Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 158
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ....kush mendon qe e ka mire ky"njeri"atehere,lereni forumin,mos humbni kohe,shkoni e bini shehida se po ju pret"qafir"bashar el asad,heeh.
    Keta forumistat tane e dine mire cka eshte xhihadi dhe te mirat qe sjell ai por cka me ba ...djalli si perhere djall ,kane ra ne kurth te tij

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Malesor burri pse po rren o burre malesie ,mos i korit mustaqet ,kurre ne jete nuk perdori fjalor banal (te piset),as ne jeten e perditshme e as ne forum !
    Nuk eshte per tu cuditur ky maskilizmi yt ,kete karakteristik te perbashket e kane meshkujt musliman ,pasi perballe meshkujve qafira e ndiejne veten bukurreca ..kane nevoje dikund tjeter ta shprehin !
    Une ndihem mire qe jam femer (ndonese ti si musliman smund t besosh ) por sme behet vone cka mendojne maloket musliman DESHTAK ...ose te shprehem me mire ,personifikim i deshtimit !
    sinqerish ndjej keqardhe qe debatoj me ty..te kam thene edhe nje nje shkrim tjeter qe je per tu meshiruar deh nuk do te debatoj me ty por ti nuk le rast pa u grricur pa as me te voglin shkas..nuk do te te isha pergjigje sepse nuk ja vlente por ne kete teme tu pergjigja thjeshte per te treguar se nuk je e afte te debatosh me mua por je e afte vetem te ofendosh..ne fund me thua qe po rrej..ja po ta bie shkrimin tend fill pas asaj qe shkrova une dhe nese ty fjala e nenvizuar nuk te duket ofendim nuk kam koment..
    Idiot i trashe
    ,ky problem nuk eshte i tipit ka dhi nje prift ne Honolulu apo nje hoxhe ne Arabi ,ky problem eshte problem serioz ,neser ky debili kthehet ne Kosove apo Shqiperi dhe me trusheperlarjen qe i eshte bere paraqet rrezik per jeten e femijeve tane ,a nuk e sheh se lloji i tyre ben cdo dite sulme kamikaze neper Irak e Afganistan ?!!
    ..

per mua eshte ofendim dhe te keshilloj qe te mos me citosh me..edhe eventualisht nese nuk te rri ajo mbrapa rahat dhe me citon dua te me drejtohesh me shqiptar ose malsor dhe jo me musliman..shikoje mire debile nickun tim e pastaj mu drejto..ndryshe kam nje fjalor xhepi edhe une e do te me detyrosh ta nxjerri e kur ta nxjerri besoj nuk do te ndjehesh mire.

.
    Nuk eshte per tu cuditur ky maskilizmi yt ,kete karakteristik te perbashket e kane meshkujt musliman
    edhe nje here dije qe jam shqiptar..pastaj jam lindur ne malsi dhe jam malsor..e treta ne rradhe vjen religjioni qe per mua nuk ka fare rendesi..nese te dukem maskilist dije qe jam mashkull dhe si mashkull nuk mund te jem feminist..mbaje mend mire debile se ma qave me nderen..

nje keshille prej meje..ke nje mision te rendesishem ne jete qe te edukosh femijet e tu..mos e harxho kohen ketu ne forum per te bere shkence se kur i hypi muhameti aishes apo si e ka bicen atifetja..une e di se ti nuk arrin ta kuptosh misionin tend por shpresoj ta degjosh keshillen time..ndryshe femijet e tu kan per te dale me keq se ky mjekerjapi ne siri..i nje nene nga kosova eshte edhe ky dhe duket se ajo ka deshtuar ne edukimin e tij..mos deshto edhe ti..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 15-10-2013 më 17:35
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sinqerish ndjej keqardhe qe debatoj me ty..te kam thene edhe nje nje shkrim tjeter qe je per tu meshiruar deh nuk do te debatoj me ty por ti nuk le rast pa u grricur pa as me te voglin shkas..nuk do te te isha pergjigje sepse nuk ja vlente por ne kete teme tu pergjigja thjeshte per te treguar se nuk je e afte te debatosh me mua por je e afte vetem te ofendosh..ne fund me thua qe po rrej..ja po ta bie shkrimin tend fill pas asaj qe shkrova une dhe nese ty fjala e nenvizuar nuk te duket ofendim nuk kam koment..
    ..

per mua eshte ofendim dhe te keshilloj qe te mos me citosh me..edhe eventualisht nese nuk te rri ajo mbrapa rahat dhe me citon dua te me drejtohesh me shqiptar ose malsor dhe jo me musliman..shikoje mire debile nickun tim e pastaj mu drejto..ndryshe kam nje fjalor xhepi edhe une e do te me detyrosh ta nxjerri e kur ta nxjerri besoj nuk do te ndjehesh mire.

.

edhe nje here dije qe jam shqiptar..pastaj jam lindur ne malsi dhe jam malsor..e treta ne rradhe vjen religjioni qe per mua nuk ka fare rendesi..nese te dukem maskilist dije qe jam mashkull dhe si mashkull nuk mund te jem feminist..mbaje mend mire debile se ma qave me nderen..

nje keshille prej meje..ke nje mision te rendesishem ne jete qe te edukosh femijet e tu..mos e harxho kohen ketu ne forum per te bere shkence se kur i hypi muhameti aishes apo si e ka bicen atifetja..une e di se ti nuk arrin ta kuptosh misionin tend por shpresoj ta degjosh keshillen time..ndryshe femijet e tu kan per te dale me keq se ky mjekerjapi ne siri..i nje nene nga kosova eshte edhe ky dhe duket se ajo ka deshtuar ne edukimin e tij..mos deshto edhe ti..
    Ato qe ke sjelle jane fjalet e tua ,fjalet dh.. e sh .. une vetem te tu pergjigja ndersa idiot i trashe nuk eshte fjalor i piset por emri e mbiemri qe meriton
    Je apo nuk je maskilist ,sme behet vone vetem se kam nje te "mete" ,smund te rri pa ju treguar vendin malokeve qe ngrisin krye ,te me tregon "superioritet" mashkullor nje person qe vjen nga nje vend e zone nga me te prapambeturat e Evropes ,ku ambicja me e madhe e atij mashkulli eshte te kerkoj azil ekonomik ne vendet e Evropes .eshte kulmi i idiotesise!
    Dhe per me teper te marr keshille nga tipat e lartepermendur ...pa koment!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Ne fakt, une do i keshilloja te gjith qe ndajne te njejtin mendim me te, ta ndegjojne "thirrjen" e ketij personit me lart.
    He mo c'prisni! Shkoni ne Siri te ndihmoni Allahun
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Ato qe ke sjelle jane fjalet e tua ,fjalet dh.. e sh .. une vetem te tu pergjigja ndersa idiot i trashe nuk eshte fjalor i piset por emri e mbiemri qe meriton
    Je apo nuk je maskilist ,sme behet vone vetem se kam nje te "mete" ,smund te rri pa ju treguar vendin malokeve qe ngrisin krye ,te me tregon "superioritet" mashkullor nje person qe vjen nga nje vend e zone nga me te prapambeturat e Evropes ,ku ambicja me e madhe e atij mashkulli eshte te kerkoj azil ekonomik ne vendet e Evropes .eshte kulmi i idiotesise!
    Dhe per me teper te marr keshille nga tipat e lartepermendur ...pa koment!
    eh zot na ruaj..debilja e 4 klaseve shkolle neper bodrumet dhe stallat e lopeve neper kosove do te na jape mend..sinqerisht eshte per te qeshur e per te qare..dukeni qe jeni shume te zgjuara dhe te edukuara sa djemt e juaj lane nam edhe neper kosove edhe neper siri e arabi sa qe po na vjen ndot prej tyre..shume mundesi ka qe edhe femijet e tu te tille te behen pasi nuk kan nene qe ti edukoje..nena e tyre nuk ka kohe per edukimin e tyre pasi hargjon kohen ne forumin shqiptar duke bere shkence fetare..

gjeja qe kam me ves ne jete eshte ti ndaj njerezit neper krahina por ti sinqerisht je aq pise sa te detyron ta besh nje gje te tille..oj debile qe di veq te pjellesh..jam lindur ne krahinen e LUMES qe edhe mund te jete me e varfera ne europe por kjo nuk me ka penguar te mos e deklaroj siq fshihesh ti..shihe mire nickun tim..une jam malsor dhe vertete e kam per nder qe jam malsor dhe te qenurit malsor dhe i lindur ne nje vend te varfer nuk me pengoi te shkollohesha 8 vite ne qendren shqiptare te kultures siq eshte shkodra..dhe pse isha lindur ne ndoshta vendin me te varfer ne europe regjimi me klasifikoi si me te ardhura te larta dhe 8 vitet e shkollimit i kam paguar nje me nje..rrofshin prinderit e mi qe kursyen nje vakt nga ushqimi i tyre dhe me sakrifica me shkolluan per 8 vjet pa ndihmen me te vogel te shtetit..fare mire mund te kisha shkruajtur se jam shkodran apo edhe tiranas po e kam per ulje te ndryshoj identitetin tim..cfare identiteti ke ti oj lope qe di veq te pjellesh..thjeshte nje emer..apo te vjen ndot prejardhja jote..nuk di cka te thuash dhe na permend azilin debilja ..oj debile me 4 klase shkolle..edhe pse emigrant , edhe pse pa e ditur as edhe nje fjale ne gjuhen e vendit ku vajta une ambicja ime ishte te mos rrija thjeshte nje azilant dhe lares pjarash por u shkollova prap dhe nuk pata nevoje per 2 lek te qelbur qe mi jepte shteti pasi kam nje profesion qe vertete shperblehet mjaft mire..oj lope me 2 sy e pa veshe fare..une paguhen ne dite me shume se sa paguhet nje arsimtar ne kosove per 1 muaj dhe nuk me hyne ne xhep 2 lekeshi shtetit..dukesh se je debile dhe hajt kishe po them gje po i permendi vendin ku ka lindur apo ku eshte azilant..e kush me i permend..debilja kosoves qe sot ne vitin 2013 akoma i thote patates kumpira..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 15-10-2013 më 18:47
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Ad hominem. Me keq akoma, ndaj nje femre ... Sa e shemtuar!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Thirrja per lufte ne emer te besimit fetar dhe Zotit eshte radikalizem politik i palegjitimueshem...
    Pavaresisht a behet fjale per thirrje te Mbretit, Kryetarit te shtetit, hoxhes, prifti apo kujtdo tjeter.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Zoteri malesori ajo gjenerate ishte shume me perpara se keto gjeneratat e facebokut. Ku te kthehemi edhe nje here ne ate kohe kur kishim dashurine dhe respektin ndaj njeri tjetrit, sakrifikoheshim per njeri tjetrin, tani trute i kemi zevendesuar me kashte.

Shiko gjeneraten e internetit sa perpara kemi arritur. Keta kur ta marrin pushtetin ne te ardhmen kane me te shti ner Serbi me pike te qejfit.

Perse jemi te fundit ne Evrope, dicka nuk eshte duke funksionuar?! Shkollat e Kosoves jane duke ndier nevojen per nje aksion policor 'anti - kazino 2.0'.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 15-10-2013 më 19:54

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ..por problemi eshte niveli i diskutimit...
    E c`far niveli ofron ti ?
    Ja , i kam mbledhur me vemendje "nivelin" tend ne 7,8 postimet e kesaj teme :
    - 19 here ke perdorur fjalen - debile
    - 5 here - di vec me pjell
    - 3 here - hajvan
    - 2 here - oj lope
    - 2 here - ha m.ut

Diku thua qe paguhesh per aftesit e tua ne nje dite ,sa paguhet nje mesues ne Kosove ! ... nje mesues paguhet ne Kosove ,ne muaj ,diku 300 euro.Na del qe TI merr ne muaj 9.000 euro !!!!! Nuk besoj qe nje njeri qe paguhet aq para,te kete kohe te lire per forume e lere me te kete kete fjalor dhe nivelin tend.
    Dhe mos e moho qe je Plakush ,... se sipas shkrimit tend,del qe shkollen e mesme dhe fakultetin e ke kryer ne kohen e komunizmit,shto edhe 23 vite te demokracise...na del plakush ,diku i lindur ne vitet `60 apo `70 te shekullit te kaluar....

Forumisti nga Malet e Shqiperise i cili sot vlen 10.000 euro ne muaj !! ... madje e din edhe cka eshte "ngarkimi i serverit"
    Ndryshuar për herë të fundit nga semiku : 15-10-2013 më 20:54

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar semiku për postimin:

ane (16-10-2013)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,384
    Postimet në Bllog
    22

Muslimane sunite nga do qe jeni, shkoni e luftoni ne Siri kunder shijave qe te shikojme se kush do fitoje!

Siria eshte nje nga ato konflikte, ndryshe nga te gjitha konfliktet e tjera ne bote, ku po del ne pah perplasja e shijave dhe suniteve. Sunitet kane frike Iranin dhe shtrirjen e hegjemonise se Iranit ne gjithe Gadishullin Arabik, sidomos tani qe Irani ka shtrire sferen e vete te influences edhe ne Irak, edhe ne Afganistan, fale nderhyrjes ushtarake amerikane. 30 vjet me pare sunitet e shiajt vriteshin e priteshin ne Irak, sot vriten e priten ne Siri. Irani ka nen sferen e vete te influences edhe Sirine e Libanin. Arabeve u ka hyre frika ne palce jo vetem se shiajt jane duke u pushtuar Gadishullin Arabik, por i tremben akoma me shume nje Irani me arme nukleare. E kush do ta mbroje Meken dhe Medinen nga marshimi i shiajve iraniane?

Amerikanet e ruset i shikojne e qeshin me ta, duke i furnizuar edhe me arme qe te hane me shume koken e njeri-tjetrit.

Kemi edhe xhihadistat e Kosoves qe jane "dru me pre". Sic do te shprehej nje miku im nga Kosova: "Une nuk shqetesohem hic per kete gje. Gezohem ne fakt!" Kur e pyeta se cfare ka ketu per tu gezuar, ai u pergjigj: "Nje muxhahedin me pak ne Kosove! Duhet te kuptosh qe per keta njerez, jeta nuk ka kuptim pa lufte. Paqja i hidheron e lufta i gezon. Le te shkojne e luftojne e lene koken e tyre ne Siri, e te na lene ne te qete ne Kosove!"

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 16-10-2013 më 00:47

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •