Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73

Për: Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Qetsohu o patriot, e mos u qyrrav ketu se ke duhet egzekutuar e ke jo !

Po t'ju kishte kerkuar amerika kunder telabaneve afgan, ju edhe vashat e juaja do i kishit derguar, si shenje besnikerie ndaj shtetit amerikan !

Ne Siri egziston nje luft fetare, nje sekt i vogel i cili ka ne posesion armaten ka filluar spastrimin e muslimaneve sunit, mbi 200'000 te vrar ! Nese per ty eshte vetem numer, per dike tjeter jan JETA NJEREZISH !!

Pra leri mallkimet e grave t'kcija, se ti s'je musliman dhe e drejta yte ndalet aty ku ti s'kupton pertej perkatesis son fetar.
    Ne mos gabohem keta po luftojne krah me krah me Ameriken kunder Asadit?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Emri:  h-syria-fighting-rtr37a2f_474794.jpg

Shikime: 214

Madhësia:  21.4 KB
    Nga Express | 17 Shtator 2013 11:17
    Shqiptari i fundit që humbi jetën në luftimet në Siri është i riu kosovar nga Kroimiri i Lipjanit, 22 vjeçari Pajtim Olluri, transmeton Almakos.

Ende nuk janë bërë të ditura detajet se në cilin qytet dhe betejë është vrarë i riu Olluri. Halit Maliqaj (31) nga Tirana, Ermal Xhelo nga Vlora, Nimetullah Imeri (38) dhe Sami Abdullahu nga Shkupi, Rasim Zeqiri nga Gostivari, Muaz Ahmeti (23) nga Presheva, Naman Damolli nga Kosova,janë disa nga emrat e shqiptarëve që deri më tani janë vrarë në luftimet kundër Bashar Al Assadit.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Kokat hengshin. Edhe me shume te qerrohen nga keta morra aq me mire eshte.

Zoti ju ndihmoftë muslimaneve ne Siri dhe kudo tjeter ne botë. Fitorja është e muslimaneve (inshallah), .....edhe po vdisen prapë te fituar jane!
    Paqë

Po po, gjithe bota rrotullohet mbi myslimanizmin dhe myslimanet. Asgje tjeter nuk ka rendesi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Zoti ju ndihmoftë muslimaneve ne Siri dhe kudo tjeter ne botë. Fitorja është e muslimaneve (inshallah), .....edhe po vdisen prapë te fituar jane!
    ...e keta kamikazet qe vrasin nen amrin e allahut,te fituar jane thua ti?????!!!!...Pse,ky allahu jot,po dergojka njerezit te luftojne per te,keshtu thua ti ???!!!...Pastaj edhe kur heqin kokat e njerezve te zene rob,dhe bertasin allahu ekberr,edhe keta fitojne parajsen,kete thua ti???!!!....
    ....Mandej edhe kur bejne krime duke vene bomba e duke sakatuar njerez pa dallim, gra femij pleq te rinj,edhe keta"njerez"sipas teje jane te fituar,keshtu thua ti ????!!! hhahahah,u kaqa tue qesh,me postimet e tua,heheh...

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Në Siri të dyja palët që po luftojnë njëri tjetrin janë myslimanë. Kujt po j'a uron fitoren ??!!!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Në Siri të dyja palët që po luftojnë njëri tjetrin janë myslimanë. Kujt po j'a uron fitoren ??!!!
    Al Qaides lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....eh!!!!Urimet me te"perzemerta"u shkojne ketyre"njerezve shqiptar"te cilet po vrasin musliman sa po mujne.....Hahaa.
    ...Eh !!!Jo fort larg,njefare kohe muslimanet i pat ftuar sulltani vullnetar per te luftuar ne jemen(ngase jemeni kerkonte pavaresi).Historija thote qe me nderhyrjen e hoxheve"vendore"(tradhetareve te kombit,do shtonja une),numri i muslimaneve(injoranteve qe kishte perpunuar koha e osmaneve,do shtonja une) neper vendet tona,kishte arritur deri ne tremije e peseqind.Fatkeqet,shumica prej tyre kurr nuk e pane vendin e vet.

... e kenga ime per keta fatkeq thote:

bini burra se shkoj vatani,
    qan e qirret krye sulltani

keta"shqiptart"e zeza e vetit
    n'kam jane que per fjale te mbretit
    mbasi kan ra te hoxha sheh adet
    tan kan shkue n'jemen me deke,
    s'ka shkue gat kan ra "shehida krejt"

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •