Close
Faqja 22 prej 28 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 278
    Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Ti qënkërke ANALFABET PROFESIONIST më duket, o gjym, ke dëgjuar shumë të KRISHTERË TI MO ME EMRIN HAMZA, meqë u pagëzua si e kishte emrin e KRISHTERË O JENIÇER ME DËSHIRË
    Hamzai kaloi ne histori me emrin "Hamza". Emri i tij mbasi i pagezua ishte Branilo.

Hamza Kastrioti (lat. Ameses Castriota) was the nephew of George Kastrioti Skanderbeg. Probably born in Ottoman territory, after the death of his father he was raised by Skanderbeg, who took him in his military expeditions. After the Battle of Niš he deserted Ottoman troops together with his uncle Skanderbeg, converted to Christianity and changed his name to Branilo.[2] He supported Skanderbeg's uprising and was the vice captain of Skanderbeg's troops when they captured Kruja in 1443.

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Ha....ha.....ha.... o Kaqol i Zi ! Ngaqe nuk ke piken e trurit ne ate "trasten e kalit" qe ke mbi qafe , jep "provat" qe mbeshtesin argumentin tim dhe tezen time dhe te historianeve qe shkruajne dhe studiojne histori dhe jo tallava te arixhinjve greko-serbe dhe turqinishte !

E shikon ore tutkun , se shqiptaret nuk e canin fort menderen per fene ? Hamzai sipas teje dhe Skenderbeu , po sipas teje e kane ndrruar fene tre here gjate jetes se tyre ! Ha.....ha....ha....

Poooor Atdheun e te pareve , nuk e kane ndrruar asnjehere dhe nuk e harruan kurre ! Ha....ha....ha..... o Kaqol i Zi !

Ku i gjejne keta antishqiptaret keto burime idiote njerezore , si Kaqoli i Zi & Co , dhe i vene te merren me keto pune ? Keta paskan me te miret ?
    O Hoxhe Turk,

Kastrioti lindi Ortodoks dhe vdiq Ortodoks.
    O mbeturine turke, boll vajte ne xhami se ta kan bere trullin llall. Mos ta çanin koken per fene shqiptaret, nuk hideshin nga shkembinjte dhe emigronin ne itali per te mos rene ne dore te turkut. Po ti je thjesht nje arnaut me origjine turko-iraniane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

edhe myrteza caushi kur takoj romano prodin u pagezua dhe mori emrin xani caushi, l`uomo piu forte del albania
    vazhdoni me barsoleta per skenderin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ne vitin 1943 me dhjetra gra nga leskoviku u hodhen ne shkem per te mos rene ne dore te gjermaneve. s`ka te bej feja ketu. skender beu ka luftuar per te mbrojte shqiptarizmin.
    edhe italianet, anglezet po emigrojne drejt amerikes, jo prej fese po prej ekonomise.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    e rendesishme eshte te mesojme historine ashtu sic ka qene. ne epokat e tyre. duke ruajtur distancen e shekujve. dhe ne ate periudhe te mesjetes, lufterat kishin karakter fetar.

kurse sot te miren dhe te keqen e percakton kushtetuta e republikes dhe jo konkluzionet qe secili pelqen te nxjerri nga historia.
    Ajo letër (apo libër) thërret ne vëlla vrasje.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Barleti ketu flet per diten e dyte pas betejes se krujes, pra ne 29 nentor 1443

Skedarët e Bashkëngjitur 161440

Prap e njejta pytje ne cilin rresht po thot se jane vra "SHQIPTARET" vetem pse i kan taku fejes Islame.

Kodi:
    "*TURQIT duke i quajtur konditat e parashtruara nga te tanet si shume te renda, i lane me nje ane lutjet dhe u leshuan me kot per te ikur...."
    Ndryshuar për herë të fundit nga agonny : 19-07-2013 më 17:29

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga agonny Lexo Postimin
    Prap e njejta pytje ne cilin rresht po thot se jane vra "SHQIPTARET" vetem pse i kan taku fejes Islame.

Kodi:
    "*TURQIT duke i quajtur konditat e parashtruara nga te tanet si shume te renda, i lane me nje ane lutjet dhe u leshuan me kot per te ikur...."
    E drejtë vërejtja

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

ndoshta mysliman=turk

perdoimi i termit "turk" eshte pak si i dyshimte per ate kohe, varet si eshte perkthyer
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    ndoshta mysliman=turk

perdoimi i termit "turk" eshte pak si i dyshimte per ate kohe, varet si eshte perkthyer
    atehere gjeje origjinalin nga ku eshte perkthyer?!
    Nese nuk e keni, mos shpifni se Skenderbeu ka vrare shqiptar vetem e vetem se i kan taku fejes Islame. Ndoshta pse e kan tradhtu po e atyre mire ja ka bere

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Ajo letër (apo libër) thërret ne vëlla vrasje.
    ai liber eshte i universitetit shteteror te tiranes, i institutit te historise dhe gjuhesise.

nese ty te duket se dija dhe librat sjellin vellavrasje, atehere shko e vizitohu te doktori.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 22 prej 28 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •