Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 99
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Për: Nju Jork, Spahiu shpallet "Qytetar Nderi"

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Une nuk po them qe certifikata e nderit te Spahiut nuk eshte e vertete.

A je i sigurte?!

Kur gomari te mesoje te fluturoje, Spahiu do te behet qytetar nderi i NY. Ajo qe eshte qesharake eshte se ata qe i shkojne pas jane aq budallenj sa te besojne te gjitha genjeshtrat qe ata nxjerrin per shtyp.
    Po ketu cfare the?!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Për: Komuna e Manhattan shpall Spahiun "Qytetar Nderi"

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po c'ne ky Spahiu ? Koicidence Valle ? Ce lidh kete Stringer me shqiptaret. Jam kurioze....
    pyet me shume se gjysmen e popullit ne Shqiperi pastaqj ata te tregojne

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Edhe Koha Ditore ka botuar lajmin e njejte...

Kreshnik Spahiu shpallet Qytetar Nderi i Nju Jorkut
    Publikuar: 19.02.2013 - 09:12

Nju Jork, 19 shkurt - Lideri I Aleancës Kuq e Zi Z.Kreshnik Spahiu është shpallur Qytetar Nderi i Shtetit te Nju Jorkut në shenjë mirënjohje dhe vlerësimi për kontributin e tij në mbrojtje të interesave të shqiptarëve Brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë, me rastin e 5 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Me kërkesë të rajonit të “Manhatanit” dhe presidentit të këtij rajoni Scott M. Stringer, Kreshnik Spahiu është shpallur Qytetar Nderi i Nju Jorkut, duke u bërë kështu i pari dhe i vetmi nënshtetas i huaj që merr këtë titull në një prej Shteteve të Bashkuara të Amerikës, njofton Zyra e shtypite AK.

Në ceremoninë e dhënies së çmimit Kreshnik Spahiu ka falënderuar mbarë komunitetin shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të cilët kanë kontribuar në dhënien e këtij çmimi, i cili sigurisht, sipas Kreshnik Spahiut, i dedikohet sakrificës së shqiptarëve ndër vite, që u përpoqën për pavarësinë e Kosovës dhe jetën e tyre ia dedikuan krejtësisht ardhmërisë së Kosovës dhe shqiptarëve.

http://www.kohaditore.com/?page=1,14,135544

Scott M. Stringer
    http://www.mbpo.org/blog_details.asp?id=471
    A ka ndonje foto me te mire nga afer ta shofim ca lexon ajo certifikata? Se lajme anglisht nuk po gjej gjikundi per kete dhe mu duke si i cuditshem lajmi qe kur doli.

Persa i perket faktit qe flitet per Manhattan apo NYC komplet pak rendesi ka. Nese eshte e vertete, them se eshte dicka me vlere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2012
    Postime
    28

Në përgjithësi, titujt "Qytetar Nderi" jepen për kontributin që mund të ketë dhënë, personaliteti që e merr, ndaj një aspekti që ka lidhje me atë qytet ose shtetin në të cilin ndodhet qyteti. Në rastin e K.Spahiut motivacioni mbi të cilin mbështetet ky titull nuk ka lidhje me ndonjë kontribut të Spahiut ndaj qytetit të Nju-Jorkut apo ndaj Amerikës, përkundrazi për kontribut ndaj shqiptarizmës dhe me rastin e festës së pavarësisë së Kosovës ( aktualisht shtet më vehte ). Nuk e di, por ndofta në Amerikë japin tituj edhe për kontribute si ky i K.Spahiut, njësoj siç mund ti japin titullin qytetar nderi i Nju-Jorku një kryetari parti, ta zemë, në Gjermani për kontributin e tij për gjermanizmin dhe me rastin e festës së pavarësisë së Austrisë.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga gori4 Lexo Postimin
    Në përgjithësi, titujt "Qytetar Nderi" jepen për kontributin që mund të ketë dhënë, personaliteti që e merr, ndaj një aspekti që ka lidhje me atë qytet ose shtetin në të cilin ndodhet qyteti. Në rastin e K.Spahiut motivacioni mbi të cilin mbështetet ky titull nuk ka lidhje me ndonjë kontribut të Spahiut ndaj qytetit të Nju-Jorkut apo ndaj Amerikës, përkundrazi për kontribut ndaj shqiptarizmës dhe me rastin e festës së pavarësisë së Kosovës ( aktualisht shtet më vehte ). Nuk e di, por ndofta në Amerikë japin tituj edhe për kontribute si ky i K.Spahiut, njësoj siç mund ti japin titullin qytetar nderi i Nju-Jorku një kryetari parti, ta zemë, në Gjermani për kontributin e tij për gjermanizmin dhe me rastin e festës së pavarësisë së Austrisë.
    jane mashtrimet e Spahiut. po mashtrime ordinere madje.

shifni sitin e zyrtar per te kuptuar qe as nuk ekziston nje gje e tille.
    http://www.nyc.gov/html/index.html
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Une nuk po them qe certifikata e nderit te Spahiut nuk eshte e vertete. Une po them qe ai po mashtron publikun duke ekzagjeruar nderin qe i eshte bere per motive te pasterta politike. Dhe kjo qe ti krahason me temen tjeter nuk eshte e krahasueshme: nuk krahasohet kreu i nje komune, pushteti lokal ne nje cep te Amerikes, me nje dokument te perpiluar nga Departamenti i Shtetit amerikan, qe eshte zeri zyrtar i gjithe shtetit federal amerikan. Ambasadoret amerikane as nuk prononcohen fare se cfare medaljesh apo vendimesh marrin kreret e pushteteve lokale ne amerike, pasi pushtetet jane te ndara e detyrat jane te ndara.

Do te ishte njesoj sikur kryetari i bashkise se Shijakut ti jepte Spahiut titullin qytetar nderi, e te shkonin e pyesnin kryeministrin e vendit apo ministrine e jashtme shqiptare se cfare mendoni ju per kete. Se cfare ben kryetari i bashkise Shijak, nuk eshte kompetence as e kryeministrit e as ministrise se jashtme shqiptare.

Albo
    Popullit Shqipetare ne keto momente i nevoitet nje nacionalist i rryer,qe i pret senet ne menyre te saket me shiqim te syrit pa terezi,perderi sa ne nuk bejme nje perzgjedhje te tille,asgje nuk kemi arritur.
    Nuk duhet te them se ai duhet te ket specifika te Xhaxhit,sepse ai beri politik te gabuar ,sepse shume eshte investuar ne materiale dhe kohe dhe azgje nuk ka pas rezultat.
    Populli shqiptare,deshiron rezultate,e jo fjale,per mendimin tim ky Kastrioti dhe Albini jan sikurse ai Ferizi i Fan S.Nolit qe dje shante kurse sot Lavdohet,kjo pune rezultatin e ka ZERO.Ngani her gjestet e tyre i iritojne edhe femijet ne rruge,duhet te jene Burra,e jo mi ndryshuar veprimet mbrenda dites,
    Populli yne mjaft ka vuajture prej personave qe kan udhhequr ket vend,tha se fotelja eshte bASTIONI I TYRE DHE DUHET ME QDO KUSHTA TA RUAJNE,por duhet te jet reale se mrekullit nuk munden te behen me shkop magjike,kam pershtypjen e Kryeparlamentares Xhozefina Topalli,dhe Presidentes Artivete Jahjages,si dhe kontrastet e fjalimeve te tyre nejse kjo eshte teme ne vehte,por eshte nje mesim se qka do te thot kur te tjeret ta imponojne nje specialitet qe nuk shtihet ne goj me.
    Shum eshte interesante,kur personat ne vende me pergjegjesi te larte kan kualitete te dobeta,mjafton krahasimi i mesiperme ku Xhozefina paraqet nje shpate te mprehte,kurse ahtifeti sheh endra me epizode,kjo me te vertet eshte neveritese.
    I lutem Zotit te meshirshem ne ket dite te ditlindjes sime te me plotsoj nje deshire(Qdo deshir me eshte plotesuar),e ajo deshir eshte qe ti dergon nje njeri i cili nuk mundohet te jet Fotelash,por i tipit te Fan Nolit qe ta udhheq kete popull drejte shpetimit,sepse kame pershtypje se e verteta nuk po shifet ,KURSE ZGJIDHJET PO AFROHEN,qka te mbillet edhe do te korret.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Popullit Shqipetare ne keto momente i nevoitet nje nacionalist i rryer,qe i pret senet ne menyre te saket me shiqim te syrit pa terezi,perderi sa ne nuk bejme nje perzgjedhje te tille,asgje nuk kemi arritur.
    Nuk duhet te them se ai duhet te ket specifika te Xhaxhit,sepse ai beri politik te gabuar ,sepse shume eshte investuar ne materiale dhe kohe dhe azgje nuk ka pas rezultat.
    Populli shqiptare,deshiron rezultate,e jo fjale,per mendimin tim ky Kastrioti dhe Albini jan sikurse ai Ferizi i Fan S.Nolit qe dje shante kurse sot Lavdohet,kjo pune rezultatin e ka ZERO.Ngani her gjestet e tyre i iritojne edhe femijet ne rruge,duhet te jene Burra,e jo mi ndryshuar veprimet mbrenda dites,
    Populli yne mjaft ka vuajture prej personave qe kan udhhequr ket vend,tha se fotelja eshte bASTIONI I TYRE DHE DUHET ME QDO KUSHTA TA RUAJNE,por duhet te jet reale se mrekullit nuk munden te behen me shkop magjike,kam pershtypjen e Kryeparlamentares Xhozefina Topalli,dhe Presidentes Artivete Jahjages,si dhe kontrastet e fjalimeve te tyre nejse kjo eshte teme ne vehte,por eshte nje mesim se qka do te thot kur te tjeret ta imponojne nje specialitet qe nuk shtihet ne goj me.
    Shum eshte interesante,kur personat ne vende me pergjegjesi te larte kan kualitete te dobeta,mjafton krahasimi i mesiperme ku Xhozefina paraqet nje shpate te mprehte,kurse ahtifeti sheh endra me epizode,kjo me te vertet eshte neveritese.
    I lutem Zotit te meshirshem ne ket dite te ditlindjes sime te me plotsoj nje deshire(Qdo deshir me eshte plotesuar),e ajo deshir eshte qe ti dergon nje njeri i cili nuk mundohet te jet Fotelash,por i tipit te Fan Nolit qe ta udhheq kete popull drejte shpetimit,sepse kame pershtypje se e verteta nuk po shifet ,KURSE ZGJIDHJET PO AFROHEN,qka te mbillet edhe do te korret.
    me alternativat qe ka paraqitur spahiu ne nje 1 vit, 80% kane qene antikushtetuese, dhe shume te tjera te demshme per fqinjesine e mire qe eshte kushti i pare per hyrjen ne europe.
    supozojme (nuk ka asnje shanc) qe spahiu merr pushtetin, shqiperia kthehet 100 vjet prapa.

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    me alternativat qe ka paraqitur spahiu ne nje 1 vit, 80% kane qene antikushtetuese, dhe shume te tjera te demshme per fqinjesine e mire qe eshte kushti i pare per hyrjen ne europe.
    supozojme (nuk ka asnje shanc) qe spahiu merr pushtetin, shqiperia kthehet 100 vjet prapa.
    Supozojme se ne zgjedhjet e ardheshme ne Greqi Agimi i Arte behet forca e pare ose e dyte,cdo te ndodhe? Do ta nxjerrin nga EU?
    Ne Shqiperi nuk eshte problem se kush leh me shume,por zbatimi i ligjeve.Nje Kreshnik apo 1000 te tille nuk kane force ta kthen e Shqiperine ne rigres.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin

A je i sigurte?!

Po ketu cfare the?!
    hahahaha. shah mat tani...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Supozojme se ne zgjedhjet e ardheshme ne Greqi Agimi i Arte behet forca e pare ose e dyte,cdo te ndodhe? Do ta nxjerrin nga EU?
    Ne Shqiperi nuk eshte problem se kush leh me shume,por zbatimi i ligjeve.Nje Kreshnik apo 1000 te tille nuk kane force ta kthen e Shqiperine ne rigres.
    shqiperia ka 22 vjet qe nuk po futet dot ne BE nga paaftesia dhe moskuptimi i parimeve europiane mbi shtetin ligjor dhe demokracine. pavaresisht qe 2 partite e medha ne retorike tregohen se kane fryme europiane.
    e jo me Spahiu qe duket qe nga retorika dhe vizioni qe nuk e ka idene mbi frymen europiane.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •