Jo, pasi qe une jam mysliman, mua me takon te mbroj kete fe.. Dhe po te ishte kaq e shpifur sic mundohesh te na e serviresh ti, moti kohe do te kisha hequr dore prej kesaj feje.
Kush e tha kete? Apo ty po te konvenon, se po gjen me lehte hapesire per te manovruar dhe per ta perbuzur fene islame?
Normal, do te ishte me ndryshe po te mos shpikeshin keto hadithet, do te ishte shume me i paster, vetem Kuran!
Islami nuk eshte sic deshirojne "ata" te jete. Islami buron nga Kurani e jo nga hadithet. Dhe hadithet burojne nga goja e shpifesve dashakeq e jo nga Kurani. Islami eshte Kuran dhe Kurani eshte Islam.. kjo eshte e tera.
Une nuk e kam ndermend te ti perseris sa here ta doje zemra ty disa gjera qe ti kam thene dhe i kemi diskutuar me pare. Ta kam thene qe Kurani nuk urdheron askund martesen me femije, por eshte vetem nje qellim shtremberimi nga ana juaj moj e zeza ti!! Sa i perket marteses me grate e FEMIJEVE TE ADOPTUAR, vetem adoptimi ndodh rrall here tek ne shqiptaret, se lere me.. Mirepo sille nga ta sillesh, faktikisht edhe te lejohet qe cke me te nqs vjen puna deri aty. Sa i perket marteses me kusherinje te pare, e kemi diskutuar edhe kete, te kam thene qe edhe me ane te shkences lejohet dhe nuk mund te kete asnje çrregullim

. Sot ne shek. XXI po ndodhin raste te shumta neper europe ku po martohen babe e bije, vella e moter, nene e bire dhe demokracia e sotme nuk po hedh asnje kritike ndaj tyre, sepse thjesht eshte nje vendim i tyre.. ata kane vendosur ashtu.. por ama nga ana shkencore, incesti i vertete jane keto ngjarjet qe po ti permendi tani; Martesa: Nene e bire, babe e bije dhe vella e moter. E kush je ti qe pellet kunder lejimit te marteses me kusherinje te pare duke anashkaluar tragjedite qe po ndodhin neper Europe, te cilat t'i permenda me larte??! Megjitheate, ajo martesa me kusherinje nuk eshte obligative ne Kuran..
Po ndonje gje tjeter ke gjetur ne Kuran?? Ne se ke gjeter, atehere na i sill se e di qe nuk perton, ia ke 'haberin' ti per keto pune!!
Krijoni Kontakt