Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 91
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Denonconi filogreket

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Dallimi mes injorances ne bote dhe injorances ne forumin shqiptar eshte se injoranca dhe injorantet e forumit shqiptar jane shqiptare.

Dialog te gjere paske pas me thelb e goditje,por asesi se na habit.

Dhe jo vetem kaq, por ai e mban mend veten si nje "patriot te madh shqiptar" dhe eshte ne lufte me gjithe "armiqte e shqiptarise" qe ai i etikekoton si filogreke.

I ka provuar koha per patriotizmin e gjakun e kuq qe kane,kur nderkohe i thirri vendi i tyre e u shkulen nga diaspora per t'iu bere krahe,sakrifikuar e flijuar per te.

Zotrote s'arrin ti kuptosh,sepse duhet te jesh pa atdhe.
    Cmund te kene qene valle po mos te ishin Shqiptare?

Nuk e di, ajo me te kuqe me siper me ben te mendoj.

Mua me duket vertet shokuese, u shokova nga e shokuara ime sepse nuk e mendoja qe do shokohesha kaq shume kuptove more shok?
    Je shokuar ndonjehere nga te shokuarit e nje shokuesi qe shokoi nje te shokuar qe ishte shokuar disa shokues qe shokonin njeri tjetrin per qejf?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 30-03-2013 mė 13:45

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Mos u kapni me Albon por me mikun e tij qe paska te njejtin mentalitet me ''injorantet'' e forumit shqiptar.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Nuk ka nevoje,,,,,,,, ''filogreket'' kjo nuk eshte shprehja ime ,, nuk kane nevoje per ti denoncuar ??perdite e me teper e kane identifikuar veten e tyre nepermjet asaj qe shkruajne apo kerkojne te shprehin,,,,te jesh ''filo'' domethene me i zellshem se vete ata qe kerkon te perfaqesosh, shto ketu dhe turli lloj te konvertuarish pa atdhe ,,qe shesin dhe ''nenen dhe babane'' per para e per nje rrobe te zeze si nata.Qe mision kryesor kane vetem percarjen dhe mbjelljen e urrejtjes ,kombetare,fetare,rracore,,,, kane dhe kurajon te neperkembin ''kombin tone'' me pallavra fetare pa asnje lloj baze,,,Detyra jone si SHQIPTARE,, nuk eshte tu pergjigjemi absolutisht jo !!! keshtu u duket vetja te vlefshem,,,duhen lene te bejne ''monolog'' me veten ,,per momentin ''kombi shqiptar'' ka perparesi te tjera keta. te bejne tellallin.
    Kur injoranca flet,urtesia hesht e qesh nen vehte !!

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Te nderuar, une nuk e kam hapur kete teme per te bere krahasime se ne cilen fe nder shqiptaresh ka ekstremist me teper, sepse une e di qe ne seicilen fe ka ekstremist, madje edhe ne idelogjine ateiste ka te tille..! Qellimi iu hapjes se kesaj teme ka qene apeli ndaj shqiptareve, e vecanerisht te atyre ne Shqiperi, qe te denoncojne disa individ te ketij forumi, te cilet jane ekstremiste, mercenare dhe rraciste shqiptaro-grekor-orthodhoks. Keta veprojne lirshem dhe i kane duarte e zgjidhura ne kete forum qe te perhapin sa me teper urrejtjen nder fetare ne mes te shqiptareve, qe te sulmojne vazhdimisht kombin shqiptare, qe te krijojne ndasi ne mes shqiptareve, qe te sulmojne, shajne e fyejne shqiptaret e krahinave te caktuara, edhe pse keto gjera i kane te ndaluar sipas rregullores se forumit, por cuditerisht nuk ndermer askush asnjefare mase ndaj ketyre individeve. Arsyeja perse nuk ndermiren masa nga administratoret e forumit kunder ketyre individeve eshte se vete krye administratori i ketij forumi eshte udheheqes i ketyre individeve, i cili eshte i paguar nga qarqe te ndryshme greke per keto gjera.

"Ekstremistet fetar te besimit Islam" perjashtohen sa hap e mbyll syte, "nacionalistet shqiptare" flaken nga ky forum pa kurrefare arsye, kurse ekstremistet pro-grek vazhdojne te shprehin "mendimet e tyre"...!! Kesaj i thone; 'bej ashtu sic te them une, mos bej ashtu sic bej une!'

Ketu me te madhe sulmohen shqiptaret qe i perkasin besimit Islam dhe eshte cdo gje ne rregull sipas tyre, sepse "keto gabime i ka Islami dhe ne nuk po shpifmi asgje", sepse "rrace arabistane jane myslimanet shqiptare, dhe ne skemi se si t'i quajme ndryshe"!. Sulmohet kombi ore e cast, dhe arsyeja eshte, sepse "ne jemi ne kohen e demokracise dhe cdo njeri ka te drejte shprehe mendimet e tij, edhe ne qoftese shan e poshtron kombin shqiptar eshte gjithqka ne rregull, sepse kjo eshte liria e te shprehurit" dhe "kombi eshte nje ideologji e vjeteruar, shqiptaret duhet te civilizohen, shikoni shtetet fqinje se si po perparojne"!! Kurse, ne se sfidohet feja orthodhokse nga ndonje anetar, ai automatikisht perjashtohet! Dhe arsyeja e perjashtimit eshte: "Si pasoj e sharjeve dhe fyerjeve ne drejtim te komunitetit orthodhoks ju jeni perjashtuar nga Forumi '!Shqiptar!' deri me daten:... "

Qellimet e administratorit te Forumit Shqiptar dhe punetoreve te tij te ngarkuar me detyre nga qarqet greke jane: Percaj dhe Sundo! Krijo ndasi ne baze te krahinave ne mes shqiptareve, krijo percarje nder fetare, puno sa me teper qe t'i shpiesh shqiptaret deri ne nje kaos te madh dhe pasta puna e mbetur na takoin neve (Greqise e Serbise)

Keshtu e mendoj une..!
    Gon,ndaj me ty pak a shume te njejtat shqetesime , por edhe disa kundershtime,
    mendoj se duhet te kuptojme qe nese nje grek i vetem eshte i drejte dhe i sinqerte dhe ne ofendojme greket ne pergjithesi ...atehere zemra e atij te vetmi grek do te thyhet,
    keto tema mire eshte qe te mos hapen tek toleranca fetare , pasi nuk i sherbejne kesaj tolerance,
    shumica e shqipetareve ortodokse kane mendime te njejta ashtu si edhe ti , vetem se nuk mund te shprehen ne formen qe ti u shprehe , perkunder sinqeritetit tend , pasi shqiptaret ortodokse ndajne me greket te njejten fe dhe ndjehen vellezer per nga feja me greket,
    feja nuk ka te beje me kombesine ne asgje dhe si e tille nuk mund te merret si shembull,
    te vetmit qe e marrin si shembull jane ata qe e kane bere fene = kombesi,
    te kujtoj qe Zoti i krijoji njerzit me prinder e me trashegimi fisnore e qe kjo e fundit e pare me gjere perben kombesine ,
    por sidoqofte , Zoti i beri njerzit nga i njejti Adam dhe edhe pse kombet kane afrimitetin e tyre gjenetik , origjina eshte e perbashket ,per pasoje ne te vertete askush nuk eshte i huaj,
    nese te kam kuptuar drejt, ti mendon (ashtu sikurse edhe une) qe disa persona kultivojne ndasi fetare me qellime dhe prapaskena etnike , ...jam shume dakord me kete , nuk mbetet vetem se dikush te shikoje komentet tek Ballkanweb.com dhe gazetatema.net qe ta konfirmoje lehte kete,megjithate njerzit i kane mend ne koke dhe si shqiptare dhe greke dine te bejne dallimin ,gjykimi i secilit eshte per veten e tij, thjesht desha te te informoj qe une njoh greker shqiperie qe jane te te njetit besim ashtu sikur je ti edhe une ...me prinder ortodokse , e qe flasin greqishten si gjuhe baze ne shtepi , me kombesi greke ...e qe beson ne Kuran si fjalen dhe udhezimin e Perendise.
    ...
    tani..po te kerkosh ka lloj lloj njerzish ne bote,
    ka psh edhe raste ekstreme , si ky greku(Χρήστος Κατσιρούμπας - Kristos Kacirubas) ne algjeri qe u vetevra me bombe si kamikazi dhe mori edhe 10 jete njerzish te pafajshem me vehte ne lufte per xhihadin, si islamist sunit ,
    http://www.inews.gr/261/ellinas-kami...inachthike.htm
    kjo ndodhi para pak ditesh ...ketij Kristos si ti themi...
    Paqe !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 02-04-2013 mė 10:40
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Djajte me fytre njeriu nuk ndalen kurr duke punuar per te keqen e njerezimit! Ka shume djaj neper bote prandaj s'eshte dicka e pa ditur per ne, por puna eshte se ne nuk po iu kunderpergjigjemi ketyre djajve.. Brenda trojeve shqiptare ka shume djaje, ata trajnohen mire nga baballaret e tyre (djajte e mdhenje - greket dhe sllavet) per percarjen nder fetare dhe nder shqiptare brenda trojeve tona, ata jane ne gjendje te bejne gjithcka per kete, edhe sikur atyre t'iu kushtoje shume shtrenjte kjo nisme. Une ua solla ketu para jush, ne menyre te hapur dyfytyresine djallezore te administratorit te ketij forumit grek Albos dhe argatit te tij ilia spiros, i cili ne forumin tjeter thote se ju qenkeni mireorganizuar per te vepruar!! Po palle e madhe po, ne do te mire organizohemi per t'iu kundervire juve, armiqve djallzor te kombit shqiptar.. nqs eshte nevoja une do te jap edhe jeten time per kombin shqiptar duke luftuar kunder jush, se lere me ne boten virtuale.. ne kete virtualitet jam ne gjendje t'iu ha sikur samuna ju djajve shqipfoles e anti shqiptar!! Djajte per t'a lene ne harrese dyfytyresine e tyre, te cilen ua plasa ne surrat, ata e anashkalojne ate qellimisht dhe postojne shkrime pa lidhje veteme vetem qe kjo dyfytyresi e hapur e tyre te mbetet si mbeturine, e cila do te hudhet ne shporten e pleherave. Po ua sjell edhe nje here dyfytyresine e tyre qe t'a lexoni ju anetare dhe t'a analizoni mire djallezine e ketyre bizantineve, sepse me sa e pashe, ata kishin filluar ta shfaqin hapur ate se cfare jane - jo shqiptare, por bizantin!!

Citim Postuar mė parė nga Gon!
    A jeni ju qe nuk po pranoni vendimin e gjykates? A jeni ju qe pas marrjes se Shtepise se Kultures nga Permbarimi, te nesermen u versulet me dhune per ta marre ate? A jeni ju qe po silleni sikur shpellare? A po ia demtoni imazhin vetes ju ortodokset? Pergjigjet jane: Yes - Yes - Yes dhe Yes!

Shikoni se cfare keni thene atehere kur u arrestuan 22 shqiptare ne fshatin Martinaj te Malit te Zi, pasi qe ata protestuan, sepse shteti malazez kishte vendosur qe te ndertonte nje kishe ortodokse ne kete fshat, edhe pse aty nuk banonte asnje familje me fe ortodokse dhe vendimi ishte leshuar qe kisha te ndertohet mu ne truallin e nje pronari shqiptar me perkatesi fetare myslimane:

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    kjo eshte ceshtje e shqiptareve te malit te zi..., ata thjesht demtojne imazhin e tyre dhe asgje tjeter....
    Vendimi i nje organi shteteror eshte i detyrueshem per zbatim,...dhe nuk kundershtohet,.. per kete eshte shteti, pra kemi rrebelizem te ketyre ne kete rast..
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Sigurisht. Per aq kohe sa nje ndertim behet me lejen perkatese te shtetit ashtu sic e kerkon ligji, cdo qytetar eshte i detyruar ta respektoje. Dhe ky eshte dallimi mes nje qytetari dhe nje shpellari. Qytetari respekton ligjin dhe e kerkon te drejten e tij ne gjykate kur nuk eshte i kenaqur me nje vendim ligjor. Shpellari nuk respekton as ligjin dhe nuk e kerkon te drejten e tij ne gjykate, por e kerkon ne rruge duke u kacafytur me dhune.
    E c'jane keto ulerima qe ushtojne ane e kend vendit per rastin e Permetit tani?!

A keni turp nga dyfytyresia ju? A i frigoheni Perendise ju? Ani, Ai eshte i madhe dhe na sheh te gjitheve )

Me duket se juve qe beni zhurmen me te madhe per ortodoksizem, Perendia po ju hakmerret, po ua kthen ne bumerang cdo gje -> Ai vonon, por nuk harron!

Prandaj behuni njerez te qyteteruar e boll ngelet pre te kultures se trasheguar anadollake.

Albo
    Po ju pre e ciles kulture keni ngelur?

Behuni njerez te civilizuar e hiqni dore nje here e pergjithmone prej kultures greko-bizantine se me mire eshte per ju.
    Pas leximit te kesaj dyfytyresi te shfaqur haptazi nga ana e administratorit te ketij forumi dhe argateve te tije, cdo anetar i ketij forumi, i cili e ndien veten shqiptar, duhet te heq dore menjehere nga ky forum i felliqur e djallezor, ky forum eshte djalli vete i veshur nen petkun e FORUMIT SHQIPTAR

Une jam nje anetar i meparshem i ketij forumi me identifikim 'Gon!' dhe u perjashtova per shkakun se luftova me gjithe kapacitetin tim mendor per te mbrojtur vlerat e kombit shqiptar kunder ketyre greko-bizantineve shqipfoles.

Shendet Gon!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Qellimet e juaja tash me jane te ditura per disa, por jo per te gjithe fatkeqesisht.. Ju jeni te afte per ta dredhur gjuhen cdo here!.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Djajte me fytre njeriu nuk ndalen kurr duke punuar per te keqen e njerezimit! Ka shume djaj neper bote prandaj s'eshte dicka e pa ditur per ne, por puna eshte se ne nuk po iu kunderpergjigjemi ketyre djajve.. ..........
    Pas leximit te kesaj dyfytyresi te shfaqur haptazi nga ana e administratorit te ketij forumi dhe argateve te tije, cdo anetar i ketij forumi, i cili e ndien veten shqiptar, duhet te heq dore menjehere nga ky forum i felliqur e djallezor, ky forum eshte djalli vete i veshur nen petkun e FORUMIT SHQIPTAR

Une jam nje anetar i meparshem i ketij forumi me identifikim 'Gon!' dhe u perjashtova per shkakun se luftova me gjithe kapacitetin tim mendor per te mbrojtur vlerat e kombit shqiptar kunder ketyre greko-bizantineve shqipfoles.

Shendet Gon!
    I dashur Gon!! Sikur ne vend te togut "greko-bizantinet" te kishe vene "harapo-islamiket", asgje s'do te kishe me teper se sa nje ortodoks fanatik, siē pretendon ti per Albon!!!
    Patjeter qe Albo eshte me i prirur nga feja sesa nga kombi, por kjo s'te ben ty me te mire se ai, ne nje kohe qe ti je po ashtu!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    I dashur Gon!! Sikur ne vend te togut "greko-bizantinet" te kishe vene "harapo-islamiket", asgje s'do te kishe me teper se sa nje ortodoks fanatik, siē pretendon ti per Albon!!!
    Patjeter qe Albo eshte me i prirur nga feja sesa nga kombi, por kjo s'te ben ty me te mire se ai, ne nje kohe qe ti je po ashtu!!!
    Mos me qaj koken me as ti, se sdua te ndi me as per ty, kuptove? Njeriu qe me ka zhgenjyer, te cilit i besova aq shume ketu ne virtualitet.. mendova se vertete te behet vone per kombin tone, por e pashe qe nje brum kishe qene edhe ti!. Faji ishte i imi qe nuk isha aq i zgjuar per te kuptuar qellimet e tua sa me pare. Me keni ardhur ne maje te hundes te gjithe ju me keto propaganda te flliqta qe beni kunder shumices shqiptare... me kete urrejtje patologjike qe keni ndaj nesh.. ruana Zot!! Mjaft jam permbajtur une me ju, deri sa ju nuk e keni merituar aspak permbajtjen.. Dikur mbushet kupa!.

Sa i perket ekstremizmit fetar, ti nuk ke shance teorike as praktike te me krahasosh mua me Albon dhe tipat e tjere si ky, sepse para se te hyja ne kete forum, nuk kisha asnje lloj paragjykimi per asnje shqiptar me fe jo islame, thjesht, te gjith i kam konsideruar si vellezer prej gjaku, por me ne fund ketu e mora vesh qe kisha qene komplet gabim!! a kupton dhe a beson gjithe kete qe po ta them?!! Ndaē besoje e ndaē mos e beso, njesoj eshte per mua tani.. Me rendesi qe une e di se kjo eshte e verteta.

Une as nuk kam mjekerr, as nuk jam me pantollona te shkurter, jam nje neri shume normal, ashtu si shumica shqiptare myslimane, por une(ndryshe nga ju) as nuk sulmoj ore e cast myslimanet me mjekrra qe ngjasojne me prifterinjte ortodoks dhe doktrinat i kane shume te ngjashme.. thjesht shprehi mendimin tim dhe them; "Doktrina juaj me duket e gabur", kaq. Po ju cfare po beni? Ju doni t'i hani te gjalle ata nepermes internetit, po ti keni perpara dhe fati i tyre te ishte ne doren tuaj, cfare do te benit ju me ta?! Jam i sigurt se do t'i kishit grire avash avash! Rracizmi nuk eshte ndryshe o njerez.. ju nuk mund t'i thoni vetes 'demokrat' deri sa cenoni te drejten e tjetrit, a e kuptoni ndonjehere kete apo jo?!

Deri sa me thua mua 'turp' per mos permbajtjen time ne raport me anetaren 'ane' nepermjet reputacionit, eshte mire qe t'i hedhesh nje sy shkrimeve te saja dhe me pas te kthehesh e t'i krahasosh me ato te mijat.. Megjithate ti ske nevoj ta besh nje krahasim te tille, sepse me njeh mua dhe njeh edhe anetaren 'ane' poashtu, por problemi eshte se ti nuk mund te jesh dot objektiv per te gjykuar drejt ne kete rast.

Hėh.. se desh harrova, une nuk e shpika kete togun "greko-bizantin", por e gjeta ketu, ne mesin e shkrimeve te ketyre shqipfolesve ortodoks, te cilet ndiheshin krenar t'i quash "bizantin"! Ndryshe nga keta, une nuk ndihem krenar te quhem arabo-islamik, ose/dhe osmanli, perkundrazi, ndihem i ofenduar shume nese me etiketojne keshtu, sepse si pik e pare jam rrace shqiptare e jo arabe dhe fene islame mund t'a kete edhe rusi edhe arabi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 23-09-2013 mė 13:57

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Hėh.. se desh harrova, une nuk e shpika kete togun "greko-bizantin", por e gjeta ketu, ne mesin e shkrimeve te ketyre shqipfolesve ortodoks, te cilet ndiheshin krenar t'i quash "bizantin"! Ndryshe nga keta, une nuk ndihem krenar te quhem arabo-islamik, ose/dhe osmanli, perkundrazi, ndihem i ofenduar shume nese me etiketojne keshtu, sepse si pik e pare jam rrace shqiptare e jo arabe dhe fene islame mund t'a kete edhe rusi edhe arabi.
    Shqipfoles apo shqiptar ti je askushi per ta percaktuar,sepse edhe neqoftese ai qe ke ne mendje ti eshte grek,ti nuk ke asnje te drejte ta etiketosh,sepse ai eshte shtetas shqiptar,i barabarte me kedo tjeter ketu ne kete vend.
    Aq me teper kur kjo vjen nga ty,nga Kosova,qe ka shume mundesi te mos e kesh as shtetesine shqiptare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    Shqipfoles apo shqiptar ti je askushi per ta percaktuar,sepse edhe neqoftese ai qe ke ne mendje ti eshte grek,ti nuk ke asnje te drejte ta etiketosh,sepse ai eshte shtetas shqiptar,i barabarte me kedo tjeter ketu ne kete vend.
    Aq me teper kur kjo vjen nga ty,nga Kosova,qe ka shume mundesi te mos e kesh as shtetesine shqiptare.
    Po pra, grek eshte, dhe me shtetesi shqiptare bile.. E une qe jam shqiptar i Kosoves nuk munda ta marr nje shtetesi shqiptare kurr.. pasi qe ju punuat me shekuj dhe me shume zelle mu per kete dite, qe une te mos mundem te quhem shqiptar me dokumenta, por te quhem jugosllav!.

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •