Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91

Pėr: Denonconi filogreket

Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Duhet te sjellesh prova per egzistencen e atij forum,nese egziston do bindem qe ka ekstremista shqiptar.

Sa per kete videon me Osamen ky postuesi i videos eshte islamofob dhe nxjerr gjera te keqija per islamin,fare mire mund ta kene bere edhe armiqte e islamit kete video.

A e perfaqeson kulturen shqiptare Nene Tereza???!!!Degjo dijetaret e medhenj shqiptar.
    Fatos Lubonja dijetar i madh shqiptar? Fatos Lubonja eshte nje idiot megalloman. E vetmja vlere qe ai ka eshte nihilizmi i theksuar. ti thua 2+2=4 Lubonja vetem pse the ti ate do thote te kunderten qe 2+2=5. Dijetar i madh. WTF??? Ju butaket islamike jemi mesuar te perserisni si papagall ca thone te tjeret se skeni tru te mendoni per veten tuaj.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Duhet te sjellesh prova per egzistencen e atij forum,nese egziston do bindem qe ka ekstremista shqiptar.

Sa per kete videon me Osamen ky postuesi i videos eshte islamofob dhe nxjerr gjera te keqija per islamin,fare mire mund ta kene bere edhe armiqte e islamit kete video.

A e perfaqeson kulturen shqiptare Nene Tereza???!!!Degjo dijetaret e medhenj shqiptar.
    kur ju intereson fatos lubonja eshte dijetar i madh,kur nuk ju hyn ne pune i qendisni video si kjo me poshte

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    oj ane oj L*av*re, je antarja me e poshter nga 60.000 antare ne kete forume.
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    por maskohet si nje kurve nen masken e nje femre, ne menyre qe perkunder fyerjeve dhe vjelljes helm qe bene,

I.e pa fetyre, lavir/e sherbetor/e zioniste, serbo greke.

Ti je nje palaco qe kujton se duke fyer nje femer me ate fjalor, bere trimeri dhe shpetove forumin. Karagjoz. Shko e fol me shtepine tende me femrat aty se ketu sta lejon ate fjalor njeri.

Kjo te vleje dhe per ju trimat e tjere qe hapni shpellen ne ate menyre ndaj nje femre. Po nuk patet mendere te diskutoni me nje femer ne menyre normale, me mire mos shkruani fare dhe lereni mentalitetin islamik te dhunes ndaj femres (qofte kjo dhe psiqike) per vende te tjera.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ja i dashur Gon!!

...Si mund te te shkoje neper mend qe krimbat qe me shajne Pjeter Bogdanin, Skenderbeun e Nene Terezen, te jene vellezerit e tu??!!
    Nuk po e lodh veten shume per te gjetur postimet e anetareve, te cilet kane fyer, share e mallkuar te gjithe shqiptaret mysliman, por po i citoj vetem disa shkrime te nje anetari, qe vec nofken made in Albania e ka..!
    Ky ketu a te duket si vella i yti ose i imi?!:

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    ne mos femije adoleshente, cte te them une ty?! dhe sic te thashe urrejtja eshte e trasheguar, cfare pret ti tja kaloni mire me njeri tjetrin? Ju nuk kuptoni nje gje vecse, sa me fanatike te jeni aq me te prapambetur do ngeleni dhe aq me shume do perparojme ne te tjeret. Ju, nuk ju do njeri, as vete allahu nuk ju do deri sa ju ka lene kaq te manipulueshem.
    Ketu kemi diksutuar ne nje teme kur beheshin masakrimet e nje pas njeshme me femijte shqiptar te Maqedonise.. Per ke e ka fjalen ky cuni qe thote 'do perparojme ne te tjeret'?! Sepse me kete thenie maqedonet i paraqiti shume te perparuar, por edhe 'dike tjeter'!! E di ti se kush jane keta 'te tjeret'?! Me masakrime femijesh perparojne keta 'te tjeret'?!

Ja edhe tjetra deklarate bombastike nga ky anetare!:

Nuk te urren tjetri kot or tunxh...... ke vrare e ke prere sa ishe shpata e turkut, prandaj nuk te do njeri, je personifikimi i shtypjes, heqjes se lirive elementare, simbol i se keqes dhe prapambetjes.
    Sipas teje te jesh orthodhoks do te thote automatikisht filo grek?! lol dhe pastaj me thua qe je inteligjent dhe kerkon respekt. Nuk ka nevoje te jesh filo greko bullgaro orthodhoks te uresh racen arabistane. Bej nje kerkim ne google te shikosh qe nuk ju do njeri. ju=islamista
    E kishte fjalen per te gjithe shqiptaret me perkatesi fetare Islame!

Shiko edhe kete, une vetem nja 2 apo 3 perqind mund te jem shqiptar, ndoshta as aq nuk jam, sepse jam mysliman, kuptohet!:

Existon nje perqindje shume e vogel te jesh shqiptar dhe po gjithe boten myslimane e konsideroj 500 vjet mbrapa(shkrim i imi: me cdo kusht te shkelin mbi shqiptaret mysliman, duke i shpallur ata vazhdimisht si 'te prapambetur')

ti shikoke endrra me sy hapur, nga na i nxorre keto statistika ngjyrash ti? ja shiko keta ketu..si skandinave te duken.

e kam pare se si islamista shqiptare i thone falemindeit amerikes.

Sa per pjesen e pare ku flet per gote e dyndje hunesh...me lodhe kot se lexuar. Ju islamista bete palle ne ballkan per te pakten 300 vjet ...nuk ju do njeri ...as amerika nuk ju do hahahah
    Ne ate fjalen me ngjyre kafe 'ketu' qe e ka shkruar ka sjelle kete fotografi:

http://i.imgur.com/2xk8f.jpg

Keta jane shqiptare Kosove ne nje proteste per personat te zhdukur gjate luftes me serbomdhenjet, dhe ky i quan skandinav!

Kete e quan vella ti i dashur Jari?! E bartesh me shendet si vellaun tend, se i imi nuk mund te jete ky njeri, per gjere sa neperkemb vellezerit, motrat, nenat dhe baballaret e shqiptareve, vella i imi kurr nuk do te jete..!

Jari, ti si duket nuk e ke kuptuar qellimin e hapjes se kesaj teme nga ana ime..!! Kthehu edhe njere lexo mire nga fillimi, lexo edhe nje shkrim timin ne faqen 3 te kesaj teme dhe do ta kuptosh ndashta arsyen e reagimit tim ne kete menyre..

Ps. une nuk them qe nuk ka ekstremista Islamik, por ata 'ekstremista Islamik' nuk kane mundur te qojne pluhur ne kete forum, sepse jane perjashtuar shume shpejten dhe shkrimet e tyre poashtu, prandaj ndikimi i tyre nuk eshte verejtur. Por ekstremistet orthodhoks a jane perjashtuar ndonjehere dhe a u jane fshire shkrimet attyre ndonje here sic ka ndodhur me te gjithe shqiptaret me besimin Islam i nderuar Jari?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 28-03-2013 mė 16:43

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    ti nuk je mire per zotin,,
    tere jomyslimanet qenkan greke?!!!!!
    Shko pakes futu tek ateizmi, dhe shiqoj vllezerit e tu ortodoks dhe homoseksual qe fyejn besimin Islam.

Sikur ne te silleshim sikur silleni ju me ne, qe moti do kishte krisur lufta civile !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ja i dashur Gon!!
    Me falni ne shprehje: Fjala K o* q e v a r e t si ju duket juve?! Shprehje normale?! Sepse shpesh e kam hasur ne kete forum, dhe asnj smod nuk ka ndermare masa t'a fshij kete shprehje.. perse valle?! Po kjo "rrace arabistane"?! E shume te tjera si keto qe permenda..

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Me falni ne shprehje: Fjala K o* q e v a r e t si ju duket juve?! Shprehje normale?! Sepse shpesh e kam hasur ne kete forum, dhe asnj smod nuk ka ndermare masa t'a fshij kete shprehje.. perse valle?! Po kjo "rrace arabistane"?! E shume te tjera si keto qe permenda..
    Per kete arsye ket terme e urreje,dhe duhet sa me shpejte qe eshte e mundure ta eliminojme nga kujtesa jone,duhet ti kthehet emri si e ka pasure nga kohet e lashta pra DARDANI .
    Pra Dardania si pjese e trungute ARBERORE duhet ti kthehet diniteti,kjo toke shqipetare e lare me gjake duhet ta mbroje IDENTITETIN dhe te kaluaren,duhet te mesohemi te kuptojme se ARMIKU organizone ne hapsiren tone LUFTE SPECIALE duke future PERQARJE FETARE,dhe urrejtje ndervllazrore,une mendoje se SECILI KA PERGJEGJESI PERSONALE per kete,nuk duhet te mbetemi te PRAPAMBETUR dhe fanatik,por duhet ti levizime gjerate ne ngritjen e vetedijes kombetare,fet secili ti mbane pervete ,dhe ne FORUMIN SHQIPTARE te mos POSTOJME FORUME ARABE e pastaje te krijohet LOMSHE i MADHE dhe i pshtjellte ku nuk dihet ku eshte fillimi dhe mbarimi.
    Neve ketu ne forume nuke kemi interesim dhe as qe dojna te dime per probleme te huaja ,boll i kemi problemet tona,eshte ardhe koha e ZGJIMIT TE NACIONALISTAVE SHQIPETARE te tregojme se ka njerze qe e duame ATHDHEUN TONE dhe jemi ne gjendje te SAKRIFIKOJM per te,kete e kemi edhe OBLIGIME per hire te DESHMORVE qe kane dhene jeten per qashtje kombetare e jo per fe, dhe ta mbrojme atdheune nga RRYMAT E RREZIKSHME TE HUAJA qe rrezigojne ardhmerine dhe BASHKIMIN KOMBETARE,tani ne e dime qte mira kemi prej GREKVE,TURQVE DHE ARABEVE dhe qfar te mira i kane sjell popullit shqipetare ne te kaluaren.
    Kan kaluar kohet kur dikure moti e kan pyeture nje PLAKE te MENQUR se si mundemi mi KNAQ TE GJITH SHQIPETARET,ai ju pergjigj shume thjeshte JUGUT JEPJU SHKOLLA,VERIUT JEPU ARMATIME SE KANUNI I MALEVE E DON ASHTU kurse KOSOVARVE NDAJU POSTE do me thene FOTELE,ne kete menyre i rahaton,kurse kure e kan pyetur per FE ai ju ka thene se SHQIPETARVE per fe veq bajne zhurem,skemi nevoj te humbim kohe dhe diskutime per qashtje fetare,me SHEKUJ behen diskutime te tilla dhe gjithmon ka pasur sherre te medha ,populli shqiptare kete e dine me se miri nga e kaluara e hidhur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 29-03-2013 mė 03:26

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Nuk po e lodh veten shume per te gjetur postimet e anetareve, te cilet kane fyer, share e mallkuar te gjithe shqiptaret mysliman, por po i citoj vetem disa shkrime te nje anetari, qe vec nofken made in Albania e ka..!
    Me thuaj ku kam gabuar ne ato qe me ke cituar??

Mos valle bota perendimore ka ndonje dashuri te madhe per islamin?
    Mos valle nuk vrate e prete ne emer te islamit ne kohen e osmaneve?
    Mos valle bota islame eshte 500 vjet perpara asaj perendimore?
    Mos valla radikalizmi nuk ju le te prapambetur?
    Mos valle shqipetaret te duken me te bardhe se fqinjet e tyre?

gjitha keto te duken fyerje?

Njoh shume shqiptare nga kosova, shumica e tyre jane ateista..... keshtu qe mos u beni hipokrita...kur ju leverdis qenkemi popullsi myslimane,..dhe kur jo atehere shumica jane ateista...per fat te keq gjith ata qe njoh nga maqedonia jane islamista
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Me thuaj ku kam gabuar ne ato qe me ke cituar??

Mos valle bota perendimore ka ndonje dashuri te madhe per islamin?
    Mos valle nuk vrate e prete ne emer te islamit ne kohen e osmaneve?
    Mos valle bota islame eshte 500 vjet perpara asaj perendimore?
    Mos valla radikalizmi nuk ju le te prapambetur?
    Mos valle shqipetaret te duken me te bardhe se fqinjet e tyre?

gjitha keto te duken fyerje?

Njoh shume shqiptare nga kosova, shumica e tyre jane ateista..... keshtu qe mos u beni hipokrita...kur ju leverdis qenkemi popullsi myslimane,..dhe kur jo atehere shumica jane ateista...per fat te keq gjith ata qe njoh nga maqedonia jane islamista
    Qashtja fetare eshte qashtje personale,sigurishte qe ka ATEISTA,por gjithkush e ka pervehte,une personalishte mendoje se kur kemi lindure ne ket bote kemi mundesi edhe te perzgjedhim se ne qfar menyre ti qasemi apo mos ti qasemi perendis,une e kame edukaten familjare dhe jame rriture dhe jetoje me edukate PRINDERORE,keto nuk mundem ti ndyshoje,e adhuroj PERENDIN dhe asnje veprim ne jete nuk e beje pa u luture dhe deshirooje sa me shume te jeme i sinqert para GJITHFUQISHMIT krijuesit tone te pyes mendjen se qfare veprimesh po beje,ne kemi vetedijen tone dhe secili e ka pergjegjsin para ZOTIT dhe para ATDHEUT per veprimet qe jemi duke bere si ne FORUM ashtu edhe ne jetene e perditshme sepse ketu na lexojne shkrimet me mija njerze shqipetare.
    Une e dua mirqenjen dhe dashurin mbarkombetare,pa dallim FEJE,perparimin dhe bashkpunimin mbarekombetare,vetem keshtu e gezojme NENEN TONE SHQIPERINE qe me mija njerze e kane paguare kete fjale me GJAKE dhe REZIKIM TE FAMILJEVE TE TYRE,qe ne te jemi te lire dhe te perparojme ne ATDHEUNE TONE TE PERBASHKET,te gezojme liri te besimit ne menyre personale dhe kolektive,qe SHTETI YNE ti garantoj me KUSHTETUT per te gjith njesoj....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 29-03-2013 mė 05:35

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Postuar mė parė nga Korcar-L1
    ne mos femije adoleshente, cte te them une ty?! dhe sic te thashe urrejtja eshte e trasheguar, cfare pret ti tja kaloni mire me njeri tjetrin? Ju nuk kuptoni nje gje vecse, sa me fanatike te jeni aq me te prapambetur do ngeleni dhe aq me shume do perparojme ne te tjeret. Ju, nuk ju do njeri, as vete allahu nuk ju do deri sa ju ka lene kaq te manipulueshem.
    Ketu kemi diksutuar ne nje teme kur beheshin masakrimet e nje pas njeshme me femijte shqiptar te Maqedonise.. Per ke e ka fjalen ky cuni qe thote 'do perparojme ne te tjeret'?! Sepse me kete thenie maqedonet i paraqiti shume te perparuar, por edhe 'dike tjeter'!! E di ti se kush jane keta 'te tjeret'?! Me masakrime femijesh perparojne keta 'te tjeret'?!
    E ke fjalen per ate tem ene te cilen ti ke shkruar kete manifestin e paqes:
    .......... Ne se te paret tane vertete paskane vrare e prere greko-sllavo-bullgaro-maqedonas, mua me behet qejfi dhe jam krenar per ata paraardhes te mi...
    O Goni!!
    Mblidhi mendte sa s'eshte vone!! Ai anetari qe ti citon, ka shume me teper logjike ne ate qe shkruan se sa ti dhe gjithe islamiket bashke e ē'eshte me e keqja, ju punoni per perēarje dhe armiqesi me fqinjet ndersa ai kerkon te rindertoje urat e bashkejeteses miqesore!!
    Ja edhe tjetra deklarate bombastike nga ky anetare!:
    Postuar mė parė nga Korcar-L1
    Nuk te urren tjetri kot or tunxh...... ke vrare e ke prere sa ishe shpata e turkut, prandaj nuk te do njeri, je personifikimi i shtypjes, heqjes se lirive elementare, simbol i se keqes dhe prapambetjes.
    Sipas teje te jesh orthodhoks do te thote automatikisht filo grek?! lol dhe pastaj me thua qe je inteligjent dhe kerkon respekt. Nuk ka nevoje te jesh filo greko bullgaro orthodhoks te uresh racen arabistane. Bej nje kerkim ne google te shikosh qe nuk ju do njeri. ju=islamista
    E kishte fjalen per te gjithe shqiptaret me perkatesi fetare Islame!
    Jam mese i sigurt se ai anetari qe thua ti, me plotkuptim nenvizon fjalen "islamista" e jo myslimane, gje tjeter qe ti i ve shenjen e barazimit!! Edhe une kur flas per "islamike", absolutisht nuk kam parasysh familjen time qe jane ne shumice myslimane(per sy e faqe) e as bektashinjte e as shumicen e Shqiptareve qe edhe pse e quajne veten "myslimane",krenohen me Skenderbeun e Nene Terezen, Bogdanin e Veqilharxhin, Fishten e Mjedjen, Frasherllinjte e Vasen, Ismail Qemalin e Cajupin, etj, etj plot!!
    Me termin "islamike" percaktohen pasuesit e Krasniēit dhe Babe Dovletit, ata qe urrejne Evropen, Perendimin, kulturen greko-romane te ketij kontinenti, ata qe nuk lene rast per te vjelle vrer kunder fqinjeve duhe i hedhur benzine zjarrit ne vend qe te bejne te mira permbi dhč, e ti e ke rradhitur veten mes tyre, i dashur Gon!!
    Une shpesh te kam bere thirrje qe te marresh veten, pasi jam i bindur se ti nuk je i vetedijshemper pozicionin qe i ke dhene vetes, por je aq inteligjent saqe t akuptosh vete dhe te marresh masat e duhura!! Shiko Gon i dashur: ne nuk mund te zgjedhim se ēfare lindim, shqiptare apo serbe, turq apo harape, por mund te zgjedhim se si te jetojme me te tjeret; mund te zgjedim fene e ta ndryshojme kur nuk na vjen per shtat; mund te zgjdhim vendin ku te jetojme e ta nderrojme kur nuk na vjen per shtat; mund te zgjedhim per te qene te mire(te duam te afermit) ose te keqinj(te urrejme te afermit)!!Pra, Gon, ajo qe dua te them eshte se vetem ti mund te zgjedhesh ēfare te besh e asnje "profet" nuk ka zgjedhur per ty apo per mua!!
    Shiko edhe kete, une vetem nja 2 apo 3 perqind mund te jem shqiptar, ndoshta as aq nuk jam, sepse jam mysliman, kuptohet!:
    Ne ate fjalen me ngjyre kafe 'ketu' qe e ka shkruar ka sjelle kete fotografi:
    http://i.imgur.com/2xk8f.jpg
    Keta jane shqiptare Kosove ne nje proteste per personat te zhdukur gjate luftes me serbomdhenjet, dhe ky i quan skandinav!
    Gon!! Eshte poshtersi te genjesh per te mbrojtur tezen tende se ky anetari na qenka "djalli" vete!! Nuk besoj aspak qe te kete sjelle ate foto qe thua ti; besoj se ka postuar fotot e shqiptareve me flamuj harape....!
    Kete e quan vella ti i dashur Jari?! E bartesh me shendet si vellaun tend, se i imi nuk mund te jete ky njeri, per gjere sa neperkemb vellezerit, motrat, nenat dhe baballaret e shqiptareve, vella i imi kurr nuk do te jete..!
    O Goni!!
    Po ti nuk e zgjedh dot vellane more bir!! Mund te zgjedhesh shokun apo mikun, por jo vellane!! Edhe pse une nuk mbeshtes aspak fene tende, ti je dhe do te mbetesh vellai im, pasi kjo nuk eshte ne zgjedhjen time apo tenden!! Te neperkembesh nje fč, nuk do te thote te neperkembesh fetaret e asaj feje, po ashtu si te neperkembesh analfabetizmin nuk do te thote te neperkembesh analfabetet; mblidhni mendte qe iua kane shperndare Krasniē me kelyshet e tij!!

Jari, ti si duket nuk e ke kuptuar qellimin e hapjes se kesaj teme nga ana ime..!! Kthehu edhe njere lexo mire nga fillimi, lexo edhe nje shkrim timin ne faqen 3 te kesaj teme dhe do ta kuptosh ndashta arsyen e reagimit tim ne kete menyre..

Ps. une nuk them qe nuk ka ekstremista Islamik, por ata 'ekstremista Islamik' nuk kane mundur te qojne pluhur ne kete forum, sepse jane perjashtuar shume shpejten dhe shkrimet e tyre poashtu, prandaj ndikimi i tyre nuk eshte verejtur. Por ekstremistet orthodhoks a jane perjashtuar ndonjehere dhe a u jane fshire shkrimet attyre ndonje here sic ka ndodhur me te gjithe shqiptaret me besimin Islam i nderuar Jari?!
    Ketu gabohesh, i dashur Gon!! Ti vete je njeri prej ketyre ekstremistave e mjafton qe te citoj nje pjese pikerisht nga postimi qe permend vete:
    Qellimi iu hapjes se kesaj teme ka qene apeli ndaj shqiptareve, e vecanerisht te atyre ne Shqiperi, qe te denoncojne disa individ te ketij forumi, te cilet jane ekstremiste, mercenare dhe rraciste shqiptaro-grekor-orthodhoks.
    Po ti na e trego se cilet jane keta "rracistet shqiptaro-grekor-orthodhoks" e sipas cilave kritere na i klasifikove ne kete menyre!!
    Ja pra, ekstremizmi te ēon ne te tilla vleresime gjitheperfshirese!! Une s'kam asgje kunder nje filogreku, filoharapi, filoturku, filoamerikani apo filokanibalisti, perderisa kjo te mos sjelle dem ne ēeshtjen kombetare apo personale te ndonje personi!!
    Detyrimi i te tjereve per te qene "filo" te dikujt apo diēkaje, ky po qe eshte krim!!
    Mendohu mire e me thuaj qe s'eshte keshtu!!
    Pergjigjen e ke ne postimin tend me lart ku flet per "rracistet shqiptaro-grekor-orthodhoks"!!
    Si mund te akuzosh te tjeret per te njejtat gomarlleqe qe shkruan edhe vete??!!
    Jarigas

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •