Close
Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 278
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

SKENDERBEU -ishte dhe mbetet përgjithmonë HASMI(Armiku) nr.1 i turkut GJERGJI luftoj në mbrojtjen e Kombit Shqiptar sikurse edhe Adem Jashari kunder shkaut më të vetmin qëllim Lirimin e Kombit Shqiptar nga Barbaret e Karpateve sepse edhe Otomanet erdhen poashtu nga ato vende ,ishin Nomad ,gjysëm-turk , gjysëm-mongol ,më sa kam lexuar unë quheshin Osmanli nga Prijësi i tyre më emrin Osman .

PS-mendoj se kjo Temë po perseritet në F/SH

Përshëndetje vetem për SHQIPTAR
    Ndryshuar për herë të fundit nga K.i EPERM : 19-07-2013 më 20:31

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Nga nje popull qe sot do ishim 30 miljon banore i prosperuar me nje kulture europiane edhe do kishim kapur te gjitha rrymat e avancimit perendimor . Nje popull qe nuk do kishte pasur kurre eksode masive , qe europa nuk do ta konsideronte kurre nje oaze anadolli ne mes te Europes , qe prosperiteti ekonomik do ishte gati i njete me vendet e tjera europiane . Pra nje shtet plot i fuqishem ekonomikisht , ushtarakisht , nga ana numerike por edhe gjeopolotike me te gjitha trojet etnike nen sundim ( edhe te kultures europiane , jo sic jan katandisur sot , qe ne shumice ne kosove edhe maqedoni turkun e therasin baba ) ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sot pas 5 shekuj roberimi , luftrash edhe okupimi nga fara e keqe turke , jemi nje popull gati ne humbje , me vetem 3 miljon banor ne shqiperi , edhe 7 miljon ne vende te tjera (troje etnike edhe emigrim ) ... Kurse pjesa tjeter (20 miljon) e asimiluar ne greqi , itali , edhe shumica turqi .

Nje shtet gjysmak barbar 3 miljon banore qe akoma mezi merr fryme , ku feja edhe traditat ne vet popullin e shqiperise diferencohet diametrikisht , ku interesat edhe orientimi eshte edhe nga anadolli edhe nga perendimi . Nje shtet i varfer edhe i raskapitur , qe akoma nuk e ka kuptuar ne shumice perdhunimin 5 shekullor qe i eshte bere , fale edhe servilave mjekercape qe syte i kane nga babalaret ( spermat ) turke .

Nje shtet qe eshte vrare edhe vritet , perdhunuar edhe perdhunohet nga fara e keqe e bastarduar Turke !!!! Simptomat e ketij perdhunimi duken qarte per ate qe ka sy ....

Ky eshte realiteti absolut .

Cdo musliman ortodoks apo edhe katolik , shqiptar apo jo , qe ka ndihmuar ose ndihmon ne kete perdhunim te pa precedente shekullor te ketij populli te raskapitur , meriton vetem vdekjen . Edhe per kete vetem nje SHQIPTAR I VERTET ILLIR si SKENDERBEU mundi ta bente . Por ja qe nje lule vetem nuk sjell pranveren , se hyjenat e shumta qe ushqehen me trupin e coptuar shqiptar presin nen erresire per cdo okazion qe ju jepet .

Te ushqyer nga injoranca , servilizmi , geni i tradhtise edhe te babalareve turq qe i ka perdhunuar familjen me shekuj , tani tentojne te sulmojne te vetmen figure qe u mundua ta dalonte kete shpartallim te paprecedent ne rank global edhe kohor . Shqiptarin e vertet Skenderbeu .

Ah kishit bere aq shume per shqiperine ne tere jeten e fisit tuaj , sa ka bere skenderbeu per shqiperine ne nje ore !!! Do ishit te nderuar !!!

Por geni i bastarduar turk ju theret ne detyre . Feja e bastarduar edhe e imponuar shkohn dore per dore me genin e prishur ...

Nuk ke cfare ti besh , me fjale nuk cben dot vepren 5-6 shekullor e perdhunimit te ketij populli , nga hyjenat turke . Prandaj duhet somehow to find a way to tolerate this ignorance .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

mos u merni me skenderbeun se ai nenen e kishte serbe, baban turk
    sterniperit e skenderbeut mund te jene amerikane

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    mos u merni me skenderbeun se ai nenen e kishte serbe, baban turk
    sterniperit e skenderbeut mund te jene amerikane
    ti edhe demokrat edhe musliman edhe antishqiptar ?! ( i see a general pattern here )

Cfare dreqi te gjitha te keqijat te ti u misheruan ?! O zot , gjeta sojn e njeriut me 3 karakteristikat qe kam antipati me shume ...... Pikerisht per persona si ty ishte shkruar komenti im me siper ...

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Nga nje popull qe sot do ishim 30 miljon banore i prosperuar me nje kulture europiane edhe do kishim kapur te gjitha rrymat e avancimit perendimor . Nje popull qe nuk do kishte pasur kurre eksode masive , qe europa nuk do ta konsideronte kurre nje oaze anadolli ne mes te Europes , qe prosperiteti ekonomik do ishte gati i njete me vendet e tjera europiane . Pra nje shtet plot i fuqishem ekonomikisht , ushtarakisht , nga ana numerike por edhe gjeopolotike me te gjitha trojet etnike nen sundim ( edhe te kultures europiane , jo sic jan katandisur sot , qe ne shumice ne kosove edhe maqedoni turkun e therasin baba ) ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sot pas 5 shekuj roberimi , luftrash edhe okupimi nga fara e keqe turke , jemi nje popull gati ne humbje , me vetem 3 miljon banor ne shqiperi , edhe 7 miljon ne vende te tjera (troje etnike edhe emigrim ) ... Kurse pjesa tjeter (20 miljon) e asimiluar ne greqi , itali , edhe shumica turqi .

Nje shtet gjysmak barbar 3 miljon banore qe akoma mezi merr fryme , ku feja edhe traditat ne vet popullin e shqiperise diferencohet diametrikisht , ku interesat edhe orientimi eshte edhe nga anadolli edhe nga perendimi . Nje shtet i varfer edhe i raskapitur , qe akoma nuk e ka kuptuar ne shumice perdhunimin 5 shekullor qe i eshte bere , fale edhe servilave mjekercape qe syte i kane nga babalaret ( spermat ) turke .

Nje shtet qe eshte vrare edhe vritet , perdhunuar edhe perdhunohet nga fara e keqe e bastarduar Turke !!!! Simptomat e ketij perdhunimi duken qarte per ate qe ka sy ....

Ky eshte realiteti absolut .

Cdo musliman ortodoks apo edhe katolik , shqiptar apo jo , qe ka ndihmuar ose ndihmon ne kete perdhunim te pa precedente shekullor te ketij populli te raskapitur , meriton vetem vdekjen . Edhe per kete vetem nje SHQIPTAR I VERTET ILLIR si SKENDERBEU mundi ta bente . Por ja qe nje lule vetem nuk sjell pranveren , se hyjenat e shumta qe ushqehen me trupin e coptuar shqiptar presin nen erresire per cdo okazion qe ju jepet .

Te ushqyer nga injoranca , servilizmi , geni i tradhtise edhe te babalareve turq qe i ka perdhunuar familjen me shekuj , tani tentojne te sulmojne te vetmen figure qe u mundua ta dalonte kete shpartallim te paprecedent ne rank global edhe kohor . Shqiptarin e vertet Skenderbeu .

Ah kishit bere aq shume per shqiperine ne tere jeten e fisit tuaj , sa ka bere skenderbeu per shqiperine ne nje ore !!! Do ishit te nderuar !!!

Por geni i bastarduar turk ju theret ne detyre . Feja e bastarduar edhe e imponuar shkohn dore per dore me genin e prishur ...

Nuk ke cfare ti besh , me fjale nuk cben dot vepren 5-6 shekullor e perdhunimit te ketij populli , nga hyjenat turke . Prandaj duhet somehow to find a way to tolerate this ignorance .
    Ik pi ilacet

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Ik pi ilacet
    Ske faji ti , fajin ta kan ate mono qelizat e trurit disfunksjonal. Kurre ta kuptosh poziten tende karshi meje o plak i keq me ato qelizat e mbetura e te cunguara , do ta kuptosh kush eshte per ilace .

duke kerkuar pak me shume ne kete teme gjeta nje postim tendin interesant . Te dogji komenti sepse pikerisht , je produkti i asaj qe pershkruaj ne komentin e mesiperm ...

Keq me vjen te te them qe nuk me vjen keq ...

Ku jeton ti daku? Ngele duke thene shoqeri perendimore, shoqeri demokratike, civilizim, e fjale te tjera qe te jane programuar ty ne tru.

Modernizni/civilizimi =/= njohja e pederave

Shumica e Shqiptareve jane kundra pederave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 20-07-2013 më 01:08

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Ske faji ti , fajin ta kan ate mono qelizat e trurit disfunksjonal. Kurre ta kuptosh poziten tende karshi meje o plak i keq me ato qelizat e mbetura e te cunguara , do ta kuptosh kush eshte per ilace .

duke kerkuar pak me shume ne kete teme gjeta nje postim tendin interesant . Te dogji komenti sepse pikerisht , je produkti i asaj qe pershkruaj ne komentin e mesiperm ...

Keq me vjen te te them qe nuk me vjen keq ...
    Haha

Ik more pi ilacet dhe fillo te shkruash sakt

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Haha

Ik more pi ilacet dhe fillo te shkruash sakt
    Definicioni i fjales 'qesharak' merr permasa praktike duke pare komentet e tua . Nje mish me 2 sy qe maksimumi qe di te shkruaj jan 2 fjale gjysmake 'haha' edhe 'pi ilacet' , me thote mua te mesoj te shkruaj sakte .

Zgerdhiu sa te duash , me kujton ata budalenjte qe qeshin pa pike arsye , edhe hedhin edhe ndonje fjalim ekstra qe u eshte ngelur nga qe e kan degjuar shume here gjate jetes , ne rastin tende eshte ' ik pi ilacet '...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

ti edhe demokrat edhe musliman edhe antishqiptar ?! ( i see a general pattern here )

Cfare dreqi te gjitha te keqijat te ti u misheruan ?! O zot , gjeta sojn e njeriut me 3 karakteristikat qe kam antipati me shume ...... Pikerisht per persona si ty ishte shkruar komenti im me siper ...
    ndersa une shikoj nje delusional pattern nga ana jote

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    ndersa une shikoj nje delusional pattern nga ana jote
    Kurre normalja nga keta persona eshte te shahet nje nga shtyllat e shqiptarizmit vetem e vetem se u pengon muslimaneve fakti qe luftoj kundra turkut , thus vetes se tyre . Atehere eshte kenaqesi te akuzojne komentet e tua si 'delusional pattern' . Mbase mund te etiketohen si fjalim me pak excess ne perdorimin e fjaleve vullgare (por qe jane te 100% te verteta ) , por kjo vetem sepse vete fakti i sharjes te herojt nacional shqiptar , eshte ofendim ne vetevet karshi cdo shqiptari .

Prandaj shume faleminderit per koplimentin , sinqerisht

P.S Kush pjese e frazes te pengoje me shume , rreth fese apo Berishes ?! Sepse ne shqiperi veshtire ta kuptosh , per disa njerez Berisha eshte me i rendesishem sesa profetet
    per ata qe besojne ne fe :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 20-07-2013 më 02:33

Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •