Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37

Cilat jane faktet qe keni kur sulmoni Fortlumturine E Tij, Kryepeshkopin Anastas?

Me ca kame degjuar une kur flitet per Janullatos krijohen debate te ashpra, shumica kundra tije. Une nuk e njoh kete person. Kuptohet si kler nuk e kame qef se jane ne profesionin qe une e shoh si shplarje truri te publikut. Po nje gje qe e degjoj shpesh here eshte se ky person eshte shovinist Grek dhe ben politiken e Grekut. Une jam kuriz nese ka fakte te suportojne keto akuza. Kerkoj qe po qe se ka prova, mundet ti postoni ne kete teme. Po qe se doni te mbroni Janullatos gjitheashtu duhet ta beni me fakte (postoini ketu). Une e kam fjalen per akuza shovinizmi dhe politike jo per akuza fetare. Si ateiste, e dime se keta rrefejne perralla gjithe diten, por kjo teme eshte per politike dhe shovinizem dhe akuza ekstra-fetare.

Po qe se postoni ju litem sillni prova (p.sh gazete), jo hamendime.
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: Janullatos

Jo ti shume mire e ke,por do ta shohesh qe ata qe e kundershtojne kane per te thene shume gjera me fantazi,por ato qe do te mungojne do te jene faktet.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Ky eshte gjarper,dhelper dhe injorant.
    Kur erdhi ne detyre,erdhi perkohsisht,jo te qendron dhe uzurpon kishen deri sa te ngordh.

Lexoni si shprehet injoranti grek.Ka mendjen e nji analfabeti te shekullit 13-te.

“Shoqėria jonė pas iluzioneve tė mėdha qė kishte krijuar rreth tė mirave tė shoqėrisė ateiste e komuniste, po shkon drejt njė iluzioni tjetėr, atė tė kapitalizmit, atė tė kapitalizmit qė nuk ka besim dhe fe brenda dhe kryesisht gjendet pa vlera”.

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga unreal Lexo Postimin
    Ky eshte gjarper,dhelper dhe injorant.
    Kur erdhi ne detyre,erdhi perkohsisht,jo te qendron dhe uzurpon kishen deri sa te ngordh.

Lexoni si shprehet injoranti grek.Ka mendjen e nji analfabeti te shekullit 13-te.
    Shume akuza pafund kemi degjuar per te,vetem injorant nuk ka guxuar njeri ta quaje,sepse del zbuluar

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Emri:  berisha-janullatos.jpg

Shikime: 179

Madhėsia:  47.0 KB
    Ku ja qellon se cfare eshte bere ketu?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ku ja qellon se cfare eshte bere ketu?
    Eshte bere.....fotoshop

i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818

nuk mundet qe nje ortodoks qe predikon asimilimin e nje kombi te jete kleriku me i larte nese do ishte ne ndonje vend te amerikes se jugut do ishte perzene, nuk kuptoj cfare duhet, eshtrat e kosines nga cilet prifterinje u shpiken,
    duhet te ishte person non grata per Shqiperine
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Une keshtu faktesh kerkoj. C'fare akti ka bere ky qe predikon asimilimin. Me jep disa prova per kete hipoteze. Une nuk e di per vete nese ka bere apo nuk ka ber. Dua te formoje mendimin nese eshte prift i thjeshte apo merret me politike e shovinizem, por kerkoj fakte qe te besoj njeren apo tjetren. Nuk kam dashuri per klerin e c'faredo feje dhe nuk i dua njerzit qe e kane misionin e jetes te shperndajne genjeshtra por kjo eshte ndryshe nga politika dhe shovinizmi nacionalist. Prandaj duhen gjykuar me vete.

Citim Postuar mė parė nga par Lexo Postimin
    nuk mundet qe nje ortodoks qe predikon asimilimin e nje kombi te jete kleriku me i larte nese do ishte ne ndonje vend te amerikes se jugut do ishte perzene, nuk kuptoj cfare duhet, eshtrat e kosines nga cilet prifterinje u shpiken,
    duhet te ishte person non grata per Shqiperine
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Une keshtu faktesh kerkoj. C'fare akti ka bere ky qe predikon asimilimin. Me jep disa prova per kete hipoteze. Une nuk e di per vete nese ka bere apo nuk ka ber. Dua te formoje mendimin nese eshte prift i thjeshte apo merret me politike e shovinizem, por kerkoj fakte qe te besoj njeren apo tjetren. Nuk kam dashuri per klerin e c'faredo feje dhe nuk i dua njerzit qe e kane misionin e jetes te shperndajne genjeshtra por kjo eshte ndryshe nga politika dhe shovinizmi nacionalist. Prandaj duhen gjykuar me vete.
    Kosina eshte monument kulture dhe ajo administrohet drejtperdrejt nga ministria e kultures dhe ate kohe edhe ende sot. Si ka mundesi qe ministri ka lejuar qe varrmihesit te prekin nje monument kulture. Besoj se ketu ka shume vend per te dyshuar sepse nje kishe shume larg qendrave te medha qytetare te perdoret pak politikisht. Mendoj se fajin per Kosinen duhet ta gjeni tek shteti, pasi kisha Ortodokse sado qe akuzohet nuk eshte pronare e ndertesave monumente kulture aq me teper e Kosines kur dihet qe kjo kishe sic tha dhe famemadhi Bezati i Permetit ka nje rendesi te madhe kulturore dhe ne asnje rast komunitetit ortodoks nuk i lejohet te beje asnje nderhyrje ne territorin e ketyre kishave. Shihe dhe njehere se mos ka gisht politika e ministrave tane te kultures apo dhe diku me gjere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Ne fakt ka dhe disa fakte te tjera per te se nga nena eshte nga Preveza me mbiemrin Maltezo, mbiemer te ciline e ka dhe krushku i Berishes ose niperit e tij. Ky mbiemer nuk perdoret nga greket dhe eshte jogrek. Para disa kohesh ishte nje artikull i Enkel Demit dhe me beri pershtypje se nuk e quante grek dhe u interesova per biografine dhe zbulova qe vertet nenen e kishte nga Preveza dhe nga informacioni qe kam ende ne Cameri ndodhen shqiptaret e tjere shqip foles te cilet i shpetuan perndjekjes greke, por qe i perkasin komunitetit ortodoks.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •