Interesant,krejt fajin e ka turku analfabet.Po si ky turku analfabet sundoi gjysmen e botes se atėhershme tė arsimuar deri nė kulm,duke qenė analfabet?
Poashtu dihet se edhe Profeti jone ishte analfabet dhe nuk dinte as shkrim e as lexim deri nė vdekje,si ėshtė e mundur qė feja e tij tė sundon gjysmėn e botės sė arsimuar pėr 1000 vite?
Poashtu edhe tani po i vjen rradha muslimanėve analfabet tė sundojnė tėrė botėn e arsimuar???????
Ēka mendoni ju se komunizmi pse ra?Pse ishin nalfabet ose tė arsimuar?Po demokracia pse do tė bjer?Pse janė tė arsimuar?
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Cdo here e me shume po bindem qe ti je INTELEKTUALKur kam thene alfabet, e kam pasur te shkronjat qe permban ky alfabeti yn i sotem, keto nuk jane shkronja shqipe, por jane shkronja latine, me nje fjale i gjithe alfabeti qe kemi ne eshte alfabet latin.. Nuk kam nevoje te mburrem me kete alfabet se po kete gjuhe shqipe mund t'a shkruaj edhe me alfabet bizantin apo arab.. Me mire me thene se mburremi me gjuhen tone shqipe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 21-09-2013 mė 15:54
Dhuna dhe arsimimi jane dy gjera krejt te ndryshme ... Dhe ke gjysme Bote te arsimuar sundoi Turku?? Nese ballkani qenka gjysma e botes te arsimuar... profesoret tane te gjeografise dhe historise u dashkan gjobitur rende ...
Ti nuk perfaqeson gjithe muslimanet ... dhe une po te drejtohem vetem ty ... nuk dua te ofendoj asnje musliman shqiptar me shkrimet e mia ... Para se te mendosh se do sundoni boten ... dilini nje here zot vendeve tuaja ... se jeni bere si kembet e dhise ... po vriteni e therreni si bagetite shtet pas shteti neper luftera civile ... Po mire tu behet ... kshu eshte kur dogma fetare apokaliptike te erreson syte ... Po mbaje mend mire ... AI QE NUK I DEL DOT ZOT SHTEPISE SE VET,NUK BEHET DOT ZOT I SHTEPISE TE TJETRIT ... Dhe me tenda, gamile,hallva e carcafe nuk sundohet bota shoku ...
Per pjesen tjeter me profete , me renie demokracish nuk lodhem te shkruaj ... cfaredo te them une ... nuk ka asnje vlere ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 21-09-2013 mė 16:00
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Sot normal se nuk ėshtė mirė fėmijėn ta ēosh nė kėtė shkoll ku e ēon nga e mbara ta kthejn nga e prapa,dhe krejt gomarit i kan hypur rikferc,janė tė padigjueshėm,ta pa sjellshėm,dhe pėr fat tė keq nė shum shkolla bėhet imoraliteti hapur..por ēe do kur shumica e prindėrve janė dejuth pra nuk kujdesen pėr moralin e fėmijėve tė tyre dhe pėr kėtė shkak po na vin kėto belaja tė mėdha.Sepse ju tė arsimuarit qė jeni arsimuar aq tepėr ēdo gjė keni vetėm vlera morale jo,pėr ju ėshtė me rėndėsi se si ta keni grazhdin plot me bar,si tė shkohet nė hėnė dhe nė mars...vaj halli pėr ne se me ēfar milėeti kemi tė bėjmė..
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Tamam janė realizuar edhe thėnjet e PRofetit tonė kur na profetizon se do tė vinė fėmijė tė prapė,qė nuk do tė kujdesen pėr prindėrit e tyre,dhe do tė ēojnė jetė tė ēfrenuar,dhe tė padigjueshėm,dhe ne dėshmojmė se mu kjo ėshtė ajo kohė kur prindi nuk ka bereqet nga fėmija i tij,as edhe nga gruaja dhe as edhe nga paraja sepse ēdo gjė fitohet haram,barqet mbushen me haram,rrena do tė shtohet,kamata,prostitucioni,do tė nderohen njerėzit e prishur dhe tė poshterit,kurse do tė nėnēmohet tė drejtit........
Ku e di ti morre injorant si e kemi moralin ne ??? Po i flitet keshtu nje nene me femije pa e njohur fare ??? Keshtu te meson hoxha ty ??? Ne shkollohemi dhe marrim vlera njerezore e familjare ... mesojme te repektojme familje e bashkeshorte more qelbanuk ... kurse ju qe edukoheni nga feja skeni respekt per asgje ... quani te ligjshme te mbani 7 gra njeheresh dhe flisni per moral ... edhe parasjen e lidhni me marredhenie ne tufe me gra virgjeresha e pocaqilliqe te tilla ... mund te edukohet keshtu femija mer injorant ??? Edhe vjen e na tregon ne moralin !!!
E di cka Refet ,me mbushe mendjen ,prej sot e tutje nuk do i qoj femijet ne shkolle se atje behen te pamoralshem dhe do filloj tu mesoj moralin islam ,si fillim do i martoj me kusherinje te pare qe ne moshen 9-10 vjecare ,djalin pervec kusheriren do ia marr edhe tri gra tjera ,vetem kam nje pyetje ,cila eshte me e preferuar ne traditen profetike-kuranore ,ti martoj me femijet e vellaut apo motres?
KNFC (21-09-2013)
Krijoni Kontakt