Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk po na e servir njeri....dhe nuk jemi budallenj ta marim shabllon pa e kuptuar.
    Realiteti tregon te kunderten e kesaj qe ti shkruan.
    Ti thua ashtu por ne te vertete sondazhet tregojne te kunderten. Nuk flas vetem per Islamin por dhe per gjera tjera qe kane perfunduar ne strumbullaret mediatike dhe jane deformuar e keqinterpretuar ne shume kendveshtrime. Fatkeqesisht kemi rastin e popullit tone qe per shkak te disa plangprishesve qe ne format me te keqia terrorizonin dhe uzurponin rruget e Evropes i tere kombi yne dhe tere emigrantet e ndershem, qe lane pleng e shpi per te permiresuar jetesen e tyre, u bene objekte te urryera. Madje qe te kuptosh me mire se ne cfare pike perfunduam, nje shkrimtar italian shkruajti nje liber: " Quando gli albanesi eravamo noi".

Luftrat e njepasnjeshme per interesa gjeostrategjike dhe interesa vitale si domninimi i risorseve energjitike sollen ne pah krijimin e nje super gogoli. Lexoni Titistet e Enverit. Edhe vete Enver Hoxha e parashikoi luften dhe krijimin e nje imazhi negativ per Islamin me arsyen e vetme per te justifikuar interesat gjeostrategjike dhe materiale. Madje dhe Stalini tha qe luften e trete do e bejne makinat, kur te ndjehen te uritura, nenkuptonte luften per nafte dhe gaz.

Lexoni vete,..qofte edhe thjesht per kulture.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin

Lexoni vete,..qofte edhe thjesht per kulture.
    Or mik ...... keta shqiptaret qe shkojne te luftojne ne siri nuk shkojne as per naft e as per makina.
    Shkojne te luftojne ne emer te islamit.Me pak fjale mish per top.
    Vrasjet ne vendet arabe behen ne emer te islamit dhe jo te qeverive europiane e amerikane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

.....po me vjen tu them ketyre araboviteve,perse rrini e llomotitni tere kohen ne forum,shkoni rrugen te hapur e keni,shkoni ne siri,egjip,avganistanin e okupuar,arabine e okupuar,turqine e okupuar,etj etj vende islamike qe lengojne nga lufterat dhe okupimet....Mandej e keni rastin te bini shehida,qe te fitoni "amshimin"dhe te"jeteni jeten e"mepastajme me gra virgjra ne boten tjeter".Mos humbisni kohen ne forum,toket e juaja po digjen,e juve beni sehire ne forum,heheh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

ne qofte se dikush ka te bajne me komunizmin eshte nje pjes e fese myslimane

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

“Shikoni Vranjën dhe Leskovacin “ -thoshte Konica. “Kur i mori Serbia këto vise, i përmblodhi të gjithë muhamedanët dhe i dboj, duke ua mbajtur tërë ç’kishin. A protestoj Evropa? Jo! A mos e pengoi Turqia këtë bartje?Jo. A o mos Turqia i ndihmoi Serbisë?.Po. Ishte gjallë atëherë shqiptaria kur u zbrazën tokat që nga Molla e kuqe?

Një shkronjëtor politik i njohur më thosh një ditë (Faik Konica): “Evropa nuk do ta kish dhënë Vranjën te Serbia dhe Ulqinin te Mali i Zi, sikur të kish kuptuar që ka një komb shqipëtar të ndryshmë nga të Turkut. Po u lajthit puna e besës (ndërhyri puna e fesë)”.
    -

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    P.S Nuk jam musliman , se jam qenje e lire , qe me ato 2-3 qellizat e trurit time kam kuptuar nje dicka te thjesht , qe muslimanizmi eshte nje shpellarizem barbar qe une nuk i perkas ne asnje menyre ! Troc fare ! Me mire te behem zulu se sa musliman !
    Do ishte mire qe shumica e shqiptarve musliman ta kuptonin realitetin e tyre fetare ne te njejten menyre qe e ke kuptur ti......, dhe rruga shqiptarve drejte zhvillimit dhe prosperitetit do ishte e sigurt. Fatkeqsisht faktet jane krejt ndryshe, dhe realitetin egzistues nuk ja fsheh dot as vetes e as evropes. Shqiptaret quhemi komb musliman nga te gjithe vendet perendimore, dhe kane te drejte 100%. Realitet i turpshm qe mbi 700 shqiptar shkojne vullnetar ne siri, kur shteti shqiptar antare e NATOs ka vetem dy kompani te vogla ne afganistan nen flamurin e aleances.Ka evropjan te tjere ne siri (jo bosnjak)???? Ne Irlanden e veriut lufta civile(fetare) vazhdoje per dekada, nuk di une ndonje katolik te kete shkuar ne ane te irlandezve...Ne tirane para ca kohesh dolen njerez ne rruge ne perkrahje te kryeministrit te turqise !!!!!!!! Dicka e thell nuk shkon me shqiptaret, dhe nuk duken gje dite te bukura ne horizont.... lexo pasionin e disave ketu, dhe e kupton se kujdo mund ti perkasesh, vetem perendimit JO.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Breshka : 17-08-2013 më 12:28

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Sa Sirian ka pasur ne luften e Kosoves dhe Maqedonise?
    Po keta dylbera-fundrrinat qe kane vajt ne Siri, e dine qe ai popull qe po luftojne mes vete, i takojne se njejtes etni dhe gjithe jane musliman?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 18-08-2013 më 03:35

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ortodokset dolen 5% kurse katoliket 10%. Bektashianeve u ka humbur fara dikur, dhe 20% -shin e fjetur, do ta zgjojm nga gjumi.
    Ja nje postim i nje patrioti te vertete!
    Ky po qe rri dite e nate zgjuar per te zgjuar shqiptarin nga gjumi, flas per ate 20%-shin...
    Shiko se ku i rreh mendja..., oh mjeri une me ke me bie te debatoj per problemet kryesore te atdheut.
    Pra zgjimi i 20%-shit nga gjumi fetar..., pra ky me hajmalie do ti zgjoje qe te nenshtrohen shaharise!
    Ta thashe heres tjeter, ty t'hagert thia vesht! Se sa per trunin, ke marr fun me t'tana!:-)
    Po ti vazhdo ta provosh ta zgjosh ate 20%-shin; po e thote nji fjale e urt;"lere qenin qe fle, pasi po e zgjove, t'kafshon!"
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

une aplikova si vullnetar

kerkonin te paprish ose me booole kuadrate

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Tegjith ata shqiptar qe aktivizohen ne siru duke luftuar gjojaa vellezrit musliman,kjo eshte paturpsi,dhe e dyta sesht e vertet qe aktivizohen gjoja ne emrin e vellezerve musliman por arsyja kryesore eshte qe kan nje rrog ditore marramendes ne krahasim me ate nivel jetese qe bejn shqiptart,dhe keta me iden se mbase do ken shpetim per ti henger keto pare te fituara me gjak barbarizmash, gjoja duke ven drejtesi ky eshte turpi i botes ,pa te na tregojne keta musliman te aktivizum ne luften ne emrin e vellezerve musliman sa musliman neper shtetet muslimane kan ardhur e kan luftu per vellezrit musliman gerrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkk,kjo luft ne siri dhe ne egjipt po shfrytezohet duke paguar shqiptart qe e quajn veten shqiptar por ne tvertet ne ADN e tyre jan turq ose harab dhe kjo nuk eshte çudi se turqia per 500 vjet qe ka qen pushtusja jone ska nejt dur kryq, ka ba edhe qefin ka lan edhe rrajt e fares keqe,Turqit kan ndrru fen e vet jan kthy ne musliman kur ata paten pushtu vendet harabe dhe evt u konvertuan ne musliman per ti ba harabt per veti kta u konvertun nga *** ne musliman,tpakten muslimant e harabis nuk kan nderru fen siç ka ba turku spo diskutojm per veten ton qe jena ndrru me zori
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •