Close
Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 237
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Sayan,ai kryq eshte SHQIPETAR,si i till duhet te respektohet,edhe un jam Musliman,shum her kam qen ne kishen katolike,paraluftes,por gjithmon i respektoj traditat kombetare shqipetare,por keto vepra kan nje ere tjeter,kur shfaqet nje dukuri e keqe,duhet te reagojme energjikisht,qe te mos perseritet me kurrrrr!!!,nuk jemi tash analfabeta te pa shkolluar!!!,duhet te mesohemi njeher e pergjithmon nuk ka politizime rreth fese.
    Orthodhosit shqipetare kan merita te medhaja qe e kan ruajtur kombin ton me gjelozi,ata din ta vlersojn qashtjen kombetare,nuk duhet te kemi gjelozi ne ket aspekt,por duhet te marrim mesim,nga te mirat.
    Nuk po flet njeri keq per ortodoksit o Fehmi Kaciu. Kryqi neper maja kodrash ska qen kurr tradit Shqiptare megjithate spo i nalo njeri ortodoksat me e ngul kryqin neper katunet ku ka ortodoks e jo neper kodrat e Elbasonit ku ska kom ortodoksi. Per c'far e njul kryqin aty? Per karshillik apo provokim?

Sa per merita per rujtjen e kombit Shqiptar kan merita qe t'gjith Myslimon , Katolik , Bektashi e Ortodoks. Nuk osht veni ktu me ul nji fe e me ngrejt i fe tjeter. Ceshtja qe un ngrej osht qe ca do kryqi aty? Ke pa ti qe te hidhen kryqat ne ere neper vene ku ka ortodoks sikur ne jug te Shqiprise? Kurr nuk bo vaki se e ru i madh e i vogel. Ne kodrat e Elbasonit jon 100 % Myslimon , pytja ime osht shum e thjesht ca do ai kryq aty?

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Nuk po flet njeri keq per ortodoksit o Fehmi Kaciu. Kryqi neper maja kodrash ska qen kurr tradit Shqiptare megjithate spo i nalo njeri ortodoksat me e ngul kryqin neper katunet ku ka ortodoks e jo neper kodrat e Elbasonit ku ska kom ortodoksi. Per c'far e njul kryqin aty? Per karshillik apo provokim?

Sa per merita per rujtjen e kombit Shqiptar kan merita qe t'gjith Myslimon , Katolik , Bektashi e Ortodoks. Nuk osht veni ktu me ul nji fe e me ngrejt i fe tjeter. Ceshtja qe un ngrej osht qe ca do kryqi aty? Ke pa ti qe te hidhen kryqat ne ere neper vene ku ka ortodoks sikur ne jug te Shqiprise? Kurr nuk bo vaki se e ru i madh e i vogel. Ne kodrat e Elbasonit jon 100 % Myslimon , pytja ime osht shum e thjesht ca do ai kryq aty?
    Ja çfar u pergjigje Albo :

"Prania e Kryqit, ju kujton tradhetine e prerjen ne bese qe ju i keni bere Perendise"

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Kë quan traditë ti? 500 vjet nën Perandorinë Osmane, sigurisht që nuk lejoheshin ortodoksët të ngrinin kryqe. 50 vjet në ateizëm të imponuar sigurisht që nuk lejoheshin të ngriheshin kryqe.

"tradita" e do që ortodoksët të jenë të nënshtruar me LIGJ madje ndaj subjekteve të tjera. Mbaje për vete këtë "traditë" po të pëlqen.

Sot po shfajësoni HEDHJEN NË ERË të kryqit, po nesër çfarë do shfajësoni?
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Sayan i dashtun:
    Une nuk dua ,te ofendoj askend,sigurisht qe te gjithe kemi merita per KOMBIN tone,por une qka pash ne foto me vjen shum keq,freska e ONUFRIT ishte DHUNUAR,kjo eshte katastrof,mos Harro Porosit e te MADHIT QERQIZ TOPULLI dhe veprat e tija,duhet ti respektojm veprat e tyre,ato monumente nuk jan vetem te ORTHODOKSVE,por ajo eshte pasuri mbarkombetare,pra i lutem zotit qe kurr me te mos lexojm kesi lajmesh helmuese.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ja çfar u pergjigje Albo :

"Prania e Kryqit, ju kujton tradhetine e prerjen ne bese qe ju i keni bere Perendise"
    Qashtjet fetare si i trajtojne librat e shenjet eshte teme ne vehte,por kurkush deri me tani nuk ka mundur ta shofe dhe te diskutoj probleme me KRIJUESIN E GJITHESIS,jemi te VEGJEL te mirremi me keto PROBLEME,tani teknika ka arritur shum larg,dallim i madhe prej shekullit te 3 deri me tani shekulli 21,prandaj e kemi logjiken e proceseve ,keto jan mendime te njerzve,secili i ka pikpamjet e veta ne lidhje me fene,por qashtja kombetare per mua eshte e shenjet,dhe si e till shum e ndishme,por prap duhet te jemi te arsyeshem,te mos i bejme keq njeri tjetrit,.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

nese do ti shikonte punet e liga te fetareve me mantel, Jezusi do ta shembte vete kryqin!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    pse u preke ti???
    une thashe qe njohe shume njerez qe urrejne ortodoksine e do ta benin kete veprim, por nuk thashe qe te gjithe shqiptaret jane te tille.
    por me sa duket te dogji, sepse je edhe ti nje nga ata qe urren. dhe kerkon qe te personifikosh veten tende me gjithe shqiperine.

Une nuk e fsheh cfare ndiej ose cfare mendoj. Asnjeher nuk i kam urryer ortodokset shqiptar perkundrazi GREQIA i ka luftuar edhe vazhdon ti luftoj nese ata nuk mohojne identitetin shqiptar edhe te pranojne identitetin greke. Greket qe luftojne shqiptaret i URREJ!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 14-02-2013 më 10:45
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Bo bo cbehet ketu more aman.Disa djem qe punojne ketu afer meje dhe jane nga Fikasi vendi ku tentuan ta hedhin ne ere kryqin,me thane sot se è kane bere evgjiterit per ta shitur per skrap.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Bo bo cbehet ketu more aman.Disa djem qe punojne ketu afer meje dhe jane nga Fikasi vendi ku tentuan ta hedhin ne ere kryqin,me thane sot se è kane bere evgjiterit per ta shitur per skrap.
    Atehere shkoj huq si duket mallkimi qe beri Albo per shqiptaret...!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

mor nuk kam gjo ne dor un se nuk kisha lan kryq maj kodre ne kam. ne rast se aty paska qon kish athere rindertoni kishen su a prek kush.

nuk ka ortodoks ne kodrat e krrabes ai kryq asht thjesht provokim pik.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •