Close
Faqja 17 prej 28 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 278
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Bota e krishtere i ka te gjitha arsyet per ta mbajtur HERO Skenderbeun , sepse ia shpetoi lekuren dhe qafen nga hanxhari osman ! Por kjo nuk do te thote se Skenderbeu nuk luftoi per token e tij Arberore me te gjithe princerit arberor se bashku , si ushtar i barabarte te nje ushtrie vetem arberore .

Ah Bajloz a Bajloz , je vone per me hedh helmin antishqiptar ! Sot nuk ka vetem nje Naim apo nje Sami Frasheri etj etj. ! Sot shqiptaret jane te ditur !
    kete bajlozin e zi qull e perjashtuan para pak diteve,mbante nick ura cakejve dhe eshte ai qe hapte gjithe tema antishqiptare dhe qe sillnin percarje...ky person bente bam nga larg...........per qellimet e tij,dhe ja u kthye si bajloz i zi.....bajloz i zi nuk e ke te gjate se ka akoma gjergj elez alia(po e njohe...)
    -tani per ty bajloz i zi persa i perket se per ke luftoi skenderbeu,po te pergjigjem me te njejten meyre qe tu pergjigja dhe kur te perjashtuan nese nuk e pe atehere shihe tani...dhe hapi syte mire te mesosh se ne emer te kujt fliste:

Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 17-07-2013 më 17:02

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Cfare flet mor ti ? Ti paguhesh si mashtrues apo , nuk ke lexuar asnje rresht te shkruar ne jeten tende ? Po vetem letren e Skenderbeut te lexosh ku ai i shkruan Mbretit te Milanos se "une jam nipi i Pirros se Epirit qe nje here ka qene ne tokat tuaja dhe eshte ndare me lavdi ....!" , pak a shume keshtu shkruan , dhe del e qarte si drita e diellit qe Skenderbeu fliste ne emer te perkatesise se gjakut dhe asaj arberore ! A nuk u pagezua nga Historia me pas popullsia qe morri pjese ne bemat e Skenderbeut si "Shqipetare" ?

Mos t'i hy analizes se letrave kur ai komunikon me Sulltanin ...... Luftes me Venedikun , Luftes per mbrojtjen e Napolit etj.etj.

Na dole ne konkluzione ti ... A thua se po flet me shoke te tu , apo me shqiptare injorante qe nuk dine shkrim dhe kendim dhe mezi po presin "mendimin" tend ???!!!! Ha....ha....ha.... si i rren mendja keta jo shqiptaret ?
    Te gjithe letrat qe Skenderbeu i dergon Papes flet ne emer te KRISHTERIMIT dhe JO si Princ i nje Principate te quajtur Arberi. Ne rradhe te pare nuk ka egzistuare ndonjehere nje shtet Arber. Ne rradhe te dyte, familja Kastrioti kishte lidhje fisnore me Serbet dhe ishin Ortodoks te flaket, shif emrat e vellezerve te Gjergj Kastriotit. Po ti fliste Skenderbeu papes dhe prijesave te tjere Europiane ne emer te Herojve Pagan, ai do te dilte si heretik dhe nuk do ta perfillte njeri ne ate kohe. Skenderbeu u cilesua nga Papa si "Athleta Krishti", nuk te mjafton kjo gje?
    Kastrioti ishte nje Anti Mysliman i flakte, saqe i vrau te gjithe Shqiptaret e Islamizuar vete, po ti interesonte atij Kombesia nuk kishte pse ti vriste bashk atdhetaret e tij mysliman, apo jo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Bajlozi i Zi Lexo Postimin
    Te gjithe letrat qe Skenderbeu i dergon Papes flet ne emer te KRISHTERIMIT dhe JO si Princ i nje Principate te quajtur Arberi. Ne rradhe te pare nuk ka egzistuare ndonjehere nje shtet Arber. Ne rradhe te dyte, familja Kastrioti kishte lidhje fisnore me Serbet dhe ishin Ortodoks te flaket, shif emrat e vellezerve te Gjergj Kastriotit. Po ti fliste Skenderbeu papes dhe prijesave te tjere Europiane ne emer te Herojve Pagan, ai do te dilte si heretik dhe nuk do ta perfillte njeri ne ate kohe. Skenderbeu u cilesua nga Papa si "Athleta Krishti", nuk te mjafton kjo gje?
    Kastrioti ishte nje Anti Mysliman i flakte, saqe i vrau te gjithe Shqiptaret e Islamizuar vete, po ti interesonte atij Kombesia nuk kishte pse ti vriste bashk atdhetaret e tij mysliman, apo jo?
    o idiot lexo pak me lart,debil

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Bota e krishtere i ka te gjitha arsyet per ta mbajtur HERO Skenderbeun , sepse ia shpetoi lekuren dhe qafen nga hanxhari osman ! Por kjo nuk do te thote se Skenderbeu nuk luftoi per token e tij Arberore me te gjithe princerit arberor se bashku , si ushtar i barabarte te nje ushtrie vetem arberore , pavaresisht se perfitime nga kjo , pati edhe krishterimi .

Ah Bajloz a Bajloz , je vone per me hedh helmin antishqiptar ! Sot nuk ka vetem nje Naim apo nje Sami Frasheri etj etj. ! Sot shqiptaret jane te ditur !
    Ti je i pari tradhtare i Skenderbeut ore Arnaut se ke nderruar fene E Kastriotit, apo je me origjine Turke?

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    kete bajlozin e zi qull e perjashtuan para pak diteve,mbante nick ura cakejve dhe eshte ai qe hapte gjithe tema antishqiptare dhe qe sillnin percarje...ky person bente bam nga larg...........per qellimet e tij,dhe ja u kthye si bajloz i zi.....bajloz i zi nuk e ke te gjate se ka akoma gjergj elez alia(po e njohe...)
    -tani per ty bajloz i zi persa i perket se per ke luftoi skenderbeu,po te pergjigjem me te njejten meyre qe tu pergjigja dhe kur te perjashtuan nese nuk e pe atehere shihe tani...dhe hapi syte mire te mesosh se ne emer te kujt fliste:

O Turkaxhi,

keto gjera nuk jane kunder atyre qe them une. Shko ne xhami tani.

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po po, u pagezuan me raki rrushi, islamizuan si e the ti!
    Por nje diçka nuk kuptova une, kush e deformoi drejtimin nga mbrojtes i krishterimit ne mbrojtes te shqiptareve kunder islamit!?!
    Jam shume kurioz ta di, a ben ta mesojme edhe neve...?
    Nga lidhja e prizrenit filluan ta ndrrojne kuptimin e luftes se skenderbeut, mbreit zog dhe komunizmi i vune vulen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

O Turkaxhi,

keto gjera nuk jane kunder atyre qe them une. Shko ne xhami tani.
    o pis,nuk jam turkaxhi dhe as ne xhami shkoj,por ti je debil ,se pikerisht kete the,qe jane kundra,ja ku e ke:
    Te gjithe letrat qe Skenderbeu i dergon Papes flet ne emer te KRISHTERIMIT dhe JO si Princ i nje Principate te quajtur Arberi. Ne rradhe te pare nuk ka egzistuare ndonjehere nje shtet Arber.

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

o pis,nuk jam turkaxhi dhe as ne xhami shkoj,por ti je debil ,se pikerisht kete the,qe jane kundra,ja ku e ke:
    Po ku ka patur ndonje principat e quajtur Arberi? ku e ke mesuar historine, te TV Vorribomit?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Po ku ka patur ndonje principat e quajtur Arberi? ku e ke mesuar historine, te TV Vorribomit?
    o ti qenke nje debil i papare,the ma lart se ai fliste dhe ne letrat e tij ne emer te krishterimit dhe jo ne emer te shqiptareve,un te solla nje dokument me lart ,ka dhe qindra te tjere,qe hedh posht pra ate qe thua ti,e lexove dokumentin apo jo?nqs nuk di italisht mundohu ta perkthesh,ose mjaftohu me ata copat be vogla ne shqip.

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

o ti qenke nje debil i papare,the ma lart se ai fliste dhe ne letrat e tij ne emer te krishterimit dhe jo ne emer te shqiptareve,un te solla nje dokument me lart ,ka dhe qindra te tjere,qe hedh posht pra ate qe thua ti,e lexove dokumentin apo jo?nqs nuk di italisht mundohu ta perkthesh,ose mjaftohu me ata copat be vogla ne shqip.
    O Hoxhe,

Po pse Papati i dha Gjergj Kastriotit titullin "Atleta Kishti" dhe e caktoj ate si Komandanti e Kryqezates se re Kundra Islamit?

ja nje prove meqe eke me kaq qef.

Skenderbeu i dergon leter Papes viti 1458.
    Duke qene se kohe me pare jemi njoftuar nga raporti i Martin Muzakes, keshilltarit dhe oratorit (zedhensit) tone, te cilin, kohe me pare e kemi dergue te shenjteria dhe fortlumturija e Tij Hyjnore, pape Piu i II-te; qe shenjteria e Tij, papa yne, duke u kujdesur per poziten e fese se krishtere, e cila eshte sulmuar nga fatkeqesia e njerzimit, tirani turk, Mehmeti (i II-te, m.a.) dhe bashkeluftaret e tij, armiq te emrit, i krishtere; duke deshiruar qe te ndihmoj me sherbimin e tij dhe t'iu vije ne ndihme forcave te tija; ka paralajmeruar, ftuar dhe shtytur nje numer te madhe te mbreterve te krishtere, qe te ofrojne sherbimet e tyre, per nje veper kaq te shenjte dhe te dobishme; dhe se duhet bere kete nga obligimi dhe pranimi i dobive qe kane ndaj fese se krishtere; ka ftuar shume mbreter te krishtere qe te bashkohen personalisht ose duke derguar perfaqesues te tyre me autorizime te plotefuqishme dhe zyrtare.

Faqja 17 prej 28 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •