nuk do kisha shkruar keshtu nese nuk do pranonte forumi forumniste grrices qe hyjne ne forum vetem per tu grricur..kjo forumnistja me 4 klase nuk eshte hera e pare qe grricet me mua dhe me forumniste te tjere por nuk i jam pergjigjur pasi nuk e kishte nivelin tim..duke e pare injorimin tim ajo vazhdoi e vazhdoi po me grricjet e saja te paturp..e kam paralajmeruar me pare or prap me grricje..epo vjen nje moment e thua ta haje dreqi po dy duar per nje koke jane dhe megjithese e dija se nuk ishte e pershtatshme per mua vendosa tja ktheja me te njejten monedhe ..e meritonte..bile edhe me shume..
nuk e di kujt i thua plak apo i ri..duket per te ri ke ne koke nje 15 vjeqar e per te vjeter nje 30 vjeqar..dhe vazhdoj te mos e kuptoj se cfare rendesie ka per forumin mosha e dikujt..veq kur nuk ke cka flet perdoren terma moshash apo krahinorizmash..ne forum nuk ka rendesi sa vjeq je e nga je por ajo cka jep per forumin..
se sa paguhem nuk ka fare rendesi per forumin dhe une nuk kisha ndermend ta permendja por une ju pergjigja asaj te pacipes vetem pse ngaqe nuk kishte cka thoshte permendi azilin dhe ate ekonomik gjoja sikur une rrikam me ndihmat e shtetit..aspak..qe ta marresh vesh pra edhe ti nese nje mesues ne kosove merr 300 euro une ato para i marr per dy dite..kjo kur punoj per kompani..kur punoj privatisht ka raste qe i marr edhe per nje dite..pyet mire sa paguhet profesioni i electricistit ne europe dhe te tregojne..megjithate informate qe nuk i vlen fare forumit por ju vlen juve qe nuk dini cka flisni..
sa per kohen duhet ta dish qe nuk punoj 24 ore ne dite..sigurisht me mbetet ca kohe e paket edhe per forumin..po te rrija tere diten ne forum do te kisha 100 mije shkrime kurse ne te vertete per 8 vite qe jam ne forum jane nje shume modeste shkrimesh..kam shkruar vetem aty ku kam pasur te them dicka e jo si pjesa dermuese thjeshte per te shkruar emrin..
prap permenden krahinat..ce keni kete mani per tja permendur dikujt nga eshte ..mos u bej i marre te gjykosh njerezit nga vendi ku eshte lindur e rritur..mund te lindesh ne korab dhe mund te jesh me i zgjuar , me i kulturuar e me karakter me te forte se sa shume qe jan lindur ne bllok..nuk te ben te menqur apo budalla vendi por vullneti jot per te mesuar dhe ecur perpara..
keshtu semik i pa identitet..
Krijoni Kontakt