Close
Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 281
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Fjala "kaurr", fjalė fyese?

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Leri ane se lodhemi kot per zotin ... nuk ja vlen ...
    Keta ja nxjerrin bojen vete vetes me keto qe thone ... deri ne ate pike sa nuk ja u ve veshin njeri ... sinqerisht nje njeri normal nuk merret e replikon me tipa te tille ...
    E vertete por pak argetim ste ben keq

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E vertete por pak argetim ste ben keq
    Kete mendoj dhe une kur merrem me keta ... po sinqerisht kur shikoj qe ka njerez kaq te trashe dhe antinjerezore ... fillon me vjen vertet keq e inat ...

2=3 kokrra jane maksimumi keta ... po kane nga 30 nickname secili ... u del boja me njerin ... fillojn e flasin nga tjetri ... po e njejta mendje e ndritur eshte ... ta siguroj kete ... se te kishte shume si keta do na kishte marre lumi ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Dhuna dhe arsimimi jane dy gjera krejt te ndryshme ... Dhe ke gjysme Bote te arsimuar sundoi Turku?? Nese ballkani qenka gjysma e botes te arsimuar... profesoret tane te gjeografise dhe historise u dashkan gjobitur rende ...

Ti nuk perfaqeson gjithe muslimanet ... dhe une po te drejtohem vetem ty ... nuk dua te ofendoj asnje musliman shqiptar me shkrimet e mia ... Para se te mendosh se do sundoni boten ... dilini nje here zot vendeve tuaja ... se jeni bere si kembet e dhise ... po vriteni e therreni si bagetite shtet pas shteti neper luftera civile ... Po mire tu behet ... kshu eshte kur dogma fetare apokaliptike te erreson syte ... Po mbaje mend mire ... AI QE NUK I DEL DOT ZOT SHTEPISE SE VET,NUK BEHET DOT ZOT I SHTEPISE TE TJETRIT ... Dhe me tenda, gamile,hallva e carcafe nuk sundohet bota shoku ...

Per pjesen tjeter me profete , me renie demokracish nuk lodhem te shkruaj ... cfaredo te them une ... nuk ka asnje vlere ...
    Neve e dim islamin dhe historinė islame ma mirė se ti,sepse po shihet se ti je nji fillestar i mbushur me urrejtje dhe frustracion ku tė gjith tė kan faj pėrveē vetes tėnde dhe popullit tėnd.
    Para se gjitha duhet ta dish lekcionin nr.1 - Se kur muslimanėt e ndjeknin fenė e tyre dhe i pėrmbaheshi me pėrpikėri dhe drejtėsi,Allahu ua nėnshtroj gjysmėn e dunjasė pra prej nė evropė nė oqeanin atlantik e deri nė azi nė oqeanin paqėsor...
    Dhe e njėjta situatė do tė vjen qė muslimanėt do ta sundojnė tėrė botėn komplet dhe nuk do mbesi pėllėmbė toke pa ju nėnshtruar sheriatit,qoft i ditur ose i arsimuar ose injorant ose doktor e inxhinier ose astronaut vetėm se duke pranuar islamin,dhe kjo do tė ndoshi kur muslimanėt pėrsėri ti kthehen fesė sė tyre me pėrkushtim,me drejtėsi,tolerancė dhe me pėrpikėri pastaj nė Dorėn e Allahut ėshtė nėnshtrimi i krijesave tė tij qė mendojnė se janė dikushi.
    Dhe sot po ndodh ky transformacion,pra muslimanėt kadal kadal me pendim po i kthehen fesė madhėshtore dhe triumfuese duke trokitur nė dyert e Mėshiruesit sikur ia qė i ka kaluar tėrė tė kėqiat dhe e sheh se mė nuk ka rrugdalje tjetėr pėrveē se rikthim me pendim tė sinqertė te Err-Rrahmani,Mėshiruesi.
    Dhe kta ngjarje qė ti po i vėren sot janė mu ky transformacion i cili nė tė shumtėn e rasteve drjetėsia paguhet me gjak dėshmori,dhe kėshut po ndahet halku nga byku pra nė kėsi raste vėshtirėsie.
    Pėr ta arrit deri tė ari i pastėr patjetėr duhet qė tė pėrvėlohet nė flakė tė madhe...
    Dhe ne muslimanėt jemi populli qė do tė vdesim pėr drejtėsinė
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Neve e dim islamin dhe historinė islame ma mirė se ti,sepse po shihet se ti je nji fillestar i mbushur me urrejtje dhe frustracion ku tė gjith tė kan faj pėrveē vetes tėnde dhe popullit tėnd.
    Para se gjitha duhet ta dish lekcionin nr.1 - Se kur muslimanėt e ndjeknin fenė e tyre dhe i pėrmbaheshi me pėrpikėri dhe drejtėsi,Allahu ua nėnshtroj gjysmėn e dunjasė pra prej nė evropė nė oqeanin atlantik e deri nė azi nė oqeanin paqėsor...
    Dhe e njėjta situatė do tė vjen qė muslimanėt do ta sundojnė tėrė botėn komplet dhe nuk do mbesi pėllėmbė toke pa ju nėnshtruar sheriatit,qoft i ditur ose i arsimuar ose injorant ose doktor e inxhinier ose astronaut vetėm se duke pranuar islamin,dhe kjo do tė ndoshi kur muslimanėt pėrsėri ti kthehen fesė sė tyre me pėrkushtim,me drejtėsi,tolerancė dhe me pėrpikėri pastaj nė Dorėn e Allahut ėshtė nėnshtrimi i krijesave tė tij qė mendojnė se janė dikushi.
    Dhe sot po ndodh ky transformacion,pra muslimanėt kadal kadal me pendim po i kthehen fesė madhėshtore dhe triumfuese duke trokitur nė dyert e Mėshiruesit sikur ia qė i ka kaluar tėrė tė kėqiat dhe e sheh se mė nuk ka rrugdalje tjetėr pėrveē se rikthim me pendim tė sinqertė te Err-Rrahmani,Mėshiruesi.
    Dhe kta ngjarje qė ti po i vėren sot janė mu ky transformacion i cili nė tė shumtėn e rasteve drjetėsia paguhet me gjak dėshmori,dhe kėshut po ndahet halku nga byku pra nė kėsi raste vėshtirėsie.
    Pėr ta arrit deri tė ari i pastėr patjetėr duhet qė tė pėrvėlohet nė flakė tė madhe...
    Dhe ne muslimanėt jemi populli qė do tė vdesim pėr drejtėsinė
    Hahahaha ... Po ngeli prapaganda jote per te njerez si une ... do te dale shpirti duke folur a lumemadh ... e gje nuk do nxjerresh ne drite ... mblidh trute e thirri mendjes ... se do marresh dhe femijet me qafe ... pa ti vete paske kohe qe paske ikur ...

Ku e di ti morre injorant si e kemi moralin ne ??? Po i flitet keshtu nje nene me femije pa e njohur fare ??? Keshtu te meson hoxha ty ??? Ne shkollohemi dhe marrim vlera njerezore e familjare ... mesojme te repektojme familje e bashkeshorte more qelbanuk ... kurse ju qe edukoheni nga feja skeni respekt per asgje ... quani te ligjshme te mbani 7 gra njeheresh dhe flisni per moral ... edhe parasjen e lidhni me marredhenie ne tufe me gra virgjeresha e pocaqilliqe te tilla ... mund te edukohet keshtu femija mer injorant ??? Edhe vjen e na tregon ne moralin !!!
    Si nuk e di unė?Un nuk jetoj nė Mars.Un kam punuar nė institucione arsimore si profesor,si pedagog si sportist,refer,si trajner,prind.. dhe kam shetitur dhe kam parė shum kėsi tė menēur sikur juve, dhe e di shum mirė dallimin para 20-30 viteve dhe sot me rrininė,pasi kam pas punė me to nonstop dhe me kolege pune.Pėr kėt ti mundesh vetėm tė bėsh gropa nė uj se nuk ja vlen.Dhe kėto fjalėt e mija vėrtetojnė edhe sjelljen e juaj sot tė mbushur vetėm me urrejtje..
    Un skam tjetėr zgjidhje vetėm se si i thot populli lishoja rrugėn dhe kėrpeshin,sepse e imja ėshtė vetėm kėshilla...na falni se nuk dua tju ofendoj asnjėrin por atij njeriu qė nuk brengoset pėr situatėn e rrinisė sėnė tė paudhė,sigurishht se nuk ja don tė mirėn.
    Ka njiher fjala e mirė dikujt i duket e keqe..sorry.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Si nuk e di unė?Un nuk jetoj nė Mars.Un kam punuar nė institucione arsimore si profesor,si pedagog si sportist,refer,si trajner,prind.. dhe kam shetitur dhe kam parė shum kėsi tė menēur sikur juve, dhe e di shum mirė dallimin para 20-30 viteve dhe sot me rrininė,pasi kam pas punė me to nonstop dhe me kolege pune.Pėr kėt ti mundesh vetėm tė bėsh gropa nė uj se nuk ja vlen.Dhe kėto fjalėt e mija vėrtetojnė edhe sjelljen e juaj sot tė mbushur vetėm me urrejtje..
    Un skam tjetėr zgjidhje vetėm se si i thot populli lishoja rrugėn dhe kėrpeshin,sepse e imja ėshtė vetėm kėshilla...na falni se nuk dua tju ofendoj asnjėrin por atij njeriu qė nuk brengoset pėr situatėn e rrinisė sėnė tė paudhė,sigurishht se nuk ja don tė mirėn.
    Ka njiher fjala e mirė dikujt i duket e keqe..sorry.
    Ai ai ... ku ka institucion arsimor te te mbaje ty si pastrues ... jo me profesor e pedagog ...

Sa per urrejtjen ... une nuk urrej askend ... te pakten deri sa nuk me cenojne .. Po ti shiko veten ... se ti me kete mendje qe ke URREN VETE JETEN !!!

Ai ai ... ku ka institucion arsimor te te mbaje ty si pastrues ... jo me profesor e pedagog ...

Sa per urrejtjen ... une nuk urrej askend ... te pakten deri sa nuk me cenojne .. Po ti shiko veten ... se ti me kete mendje qe ke URREN VETE JETEN !!!
    Ore ēun,tani nė kohėn se sotit ėshtė mbarre vetit ti thueash se punon nė arsim,sepse ska mė kurfar kodekse morale,demokracia ua ka nxjerrur mendėt tė gjithėve.Pra nder ėshtė tė punosh si pastrues sesa si arsimtar nė arsim kur kėrkush nuk tė vlerėson,pra janė pa vlerė..ky ėshtė ai problemi i madh sot.Sot ka vlerė mė shum nji horr dhe nji drogirash sesa nji arsimtar...
    Po w shoh se sa je nė gjendje tė vlerėsosh...kur nėnēmon pastruesin i cili na qenka i nji klase shum tė ulėt a?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

!!
    Ka ka ,nuk jane rasteisht shkollat ne gjuhen shqipe me cilesi te dobet :

http://www.telegrafi.com/lajme/shkol...i-79-4573.html

Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Ore ēun,tani nė kohėn se sotit ėshtė mbarre vetit ti thueash se punon nė arsim,sepse ska mė kurfar kodekse morale,demokracia ua ka nxjerrur mendėt tė gjithėve.Pra nder ėshtė tė punosh si pastrues sesa si arsimtar nė arsim kur kėrkush nuk tė vlerėson,pra janė pa vlerė..ky ėshtė ai problemi i madh sot.Sot ka vlerė mė shum nji horr dhe nji drogirash sesa nji arsimtar...
    Po w shoh se sa je nė gjendje tė vlerėsosh...kur nėnēmon pastruesin i cili na qenka i nji klase shum tė ulėt a?
    Jo mer shoku ... po ju e keni karakteristike qe kuptoni ate qe deshironi nga te tjeret ... ose me sakte e INTERPRETONI SI JU LEVERDIS ate qe thote tjetri ...

Pastruesi eshte nje profesion si gjithe te tjeret dhe nuk e percmoj aspak ... po eshte nje profesion qe nuk kerkon kualifikim intelktual si e kerkon te jesh Profesor ... e kuptove ???

Nuk ka e ulet e larte ... ka profesione qe kerkojne kualifikim ... ka qe jo ... une duke pare sa i pergatitur je ti te thashe qe nuk te qasin per asnjeren prej ketyre dy profesioneve ne nje institucion arsimor... dmth qe nuk ke njohurite as te besh pastruesin ... e jo me kualifikimin te besh Profesorin ...

E kupton pse disa gjera nuk jane te barabarta tani ??? Eshte njesoj si ideologjia jote ... pse i lejon burrit 7 gra dhe jo gruas 7 burra ??? Mos eshte e nje klase shume te ulet gruaja a ???

Jo mer shoku ... po ju e keni karakteristike qe kuptoni ate qe deshironi nga te tjeret ... ose me sakte e INTERPRETONI SI JU LEVERDIS ate qe thote tjetri ...

Pastruesi eshte nje profesion si gjithe te tjeret dhe nuk e percmoj aspak ... po eshte nje profesion qe nuk kerkon kualifikim intelktual si e kerkon te jesh Profesor ... e kuptove ???

Nuk ka e ulet e larte ... ka profesione qe kerkojne kualifikim ... ka qe jo ... une duke pare sa i pergatitur je ti te thashe qe nuk te qasin per asnjeren prej ketyre dy profesioneve ne nje institucion arsimor... dmth qe nuk ke njohurite as te besh pastruesin ... e jo me kualifikimin te besh Profesorin ...

E kupton pse disa gjera nuk jane te barabarta tani ??? Eshte njesoj si ideologjia jote ... pse i lejon burrit 7 gra dhe jo gruas 7 burra ??? Mos eshte e nje klase shume te ulet gruaja a ???
    Un e kam fjalėn pėr kohėn e sotit,ku mė arsimi dhe arsimtarėt nuk kan respekt sepse ka ardh kohė e djallit,sot arsimtarė janė bėrė shumica me diploma falce,dhe janė mbetur gjysėm profesora,pra sakata,si nga arsimi ashtu edhe nga edukata dhe kėshtu po na dalin edhe fėmijėt.Mė lehtė e ke tė biesh nė shkallėt e fakultetit sesa nė provim,sepse ėshtė shtuar korrupsioni tej mase,shumica me diploma falco dhe me tituj falco...
    Kurse sa pėr atė se ideologjia ime po i lejon 7 gra,ku e ke shpifur kėtė gjė?Gjeje ku kam thėnė nji gjė tė tillė ose ku dhe nė ēfar vendi thotė ideologjia ime kėtė?Pėrndryshe tė marr peng tė fjalėve tė tua..fol me drejtėsi dhe jo me rrena dhe shpifje sepse nė fund tė fundit mė shum keq do ti bėsh vetit tėnd..

Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •