamed.
    DIjetaret arab ti i quan shpifes ..je duke pretenduar se njeh fene me mire se ata..abu Goni?!!!
    Ka gabu Allahu ,eshte dasht profetin me dergu nga mesi i popullit tone ,jo te arabet ,se ata ende sjane kah e kuptojne islamin si duhet ..islam i vertete eshte kur femra me bikin ne plazh degjon ilahi ,vet ish deshmitare ..,te festohet bajrami neper kafiteri duke konsumuar alkool ,te behen dasma meshkuj e femra te perziera ku nusja ka fustan me dekolte te hapur dhe te vie hoxha te i bej "niqah" etj etj keshtu duhet te jete islami po ata arabet injorant nuk jane ne gjendje ta kuptojne .

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    DIjetaret arab ti i quan shpifes ..je duke pretenduar se njeh fene me mire se ata..abu Goni?!!!
    Ka gabu Allahu ,eshte dasht profetin me dergu nga mesi i popullit tone ,jo te arabet ,se ata ende sjane kah e kuptojne islamin si duhet ..islam i vertete eshte kur femra me bikin ne plazh degjon ilahi ,vet ish deshmitare ..,te festohet bajrami neper kafiteri duke konsumuar alkool ,te behen dasma meshkuj e femra te perziera ku nusja ka fustan me dekolte te hapur dhe te vie hoxha te i bej "niqah" etj etj keshtu duhet te jete islami po ata arabet injorant nuk jane ne gjendje ta kuptojne .
    A thua po te paguajn sa duhet per ti fryre urrejtjes ndershqiptare? Sa e mjere qe je, po ku ka njeri me te dobet se tradhetaret e kombit, phii... b..shitur!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ti vazhdon me provokime, po mire se ska kush te te ngreh veshin ty ketu ne kete forum te felliqur dhe ti luan si te duash..

Normal, i quaj shpifes te gjithe ata qe kane shpikur lloj lloj genjeshtrash ne emer te Zotit dhe profetit duke e kundershtuar keshtu edhe Kuranin, fjalen e vetme dhe legjitime te Perendise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 18-10-2013 më 05:07

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    A thua po te paguajn sa duhet per ti fryre urrejtjes ndershqiptare? Sa e mjere qe je, po ku ka njeri me te dobet se tradhetaret e kombit, phii... b..shitur!
    Nuk ka nevoje te me paguaj askush per te thene te verteten ...edhe ti e din mire qe asgje pos te verteta jane ato qe thashe me heret ...me vjen keq po nuk ka me qesharak se shqiptaret musliman ,duhet ta pranoni ,nuk mbulohet dielli me shosh !Te sfidoj te me pergenjeshtrosh ato qe thashe me larte ...une betohem qe ato qe thashe me larte jane 100% te verteta ..mund te betohesh ti per te kunderten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Ti vazhdon me provokime, po mire se ska kush te te ngreh veshin ty ketu ne kete forum te felliqur dhe ti luan si te duash..

Normal, i quaj shpifes te gjithe ata qe kane shpikur lloj genjeshtrash ne emer te Zotit dhe profetit duke e kundershtuar keshtu edhe Kuranin, fjalen e vetme dhe legjitime te Perendise.
    Si mos te tallem kur keni marr rolin qe nuk ju takon .hadithet jane pjese e pandashme e fese islame ,pa to nuk do ekzistonte islami qe njohim sot ...islami nuk eshte siq deshironi ju te jete ,Kurani yt lejon martesen me kusherinje te pare ,martesen me femije ,martesen me grate e femijve te adoptuar etj ..kend do ta akuzosh per shpifje tani ?

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •