Ata e kane tanime kombin kosovar, c#ne bashkimi! e duam kosoven por pa kosovare!![]()
Ata e kane tanime kombin kosovar, c#ne bashkimi! e duam kosoven por pa kosovare!![]()
Shkit çdohërë frigohëshin nga Bashkimi Kombtar Shqiptar ,edhe sot është e njejta politikë e tyre dhe Grekve e ASKUJTË tjeter, si dhe e Maqedonve(jo Shqiptar),edhe fëmijtë 5 vjeç e kuptojnë se Bashkimi bënë FUQINË .
Shqiptarve në Kosovë ju kthye DINJITETI KOMBTAR më luftën e UÇK-së '98/99 kuptohet më ndihmën e SHBA-së ,të gjithë të shperngulurit u kthyen në Trojet e veta,mirëpo vallë harruam se ku ishim ,sa poshtë,sa të mjerë,sa te humbur,pa shpresa jete;shkurtë s'na vinte era njeri,asgjë s'kishte vlerë në jetë për ne; na mungonte kulmi mbi kokë por mbi të gjitha LIRIA .
Sot jemi shumë largë prej '98/99 ;niveli i jetës ka ndryshuar si nata më ditë ;disa e kuptojnë si shfrenim ,modernizim,degjenerim,amoralitet,komfort,korrupsi on,demokraci,pasurim,varfërim etj.etj. të gjitha këto i zgjedhim vetvetiu,lere ose merre ? pergjëgjësinë e mbanë vetë!!! secili individ.
P.S --TË SHPERNDARË E TË PËRQARË KSHTU NA DON SHKAU E GREKU --zgjidhni e merrni çka ju pelqen ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
PËRSHËNDETJE VETEM PËR SHQIPTAR
po atehere i takon ta kesh patur gjyshen rruspie ose koorv!!!
tu thafte goja! placi syte e ate harte qe ke sjell vete nuk i sheh kufijte, osmanet qene sebepi kryesor qe mbetem gjysem shtet desh na lane edhe pa gjuhe, as serbve as grekve bullgarve etj nuk ju ndalua gjuha amtare sikurse ju ndalua shqiptarve. por shihet qe ti je gjak prishur!
Po ti je ketu per te mbrojtur islamin apo shqiptarizmen?
Ahahahahaha, mire e ke theneçfare brumi jane keta ooooooh, ketej shiten se duan bashkim kombetare e edhe keta keshtu si ju matane, e duan Shqiperine, ama pa juve
vetem per detin e kane horrat
Shikoja harten njehere si e ka vizatur ai veziri, ta dredhoje e veshtire i eshte dukur e keshtu gati sa nuk e ka marre vizuuren keshtu sa me lehte edhe shenoje menjehere Vila-jete !
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Paratë e diasporës së Kosovës “eksportohen” në Serbi
Një pjesë e madhe e dërgesave të diasporës për familjarët e tyre në Kosovë, shkon në Serbi përmes konsumit të produkteve serbe që kosovarët vazhdojnë t’i blejnë me të madhe. Mbi 400 milionë euro vlerësohet të jenë mesatarisht remitenca në vit, kurse më shumë se gjysma e kësaj shume, mbi 250 milionë euro gjatë një viti shkojnë para kesh në Serbi nga blerja e produkteve serbe. /telegrafi
A do të ndodhe ky fenomen nëse bashkohet Shqipëria me Kosovën?
All religions, arts and sciences are branches of the same tree.
po na plasi by.. se ku shkojne paret e kosovarve! edhe kur vijne ne plazh nje here ne dit dy speca t'mushun hane, kosto 200 lek (13 cent)!
Krijoni Kontakt