Vecse ky fenomen nuk eshte i rralle, une kam shume kontakte me kosovare dhe jam relativisht shpesh ne prishtine pra e kam nje fare eksperience dhe shkruaj ne baze te saj. A nuk te ben te mendohesh thelle se tek ne ne Shqiperi edhe grekerit e PBDNJ-se nuk dalin aq hapur kundra Kosoves dhe kosovareve, nderkohe qe ka shume opinion-beres kosovare qe nuk lene gje pa shkruar kundra Shqiperise dhe njekohesisht per kobin e ri kosovar! A nuk eshte nje ofendim publik ndaj nje populli te tere thenia e enver robellit se populli shqiptare priti kosovaret gjate luftes ne kosove vetem sepse u detyrua nga Nato-ja (!) perndryshe nuk do i kishim hapur dyert per kosovaret!!!!! (nga shkrimi i tij me tiranet e Tiranes!!). A eshte ky falenderimi per Kukesin (qe priti mbi 150000 kosovare nderkohe qe ka nje popullsi prej 25000 banoresh) per Shkodren per Tiranen per gjithe Shqiperine qe hapi dyer e zemer per vellezerit nga Kosova!? Jo bukeshkelurit i duhet thene e verteta qofte ky edhe vellai bukeshkelur!
Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 10-02-2013 më 05:27
Ohahahahaaaa, a kuptove tani ti Lexues, nuk shkohet me speca te mbushur ke plazhi, por nese shkon te plazhi, atehere duhet te marresh me vete, vetem nje spec edhe kur ta ngulitesh ne pajdhaqesalca
e kosit te sperkas deri ne brigjet e Italise!
Ik, ik ulu aty vagabond,do te kishte thene Xhozefina, ti po kerkon bashkim kombetare![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Kamarier, sille edhe nje shishe skenderbeg, se do festojme bashkimin kombetare kuq me zi
E bukur kjo, por mendoj se kane te ndryshojne paksa.. Kur vajta vitin e kaluar ndegjonin me shume Genta Ismajlin dhe 2Tondiku diku ndegjoa edhe kenge italisht...
Krijoni Kontakt