Close
Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 237
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    O Njerez ne shume gazeta ishte bere e qarte qe ata e kishin bere kete veprim per ta perdorur per scrap pra nuk ishte sulm kunder fese ortodokse. Sa vdesin disa te shtremberojne gjerat.
    i kapi gazeta autoret dhe nxorri konkluzionet se ishte per skrap??????????????????????
    une e pashe demtimin ne fotot e publikuara, dhe nuk besoj se ishte per skrap. pasi ai kryq nuk ka as 2 kg hekur. vetem benzina e makine per te vajtur ne mal kushton me shume se hekuri qe ka ai kryq.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ajo klime anti-ortodokse qe ka kohe qe kultivohet ne shqiperi, doemos do ushqeje njerez te bejne akte ekstremiste.

prandaj gjithe kete kohe jua veme ne dukje klimen e keqe, sepse budallenjte nuk jane koshiente per pasojat qe sjell kjo klime.
    Ngadalë ti thembër-sensibël, se as po mbillet e as po kultivohet në Shqipëri ajo klima që pretendon Zotëria Juaj. Se dalin 5 karafila në forum dhe bëjnë gam gam, s'do të thotë që është në krizë tolenranca tradicionale fetare shqiptare.

Mua nuk më shqetëson puna e kryqit, ka mes shqiptarëve maskarenj dhe trutrashë, që për një arsye apo tjetër, bëjnë të tilla 'gjëma'. Po përçundimin e ikonës së Onufrit nuk e gëlltis dot poshtë... me asnjë vlerë negative shqiptare nuk arrij ta shpjegoj.
    Elegance is an attitude.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

i kapi gazeta autoret dhe nxorri konkluzionet se ishte per skrap??????????????????????
    une e pashe demtimin ne fotot e publikuara, dhe nuk besoj se ishte per skrap. pasi ai kryq nuk ka as 2 kg hekur. vetem benzina e makine per te vajtur ne mal kushton me shume se hekuri qe ka ai kryq.
    Epo te thuash qe eshte sulm kundrejt besimit ortodoks kot se te pelqen ty sikur nuk ka kuptim???? Prishja e kryqit nuk ofendon vetem komunitetin ortodoks por te gjithe ata qe i perkasin besimit kristian. Personalisht nuk besoj se ka pasur ose do kete perleshje fetare midis besimeve te ndryshme ne Shqiperi. Ose ka dore greku, ose e kane bere disa truboshe per scrap. OPINIONI IM KY bazuar ne cfare lexova ne lajme!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 13-02-2013 më 19:30
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Ngadalë ti thembër-sensibël, se as po mbillet e as po kultivohet në Shqipëri ajo klima që pretendon Zotëria Juaj. Se dalin 5 karafila në forum dhe bëjnë gam gam, s'do të thotë që është në krizë tolenranca tradicionale fetare shqiptare.

Mua nuk më shqetëson puna e kryqit, ka mes shqiptarëve maskarenj dhe trutrashë, që për një arsye apo tjetër, bëjnë të tilla 'gjëma'. Po përçundimin e ikonës së Onufrit nuk e gëlltis dot poshtë... me asnjë vlerë negative shqiptare nuk arrij ta shpjegoj.
    ne antarktide jeton ti??apo ne shqiperi??
    klimen nuk e kane kultivuar 5 forumiste ketu, por njerez me aktivitet politik dhe social ne shqiperi, e me perkrahjen e mediave.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Ti që "agree" me këtë:

Postuar më parë nga Ziti
    jane te paguar nga greqia
    I agree! Pse pikerisht ne Elbasan edhe jo ne ndonje qytet tjeter????
    Skualifikohesh për fazën tjetër. NEXT. Thjesht mos na ça taravelen më. Lëri të merren atyre që u përket kjo punë.
    Ezekiel 25-17.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Epo te thuash qe eshte sulm kundrejt besimit ortodoks kot se te pelqen ty sikur nuk ka kuptim???? Prishja e kryqit nuk ofendon vetem komunitetin ortodoks por te gjithe ata qe i perkasin besimit kristian. Personalisht nuk besoj se ka pasur ose do kete perleshje fetare midis besimeve te ndryshme ne Shqiperi. Ose ka dore greku, ose e kane bere disa truboshe per scrap. OPINIONI IM KY bazuar ne cfare lexova ne lajme!
    une njof shume njerez qe kane urrejtje patologjike ndaj ortodoksise, dhe do ta benin me kenaqesi kete pune.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

ne antarktide jeton ti??apo ne shqiperi??
    klimen nuk e kane kultivuar 5 forumiste ketu, por njerez me aktivitet politik dhe social ne shqiperi, e me perkrahjen e mediave.
    Ah kërkoj thellësisht ndjesë, ti je ai tjeri që ua pret virtualisht gam-gamin-in atyre të parëve të sipërpërmendur.

S'jetoj as në njërën, as në tjetrën. Por të bëj thirrje ty, të kthehesh në realitetin shqiptar, i cili është shumë indiferent ndaj llogjeve fetare, paçka se fryhet nga ata si soji yt dhe ca të ashtuquajtura ''media''.
    Elegance is an attitude.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Ti që "agree" me këtë:

Skualifikohesh për fazën tjetër. NEXT. Thjesht mos na ça taravelen më. Lëri të merren atyre që u përket kjo punë.
    I dashur, vendose ne fuksion opsionin "injoro postimet e nje anetari" edhe s'ke pse lexon postimet e mia. Une nuk po shpreh opinionin tim ne prokurori qe te le robt te nenkuptojne se po merrem me pune qe nuk me perkasin. Une po shpreh opinionin tim ne nje forum te thjesht, ku te gjithe e kane te drejten te shprehin cfare mendojne. Here tjeter kurseje kohen tende edhe mos iu pergjigj postimeve te mia.

Akil sipas ty te gjithe shqiptaret jane kriminela e ke shprehur qarte mendimin tende me mijra tema antishqiptare qe ke hapur ketu. Te them te drejten je vertet me fat qe akoma lejohesh te marresh pjese ne nje forum shqiptare me kaq shume mendime antishqiptare. E them me plot bindje qe nje shqiptar me mendime anti greke KURRE NUK DO I LEJOHEJ PREJSMARRJA NE NJE FORUM GREKE!

p.s: nje gje nuk arrij te kuptoj, keto mendime/vrere antishqiptare te burojne nga urrejtja apo i ben thjesht per te kaluar kohen????
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 13-02-2013 më 19:44
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Pse kaq shum balte po hidhni mbi vetet e juaja?
    Kerkush nuk eshte ketu kundra fese ortodokse,besimtareve te saj dhe kishave?Problemi eshte qe edhe ketu ne maqedoni kisha po ngrene kryqa gjigant ne cdo cep rrugor dhe ne cdo maje bjeshke dhe kulmi i kesaj eshte kryqi ne Shkup me permasa marremendese qe ska kerkundi ne bote.Tani te njejtin shembull po ndjekni edhe ne shqiperi?Te mos flasim ketu per kishat e vogla ne cdo cep rruge.Ky budallallek nuk eshte kerkundi ne bote pervec se te na.Te popullata me keto gjeste vetem se mbjellin urrejtje dhe neveri
    Askush nga te krishteret ortodokse shqiptare nuk ka akuzuar myslimanet qe i ngrene minarete shume me lart sesa harmonia e nderteses, apo oshetimat e atoporlanteve te ngritur ne maksimum. Ne Shqiperi kisha dhe kryqe jane ngritur vetem ne fshatra te krishtere ose prane kishave e manastireve te dikurshme. Nese keni vizituar Shqiperine besoj se do te vini re minarete super te larta e volumin tejet te larte qe buron nga ato. Ortodokset nuk jane perfshire ne kundershtime. Mendoj se dhe ju duhet te jeni te kujdesshem kur reagoni si mysliman qe jeni, kur ne Shqiperi minarete shperfillin urbanistiken dhe atoporlantet tejkalojne ndjeshem nivelin e lejuar akustik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga neokastra : 13-02-2013 më 19:50

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

I dashur, vendose ne fuksion opsionin "injoro postimet e nje anetari" edhe s'ke pse lexon postimet e mia. Une nuk po shpreh opinionin tim ne prokurori qe te le robt te nenkuptojne se po merrem me pune qe nuk me perkasin. Une po shpreh opinionin tim ne nje forum te thjesht, ku te gjithe e kane te drejten te shprehin cfare mendojne. Here tjeter kurseje kohen tende edhe mos iu pergjigj postimeve te mia.

Akil sipas ty te gjithe shqiptaret jane kriminela e ke shprehur qarte mendimin tende me mijra tema antishqiptare qe ke hapur ketu. Te them te drejten je vertet me fat qe akoma lejohesh te marresh pjese ne nje forum shqiptare me kaq shume mendime antishqiptare. E them me plot bindje qe nje shqiptar me mendime anti greke KURRE NUK DO I LEJOHEJ PREJSMARRJA NE NJE FORUM GREKE!

p.s: nje gje nuk arrij te kuptoj, keto mendime/vrere antishqiptare te burojne nga urrejtja apo i ben thjesht per te kaluar kohen????
    pse u preke ti???
    une thashe qe njohe shume njerez qe urrejne ortodoksine e do ta benin kete veprim, por nuk thashe qe te gjithe shqiptaret jane te tille.
    por me sa duket te dogji, sepse je edhe ti nje nga ata qe urren. dhe kerkon qe te personifikosh veten tende me gjithe shqiperine.

Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •