Close
Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 278
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

Citim Postuar më parë nga Bajlozi i Zi Lexo Postimin
    O Hoxhe,

Po pse Papati i dha Gjergj Kastriotit titullin "Atleta Kishti" dhe e caktoj ate si Komandanti e Kryqezates se re Kundra Islamit?

ja nje prove meqe eke me kaq qef.

Skenderbeu i dergon leter Papes viti 1458.
    Duke qene se kohe me pare jemi njoftuar nga raporti i Martin Muzakes, keshilltarit dhe oratorit (zedhensit) tone, te cilin, kohe me pare e kemi dergue te shenjteria dhe fortlumturija e Tij Hyjnore, pape Piu i II-te; qe shenjteria e Tij, papa yne, duke u kujdesur per poziten e fese se krishtere, e cila eshte sulmuar nga fatkeqesia e njerzimit, tirani turk, Mehmeti (i II-te, m.a.) dhe bashkeluftaret e tij, armiq te emrit, i krishtere; duke deshiruar qe te ndihmoj me sherbimin e tij dhe t'iu vije ne ndihme forcave te tija; ka paralajmeruar, ftuar dhe shtytur nje numer te madhe te mbreterve te krishtere, qe te ofrojne sherbimet e tyre, per nje veper kaq te shenjte dhe te dobishme; dhe se duhet bere kete nga obligimi dhe pranimi i dobive qe kane ndaj fese se krishtere; ka ftuar shume mbreter te krishtere qe te bashkohen personalisht ose duke derguar perfaqesues te tyre me autorizime te plotefuqishme dhe zyrtare.
    o i lodhur ,o psikopat,nuk mohon njeri se ishte i krishtere ajo dihet,pra ishte shqiptar i krishtere nuk ishte i krishtere i rene nga qielli,ke kaq tru sa ta kuptosh??nuk na solle ndonje gje te re,megjithese nuk shoh ndonje dokument...po ti si i trash qe je nuk kupton as veten tende,po ta perseris ,ti the se nuk fliste ne emer te shqiptareve por vetem si i krishtere,un kete ta hodha posht me dokumentin qe te solla,je i qarte tani????

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    o i lodhur ,o psikopat,nuk mohon njeri se ishte i krishtere ajo dihet,pra ishte shqiptar i krishtere nuk ishte i krishtere i rene nga qielli,ke kaq tru sa ta kuptosh??nuk na solle ndonje gje te re,megjithese nuk shoh ndonje dokument...po ti si i trash qe je nuk kupton as veten tende,po ta perseris ,ti the se nuk fliste ne emer te shqiptareve por vetem si i krishtere,un kete ta hodha posht me dokumentin qe te solla,je i qarte tani????
    Po atehere ça duan kta myslimanet qe merren me Kastriotin dhe e mbajne si hero te tyre, kur ne fakt ai ka luftuar kundrra myslimaneve?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Po atehere ça duan kta myslimanet qe merren me Kastriotin dhe e mbajne si hero te tyre, kur ne fakt ai ka luftuar kundrra myslimaneve?
    ai ka luftuar kunder hordhive osmane pushtuese,hero eshte per kedo qe e ndien veten shqiptar,kjo ska asnje lidhje me idiotlleqet e tua,sepse ti do ti shikosh me syrin e sotem gjera qe kane ndodhur shekuj me pare,pastaj kushe te thote ty qe skenderbeu nuk kishte dhe muslyman ne ushtrine e tij,myslyman por qe luftonin pushtuesin

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ai ka luftuar kunder hordhive osmane pushtuese,hero eshte per kedo qe e ndien veten shqiptar,kjo ska asnje lidhje me idiotlleqet e tua,sepse ti do ti shikosh me syrin e sotem gjera qe kane ndodhur shekuj me pare,pastaj kushe te thote ty qe skenderbeu nuk kishte dhe muslyman ne ushtrine e tij,myslyman por qe luftonin pushtuesin
    tani e dhjeve fare
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Mysliman qe luftonin kunder Osmaneve mysliman pushtues? Kjo eshte blasfemi mendimi!
    Skenderbeu luftonte kunder Ballaban Pashes, qe ishte shqiptare i Ismlamizuar, pale te kishte ai mysliman ne ushtrine e tij! Eshte si te thuash qe 2+2=5
    Kastrioti, kur u mori Kalane e Krujes, i dha mundesine shqiptareve myslimane qe te konvertoheshin, ata qe nuk pranuan u vrane te gjithe. C'do te thote kjo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    tani e dhjeve fare
    pse i nihje me emer dhe mbiemer ti ushtaret e tij?dije per jeten dhe bindjet e tyre?,un nuk thash se ajo eshte e sigurt,por ka mundesi qe te kete pasur

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Mysliman qe luftonin kunder Osmaneve mysliman pushtues? Kjo eshte blasfemi mendimi!
    Skenderbeu luftonte kunder Ballaban Pashes, qe ishte shqiptare i Ismlamizuar, pale te kishte ai mysliman ne ushtrine e tij! Eshte si te thuash qe 2+2=5
    Kastrioti, kur u mori Kalane e Krujes, i dha mundesine shqiptareve myslimane qe te konvertoheshin, ata qe nuk pranuan u vrane te gjithe. C'do te thote kjo?
    Blasfemi? Ca eshte ky, bajloz picirruk?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

pse i nihje me emer dhe mbiemer ti ushtaret e tij?dije per jeten dhe bindjet e tyre?,un nuk thash se ajo eshte e sigurt,por ka mundesi qe te kete pasur
    se kjo bie ndesh me masakrat e Skenderbeut ne fshatrat qe ishin konvertuar ne islam ne feudet qe zoteronin kastriotet.

i masakroi vetem se nuk donin te rikonvertoheshin ne te krishtere.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    se kjo bie ndesh me masakrat e Skenderbeut ne fshatrat qe ishin konvertuar ne islam ne feudet qe zoteronin kastriotet.

i masakroi vetem se nuk donin te rikonvertoheshin ne te krishtere.
    Akil ku e lexove kete gje mo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

SKËNDERBEU në ushtrinë e tij kishte edhe Shqiptarë të cilët ishin të fesë Myslimane por që NDIHESHIN SHQIPTARË dhe luftonin kundër Turkut, të cilët ushtarë më vonë me dëshirën e tyre u pagëzuan të KRISHTERË.
    Meqë SKËNDERBEU i paska vrarë myslimanët që nuk deshin të ktheheshin në të Krishterë pse nuk vrau edhe HAMZAIN të nipin dmth?
    SKËNDERBEU vrau të gjithë ata myslimanë të cilët BASHKËPUNUAN ME TURQIT ashtu siç ndërshkoi edhe HAMZA KASTRIOTIN

Faqja 18 prej 28 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •