Close
Faqja 218 prej 230 FillimFillim ... 118168208216217218219220228 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,171 deri 2,180 prej 2300

Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    o kosovar nuk shkruhet sezona ne shqip shkruhet sezonI!
    Shqip shkruhet periudha !

p.s

Ata Shqiptar qe kan dhen jeten per clirimin e popullit Shqiptar dhe te trojeve te Dardanise, sigurisht qe nuk e kan dhen jeten per palacot e forumit si puna e Llapit & co
    Revolution 1848

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

o kosovar nuk shkruhet sezona ne shqip shkruhet sezonI! razumesh druze? E sa per leket (evro ne srbsko) mos u lodhni shume, e dime se pse vini te ne: vetem per cmimet! prit sa te barazohen cmimet me mne e hrvatska e atehere do i shohim " osam-ir me kan shqiptaret"!

nema nishtA KARRABISHTA hiq razumishta une ty .

Jo une prej qe ma dredhen e perdredhen ne shqiperi sa isha nuk kam qen me per pushime atje qe nga 2007-ta Per qejf po thjesht 2 days dhe back to my country por per te bere pushim qe nga 2007-ta skam qen

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    ..Ata Shqiptar qe kan dhen jeten per clirimin e popullit Shqiptar dhe te trojeve te Dardanise, sigurisht qe nuk e kan dhen jeten per palacot e forumit si puna e ....
    Vecse ky fenomen nuk eshte i rralle, une kam shume kontakte me kosovare dhe jam relativisht shpesh ne prishtine pra e kam nje fare eksperience dhe shkruaj ne baze te saj. A nuk te ben te mendohesh thelle se tek ne ne Shqiperi edhe grekerit e PBDNJ-se nuk dalin aq hapur kundra Kosoves dhe kosovareve, nderkohe qe ka shume opinion-beres kosovare qe nuk lene gje pa shkruar kundra Shqiperise dhe njekohesisht per kobin e ri kosovar! A nuk eshte nje ofendim publik ndaj nje populli te tere thenia e enver robellit se populli shqiptare priti kosovaret gjate luftes ne kosove vetem sepse u detyrua nga Nato-ja (!) perndryshe nuk do i kishim hapur dyert per kosovaret!!!!! (nga shkrimi i tij me tiranet e Tiranes!!). A eshte ky falenderimi per Kukesin (qe priti mbi 150000 kosovare nderkohe qe ka nje popullsi prej 25000 banoresh) per Shkodren per Tiranen per gjithe Shqiperine qe hapi dyer e zemer per vellezerit nga Kosova!? Jo bukeshkelurit i duhet thene e verteta qofte ky edhe vellai bukeshkelur!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 10-02-2013 më 05:27

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    ....Jo une prej qe ma dredhen e perdredhen ne shqiperi sa isha nuk kam qen me per pushime atje qe nga 2007-ta ....
    flm per sinqeritetin! Ne fakt ka patur shume ankesa nga Durresi se disa vite qe nuk ju shiten disa speca te mbushur e do sallata "patlixhanash" (ne shqip domatesh)!
    Shkurt: e ke demtuar shume ekonomine e Shqiperise me mungesen tende!

Vecse ky fenomen nuk eshte i rralle, une kam shume kontakte me kosovare dhe jam relativisht shpesh ne prishtine pra e kam nje fare eksperience dhe shkruaj ne baze te saj. A nuk te ben te mendohesh thelle se tek ne ne Shqiperi edhe grekerit e PBDNJ-se nuk dalin aq hapur kundra Kosoves dhe kosovareve, nderkohe qe ka shume opinion-beres kosovare qe nuk lene gje pa shkruar kundra Shqiperise dhe njekohesisht per kobin e ri kosovar! A nuk eshte nje ofendim publik ndaj nje populli te tere thenia e enver robellit se populli shqiptare priti kosovaret gjate luftes ne kosove vetem sepse u detyrua nga Nato-ja (!) perndryshe nuk do i kishim hapur dyert per kosovaret!!!!! (nga shkrimi i tij me tiranet e Tiranes!!). A eshte ky falenderimi per Kukesin (qe priti mbi 150000 kosovare nderkohe qe ka nje popullsi prej 25000 banoresh) per Shkodren per Tiranen per gjithe Shqiperine qe hapi dyer e zemer per vellezerit nga Kosova!? Jo bukeshkelurit i duhet thene e verteta qofte ky edhe vellai bukeshkelur!

Qent le te lehin, karvani shkon perpara !
    Revolution 1848

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Ohahahahaaaa, a kuptove tani ti Lexues, nuk shkohet me speca te mbushur ke plazhi, por nese shkon te plazhi, atehere duhet te marresh me vete, vetem nje spec edhe kur ta ngulitesh ne pajdhaqe salca e kosit te sperkas deri ne brigjet e Italise!

Ik, ik ulu aty vagabond,do te kishte thene Xhozefina, ti po kerkon bashkim kombetare
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    Ohahahahaaaa, a kuptove tani ti Lexues, nuk shkohet me speca te mbushur ke plazhi, por nese shkon te plazhi, atehere duhet te marresh me vete, vetem nje spec edhe kur ta ngulitesh ne pajdhaqe salca e kosit te sperkas deri ne brigjet e Italise!
    humor(?) nqs po, shume i trashe! me thuaj te lutem cfare eshte pajdh-aqe!?

ah ene dicka lugina e dhjetsave: "...do ti thoja te gjitha ne fytyre, por nuk e di ne cilen ?!" e gjeta pergjigjjen per ty: thuaja back-ut tim!

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

humor(?) nqs po, shume i trashe! me thuaj te lutem cfare eshte pajdh-aqe!?
    ku di gjo une, pse me me pyet mua, e nuk shkon te pyesesh kamarieret, se çfare jane ato ? Une kam menduar qe i thone fikut

Asgje nuk e kam humorin te trashe, sa e kam te trashe specin, qe kam per ta mbushur kete vit kur te ik ke Durresi

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

Kamarier, sille edhe nje shishe skenderbeg, se do festojme bashkimin kombetare kuq me zi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

E bukur kjo, por mendoj se kane te ndryshojne paksa.. Kur vajta vitin e kaluar ndegjonin me shume Genta Ismajlin dhe 2Ton diku diku ndegjoa edhe kenge italisht...

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •