Close
Faqja 167 prej 230 FillimFillim ... 67117157165166167168169177217 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,661 deri 1,670 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    deshira eshte e madhe,nevoja,dhe arsyet thuajse mungojne...

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Nqs Kosova bashkohet me Shqiperine,shpetohet Mitrovica,Prsh,Mdvgj,Bjnvc.
    Ne te Kundert Serbi do ngreje Kufirin 20 Km larg Prishtines.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    kosovaret kerkuan pavarsine,ua njohem,ua dham.Tani,dhe pak do behet shtet tamam i pavarur.Si kerkohet bashkim kombetar,ku tashi ne arenen nderkombetare jane dy shtet te ndryshme????Dhe ne kulturen kosovare ka ndryshime te thella,mund te duket e thidhur por eshte e ver8a..Une si shqiptar preferoj anetaresimin ne BE para shqiperise etnike.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2011
    Postime
    6
    enis e ke shum gabim ca e do be para shqiperise etnike, be k.... ka qene gjithmone se mos o tu i bo ndere shqiperise ato kane fitimet e veta

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Bashkimi Shqiperi - Kosove eshte shume i leverdisshem nga ana ekonomike, por shume i demshem per politiken e brendshme.

Partite kryesore kosovare LDK dhe PDK do te bashkoheshin me PD dhe PS. Kjo eshte 100% e sigurte. Politika do te ishte e njejte. Tensioni politik do te ishte edhe i njejte per Kosoven. Per te ardhur shume keq.
    Nuk besoj se do te jete problem posti i kryeministrit apo i presidentit.
    Besoj se per te pakten dy 10-vjeçare kryeministri do te ishte nga Shqipria e sotme. Per kete jam shume i sigurte. Ndikimi politik i Tiranes ka qene gjithmone shume i larte mbi Kosoven.
    Ndersa Presidenti i pare i Republikes, pas bashkimit, do te deshiroja shume qe te vinte nga Kosova e sotshme.

Perfitimi ekonomik do te ishte shume i madh. Nje treg prej 5 milion banoresh ne breg te Adriatikut dhe Mesdheut. Si fillim do te kishim perrenj investitoresh, per te pasur me vone nje lum investimi. Industri sherbimesh per 5 milion banore. Industri prodhimi me kosto te pranueshme per eksport.

Gjithçka qe e pengon eshte vetem tensioni super i larte politik i Tiranes dhe kultura e korrupsionit qe e karakterizon popullin ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Bashkimi Shqiperi - Kosove eshte shume i leverdisshem nga ana ekonomike, por shume i demshem per politiken e brendshme.

Partite kryesore kosovare LDK dhe PDK do te bashkoheshin me PD dhe PS. Kjo eshte 100% e sigurte. Politika do te ishte e njejte. Tensioni politik do te ishte edhe i njejte per Kosoven. Per te ardhur shume keq.
    Nuk besoj se do te jete problem posti i kryeministrit apo i presidentit.
    Besoj se per te pakten dy 10-vjeçare kryeministri do te ishte nga Shqipria e sotme. Per kete jam shume i sigurte. Ndikimi politik i Tiranes ka qene gjithmone shume i larte mbi Kosoven.
    Ndersa Presidenti i pare i Republikes, pas bashkimit, do te deshiroja shume qe te vinte nga Kosova e sotshme.

Perfitimi ekonomik do te ishte shume i madh. Nje treg prej 5 milion banoresh ne breg te Adriatikut dhe Mesdheut. Si fillim do te kishim perrenj investitoresh, per te pasur me vone nje lum investimi. Industri sherbimesh per 5 milion banore. Industri prodhimi me kosto te pranueshme per eksport.

Gjithçka qe e pengon eshte vetem tensioni super i larte politik i Tiranes dhe kultura e korrupsionit qe e karakterizon popullin ...
    Po me vika si shum qe te citoj keto postimet e tua te fundit.

Jam plotesisht dakord me ngritjen ekonomike ne aspektin qe e sheh ti, por kjo ngritje do jete per Serbet, pasi Shqipria dhe Kosova po imporojne kohet e fundit ne masen 63% nga vendet sllave dhe sidomos nga Serbia.

Keshtu qe llogarit bej vete
    Revolution 1848

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Po duhet te bashkohen. Mjafton qe gjeneratat e reja te kene kete mendim!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po me vika si shum qe te citoj keto postimet e tua te fundit.

Jam plotesisht dakord me ngritjen ekonomike ne aspektin qe e sheh ti, por kjo ngritje do jete per Serbet, pasi Shqipria dhe Kosova po imporojne kohet e fundit ne masen 63% nga vendet sllave dhe sidomos nga Serbia.

Keshtu qe llogarit bej vete

Po do dale ndonje tregtar apo grup tregtaresh o ES qe do fitoje me shume kur t'a prodhoje mallin e importuar ne vend. Ashtu siç ndodhi me industrine e qumshit dhe mishit.

E rendesishme eshte te ulet tensioni politik. Aty eshte dhoma e butonave. Te tjerat rregullohen. Rri i qete. Cdo hap hidhet ne kohen e vet ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po duhet te bashkohen. Mjafton qe gjeneratat e reja te kene kete mendim!!

... dhe Vullnet !!!

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Nuk jam per bashkim kombetar. Jam per ate qe Kosova vertete te jete e pavarur dhe sovrane, ashtu sic e deshem dhe luftuam. Nese kerkuam pavaresi, tash te trusim dhe ta duam Kosoven.

Ju pershendes.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •