Ende me kete avazin e vjeter ju me...Po c'prisni ejani ta bashkojm, tash ka mbet vec ata policet ne kufi qe eshte ti largojm dhe fap u be puna.
ti nuk perfaqeson tjeter pervec se mendimin tat personal ,
shumica e shqiptareve te shqiperise i duan kosovaret...edhe pa kosove , sespe jemi vellezer ,
ne fakt une i dua te gjithe njerzit e mire cfare do qofshin ...akoma edhe serbe..per mua njelloj eshte nuk ndryshon dicka..
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Per mua rracat i perkasin kafsheve, une shkruaj per mentalitetet dhe ai i "kombit kosovar" asht me me rrah hunin! Edhe katunar te pagdhendur edhe pordhace ky-kjo eshte kosovari-ja tipike!
perkrahje e rrespekt keni prej Turqise tani qe e nderruat historine, ku deklaroheni turq safi!
Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 09-02-2013 më 18:34
une nuk kam lexuar ndonje gje nga te huajt te kene shkruar per "kombin kosovar" perpos Nexhmedin Spahiut Enver Robellit etj etj me shuuuume komente pozitive nga kosovare te thjeshte! Edhe te lutem boll me "gjakun e derdhur" vetem per lirine e Kosoves kane dhene jeten mbi 150 shqipe te verteta (te Shqiperise) sa kosovare do ta benin kete per Shqiperine...................................????? ? Hajt tung! Mjaft me viktimizim ne 100 vitet e fundit ka vuajtur shume me shume Shqiperia se ju, ju kishit Titon!
Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 09-02-2013 më 18:47
Krijoni Kontakt