Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 99
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Për: Komuna e Manhattan shpall Spahiun "Qytetar Nderi"

Kjo eshte vetem nje shenje e vogel (politike e pakapshme per shumicen shqiptare) per t'ia bere me dije shqiptareve disi, se duhet te perkrahin kete njeri dhe ne njefare forme sikur SHBA na thote: Votone kete, sepse ne jemi per kete dhe kontribuojme ne menyra te ndryshme per t'iua plotesuar endrren shekullore juve, por ne nuk mund te jemi ne menyre te hapur pro bashkimit shqiptar

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

E cuditshme ! Ligji i shkembimit , me jep te jap .
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ai nuk eshte kryetari i Bashkise se NYC, ai eshte kryetari i Komunes se Manhattan. Eshte njesoj si nje prej njesive bashkiake ne Tirane te shpalli Kreshnik Spahiun qytetar nderi dhe ky te dali e te thote: Tirana me shpalli qytetar nderi.

Shkoni e pyeteni Spahine, sa paguan miqte e tij turq hebreun kryetar te komunes se Manhattan, qe ky te marri nje certifikate me te cilen te beje politike ne Shqiperi e mashtroje publikun shqiptar.

Albo
    Perse nuk e pyet ti, ose me sakte perse nuk i shkruan ti ato shifra meqe ke shume njohuri mes turkut dhe Kreshnikut?

Qyteti ne qytetin e nju jorkut eshte Manhatani

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Ai nuk eshte kryetari i Bashkise se NYC, ai eshte kryetari i Komunes se Manhattan. Eshte njesoj si nje prej njesive bashkiake ne Tirane te shpalli Kreshnik Spahiun qytetar nderi dhe ky te dali e te thote: Tirana me shpalli qytetar nderi.

Shkoni e pyeteni Spahine, sa paguan miqte e tij turq hebreun kryetar te komunes se Manhattan, qe ky te marri nje certifikate me te cilen te beje politike ne Shqiperi e mashtroje publikun shqiptar.

Albo
    Lajmi qe eshte shperndare ne pothuajse te gjitha mediat shqipetare po thote dicka tjeter...

"Me kërkesë të rajonit të “Manhatanit” dhe presidentit të këtij rajoni Scott M. Stringer, Kreshnik Spahiu është shpallur Qytetar Nderi i Nju Jorkut. ..."

Edhe nese eshte gabim, gje qe nuk mund ta dime me siguri dhe mund te ndodhe, pasi per "ne shqipetaret" Manhatani shpesh eshte i barabarte me NYC, atehere edhe nje mirenjohje e nje komune te NJ nuk do te ishte asgje negative.
    Nese eshte mashtrim i qellimshem, atehere eshte ceshtje tjeter.

P.S.
    Mund te jete nderuar me ndonje dekorate specifike te NYC.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 19-02-2013 më 11:37

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Cfar ka bere ky per Shqiperine? Kush e gjen do i jap nje thes me para
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Nju Jork, Spahiu shpallet "Qytetar Nderi"

Kur gomari te mesoje te fluturoje, Spahiu do te behet qytetar nderi i NY. Ajo qe eshte qesharake eshte se ata qe i shkojne pas jane aq budallenj sa te besojne te gjitha genjeshtrat qe ata nxjerrin per shtyp.

Albo
    per vertetesine e atij "dokumentit" te departamentit amerikan te shtetit, ti u shprehe ne kete menyre:
    Deri me sot, ambasada amerikane ne Tirane ka zgjedhur te heshti, duke aprovuar ne heshtje vertetesine e dokumentit e atyre qe shkruhen ne ate dokument.
    ne rastin aktual (nese arsyetojme si ti) duhet te themi: komuna e manhattan ka zgjedhur te heshti, duke apruovuar ne heshtje vertetesine e lajmit.......

gjithe te mirat albo!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    per vertetesine e atij "dokumentit" te departamentit amerikan te shtetit, ti u shprehe ne kete menyre:

ne rastin aktual (nese arsyetojme si ti) duhet te themi: komuna e manhattan ka zgjedhur te heshti, duke apruovuar ne heshtje vertetesine e lajmit.......

gjithe te mirat albo!!!
    bej si them une mos bej si bej une ...
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

turku turku turku turku lol kshtu folin disa jerm tan naten lol

noellag mos u merzit dhe ti se dhe sales kan me ja dhan njo
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,080
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

gjithe te mirat albo!!!
    Une nuk po them qe certifikata e nderit te Spahiut nuk eshte e vertete. Une po them qe ai po mashtron publikun duke ekzagjeruar nderin qe i eshte bere per motive te pasterta politike. Dhe kjo qe ti krahason me temen tjeter nuk eshte e krahasueshme: nuk krahasohet kreu i nje komune, pushteti lokal ne nje cep te Amerikes, me nje dokument te perpiluar nga Departamenti i Shtetit amerikan, qe eshte zeri zyrtar i gjithe shtetit federal amerikan. Ambasadoret amerikane as nuk prononcohen fare se cfare medaljesh apo vendimesh marrin kreret e pushteteve lokale ne amerike, pasi pushtetet jane te ndara e detyrat jane te ndara.

Do te ishte njesoj sikur kryetari i bashkise se Shijakut ti jepte Spahiut titullin qytetar nderi, e te shkonin e pyesnin kryeministrin e vendit apo ministrine e jashtme shqiptare se cfare mendoni ju per kete. Se cfare ben kryetari i bashkise Shijak, nuk eshte kompetence as e kryeministrit e as ministrise se jashtme shqiptare.

Albo

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po c'ne ky Spahiu ? Koicidence Valle ? Ce lidh kete Stringer me shqiptaret. Jam kurioze....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •