Close
Faqja 9 prej 24 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 237
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Ah kërkoj thellësisht ndjesë, ti je ai tjeri që ua pret virtualisht gam-gamin-in atyre të parëve të sipërpërmendur.

S'jetoj as në njërën, as në tjetrën. Por të bëj thirrje ty, të kthehesh në realitetin shqiptar, i cili është shumë indiferent ndaj llogjeve fetare, paçka se fryhet nga ata si soji yt dhe ca të ashtuquajtura ''media''.
    nuk fryhet aspak, eshte realitet i prekshem ne jeten e perditshme shqiptare.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Ah kërkoj thellësisht ndjesë, ti je ai tjeri që ua pret virtualisht gam-gamin-in atyre të parëve të sipërpërmendur.

S'jetoj as në njërën, as në tjetrën. Por të bëj thirrje ty, të kthehesh në realitetin shqiptar, i cili është shumë indiferent ndaj llogjeve fetare, paçka se fryhet nga ata si soji yt dhe ca të ashtuquajtura ''media''.
    Une them ne te dy te dalim per nje kafe se te merresh me akilin eshte e kote.

Se Akili e di me mire jeten ne shqiperi se ne dy lol
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk fryhet aspak, eshte realitet i prekshem ne jeten e perditshme shqiptare.
    Po re lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Elbasoni tradicjonalisht nuk esht shqu si ven ortodoks dhe un se kuptoj pse u dashka me von at kryq gjigand ne maj te kodres? Un si Myslimon nuk do isha dakort qe nje simbol i Myslimanizmit t'vendosesh ne maj te nji kodre ku rretheperqark ka vetem katune me t'krishter. Jo vetem qe sdo kishte ndikim pozitiv por do krijote urrejtje tek popullsia e krishter ne ato katune dhe sdo ish e larget dita kur ta hidhshin n'ere.

Askush nuk osht dakort ktu me prishjen e simboleve fetare te asnji feje. Ne po flasim ktu per djallzine e atyne maskarenjve qe menun me von kto kryqe gjigande ne kto vene me popullsi Myslimane dhe qellimi kryesor i tyne ka qen pikrisht kjo gjo "nxitja e urrejtjes dhe antitoleranca sepse do vite dita qe ktyne kryqave do ti dilte nji allcak e do ti hidhte n'ere"

Majeni besimin per veten tuj e mos u munoni me egzagjeru at gjo qe shifet me sy qe osht dashakeqse. Inisjativa i kryqave neper kodra nuk osht Shqiptare sepse Shqiptarve sja ni shum per kto budallalliqe, kto pun jon qarte te krijume nga qarqet Greke me qellim dashakeq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Postime
    172

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo se jam dakord me kete veprim qe eshte bere, por me duket e pakuptimte te vendoset nje kryq ne maje te kodres, kur aty nuk ka kishe.
    e aq me teper ne ato permasa. pse? per cfare arsyeje?
    Sa per sqarim te atyre qe nuk e njohin dhe qe nuk kane faj per mosjohjen e tyre, ne vendndodhjen ne fjale pra mbi fshatin Fikas ku eshte vendosur Kryqi ka qene ngritut dikur Kisha e Shen Martinit. Neser ndoshta atje do te ringrihet edhe Kisha dhe nuk ka asnje gje per tu cuditur.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    O Njerez ne shume gazeta ishte bere e qarte qe ata e kishin bere kete veprim per ta perdorur per scrap pra nuk ishte sulm kunder fese ortodokse. Sa vdesin disa te shtremberojne gjerat.
    Pa qfar mentaliteti i ulet,ne ate shkall paska mbrri fukarallaku,a nuk ka shoqata humanitare atje,nuk duhet te jetojme ne at menyre,duhet te punojm,nat e dite,ta ndihmojm njeri tjetrin,une nuk jam i knaqur dhe i frigohem Meshiruesit,kur fqiu im nuk ka q't ha,dhe tani me shkatrime te monumenteve ta zgjedhim ket problem,TURP.

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Kryeengjelli Lexo Postimin
    Sa per sqarim te atyre qe nuk e njohin dhe qe nuk kane faj per mosjohjen e tyre, ne vendndodhjen ne fjale pra mbi fshatin Fikas ku eshte vendosur Kryqi ka qene ngritut dikur Kisha e Shen Martinit. Neser ndoshta atje do te ringrihet edhe Kisha dhe nuk ka asnje gje per tu cuditur.
    Populli shqipetar,eshte prej te parve qe ka pranuar besimin ne nje zote,Sllavet dhe te tjeret ne at kohe,jan cilsuar si BARBAR,Kryqi eshte pjes e kultures fetare,dhe tregon qasjen fetare te ati vendi,ne fshatin tim eshte Xhamia e shenjet me simbole fetare,le te guxoj ti prek dikush ato,edhe pse disa hajna jan futur per te vjedhur,por ata me nuk do te vjedhin ,sepse ju ka dal per hundesh ajo....

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    O njeri taliban qe as nuk ke pare bote me sy e as nuk do te mesosh nga ata qe dine dy gjera me shume se ty. Kryqi nuk i ka vrare shqiptaret per 100 vjet. Kryqi i ka shpetuar shqiptaret per 2000 vjet! Eshte ai Kryq qe ruan paqen dhe bekon ate popull dhe e ka bere kete gje per 2000 vjet. Eshte ai kryq qe eshte nderuar ne ate popull per 2000 vjet nga plot 80 breza te atij populli. Dhe Zoti i Kryqit eshte Krishti, e mesoje qe Krishti nuk eshte "grek" Krishti ishte pasardhes i Davidit, ishte hebre. Krishti eshte edhe Biri i Vetem i Lindur prej Atit ne Qiell para gjithe koherave. Dhe Ai eshte Zoti i te Krishtereve orthodhokse. Ai eshte Zoti i Kryqit. Ai eshte Perendi-Njeriu qe u kryqezua ne ate Kryq per te cliruar si te gjallet edhe te vdekurit nga vdekja e per tu dhene jete te ameshuar.

Dhe mos zere ne goje arbereshet e arvanitasit se ata si puna tende ata i zene me shkelma edhe sot e kesaj dite. Arbereshet e arvanitasit jane "gjaku i shprishur" shqiptar, gjaku i paprishur. Kurse ti je gjak prishuri shqiptar. Ti ke perzier jo vetem gjakun me pushtuesin osman, ti ke hequr dore edhe nga besimi i te pareve te tu, Orthodhoksia. Dhe mbi ty e mbi gjithe brezat si puna tende do te rendoje mallkimi i Perendise, per aq kohe sa nuk pendoheni e pranoni besimin e vertete, besimin orthodhoks, per te cilin Gjergj Kastrioti e trimat epirote te mesjetes se ketij populli u martirizuan me deshire, ne lufte me nje pushtues qe kerkonte t'iu luante shqiptareve fene nga vendi.

Ju sulmoni Kryqin, ju sulmoni Kishen, ju sulmoni besimtaret orthodhokse shqiptare qe edhe sot e kesaj dite ruajne besen e traditen e te pareve tane, pasi tek ta shikoni ate qe keni humbur. Prania e Kryqit, prania e Kishave, prania e besimtareve orthodhokse shqiptare, ju kujton tradhetine e prerjen ne bese qe ju i keni bere Perendise, qe ju i keni bere brezave para jush. Nuk duhet te kete Kryq ne koder, nuk duhet te kete Kishe Orthodhokse, nuk duhet te kete as besimtare orthodhokse shqiptare, ne menyre qe palo-shqiptaret pa identitet te trasheguar dhe me nje asimilim te dukshem otoman, te justifikojne ekzistencen e tyre sot si njerez e si popull.

Orthodhoksia eshte esenca e te qenit shqiptar pasi nuk do te kish as Shqiperi e as shqiptare autoktone sot ne Ballkan, pa Orthodhoksi! Do te ishim ashtu sic ishim per 600 vjet, Turqi Evropiane ne zemer te Evropes.

Albo
    Rrnoft Greqia !

Nje santez te shkrimit te Albos :

- Krimi eshte kryer nga "komuniteti" taliban.
    - Talbianët paskan bombarduar kryçin (mbajuni mir), që paska ruajt shqiptaret pergjat 2'000 vitësh ! (Sot jemi ne 2013-ten, dhe nuk arriti ta mbron vetveten, e mbylli parantezën/kllapen)
    -Tash qe fshati s'paska kryç gjigand, te vdekurit dhe te gjallet qenkan ne hall te madhe ! KRIZ në SHQIPERI !!!
    - Talibanët, por si duket edhe Katolikët qenkan te mallkuar nga Zoti perderisa nuk i perulen Janullatosit, sepse vetem Ortodoksia qenka fe e Krishtit.
    -Talibanet, edhe pse e kan te ndaluar me sheriat t'i sulmojn kishat e kryçat, qenkan fajtor sepse u'a paskan prishur planet provokuese si Kryçi, qe thot Albo se qenka vetem si per t'na perkujtuar tradhëtin, neve, te pabesve, mallkuesit e Zotit !
    -Kush nuk eshte Ortodoks, e qe se pranon Janullatosin per Prift Nacional, NUK ESHTE SHQIPTAR !!!!

Kuptuat, ju talibanet e ju katoliket, evangjelistet, ateistet ?
    Kjo tok qenka ortodokse.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    i kapi gazeta autoret dhe nxorri konkluzionet se ishte per skrap??????????????????????
    une e pashe demtimin ne fotot e publikuara, dhe nuk besoj se ishte per skrap. pasi ai kryq nuk ka as 2 kg hekur. vetem benzina e makine per te vajtur ne mal kushton me shume se hekuri qe ka ai kryq.
    pse i kapi njeri autoret dhe doli se ishte per arsye fetare????--mbaheni veten he burre dhe mos perfitoni e sulmoni te tjeret pa ditur gje ,mos i jepni ngjarjes kuptimin qe doni dhe qe ju pelqen,perderisa ngjarja nuk eshte zbardhur akoma.

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    -Tash qe fshati s'paska kryç gjigand, te vdekurit dhe te gjallet qenkan ne hall te madhe ! KRIZ në SHQIPERI !!!
    per te thene te verteten kryqi aty eshte,nuk ka rene,nuk eshte demtuar i gjithi,ka pesuar ca deme
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 14-02-2013 më 04:56

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse i kapi njeri autoret dhe doli se ishte per arsye fetare????--mbaheni veten he burre dhe mos perfitoni e sulmoni te tjeret pa ditur gje ,mos i jepni ngjarjes kuptimin qe doni dhe qe ju pelqen,perderisa ngjarja nuk eshte zbardhur akoma.

per te thene te verteten kryqi aty eshte,nuk ka rene,nuk eshte demtuar i gjithi,ka pesuar ca deme
    per skrap e kan shperthy 100%

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Elbasoni tradicjonalisht nuk esht shqu si ven ortodoks dhe un se kuptoj pse u dashka me von at kryq gjigand ne maj te kodres? Un si Myslimon nuk do isha dakort qe nje simbol i Myslimanizmit t'vendosesh ne maj te nji kodre ku rretheperqark ka vetem katune me t'krishter. Jo vetem qe sdo kishte ndikim pozitiv por do krijote urrejtje tek popullsia e krishter ne ato katune dhe sdo ish e larget dita kur ta hidhshin n'ere.

Askush nuk osht dakort ktu me prishjen e simboleve fetare te asnji feje. Ne po flasim ktu per djallzine e atyne maskarenjve qe menun me von kto kryqe gjigande ne kto vene me popullsi Myslimane dhe qellimi kryesor i tyne ka qen pikrisht kjo gjo "nxitja e urrejtjes dhe antitoleranca sepse do vite dita qe ktyne kryqave do ti dilte nji allcak e do ti hidhte n'ere"

Majeni besimin per veten tuj e mos u munoni me egzagjeru at gjo qe shifet me sy qe osht dashakeqse. Inisjativa i kryqave neper kodra nuk osht Shqiptare sepse Shqiptarve sja ni shum per kto budallalliqe, kto pun jon qarte te krijume nga qarqet Greke me qellim dashakeq.
    Sayan,ai kryq eshte SHQIPETAR,si i till duhet te respektohet,edhe un jam Musliman,shum her kam qen ne kishen katolike,paraluftes,por gjithmon i respektoj traditat kombetare shqipetare,por keto vepra kan nje ere tjeter,kur shfaqet nje dukuri e keqe,duhet te reagojme energjikisht,qe te mos perseritet me kurrrrr!!!,nuk jemi tash analfabeta te pa shkolluar!!!,duhet te mesohemi njeher e pergjithmon nuk ka politizime rreth fese.
    Orthodhosit shqipetare kan merita te medhaja qe e kan ruajtur kombin ton me gjelozi,ata din ta vlersojn qashtjen kombetare,nuk duhet te kemi gjelozi ne ket aspekt,por duhet te marrim mesim,nga te mirat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 14-02-2013 më 05:40

Faqja 9 prej 24 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •