Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 90
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Për: Turqia: Ballkani i sigurt me nje Shqiperi te fuqishme

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ah po ato jane njerez si puna jote dhe miljona shqipatreve qe nuk e shprehin kete urrejtje permes nje kenge qe u krijua ne luften italo shqiptaro -greke , por qe e shprehni cdo dite ,jo vetem per greke , por dhe per shqipatre qe jane me emra te krishtere.Ju camet dhe muslimanet ne pergjithesi keni nje urrejtje te madhe.
    Luftes italo-greke i shton edhe Shqiperine ne anen e italianit, dhe drejtuesit e forumit heshtin... po normale, punoni per te njejtin qellim.
    Ne nuk urrejme askend per motive fetare apo kombesie, jo. Ne urrejme ata njerez si puna jote qe punojne ne dem te interesave kombetare shqiptare dhe qe shikojne enderra me sy hapur per vorio-pilurin.
    Te krishteret shqiptare nuk mund ti urrejme sepse ata kane dhene kontribut te pa pare per Shqiperine dhe vazhdojne te japin kontribut te madh, sidomos korcaret.
    Jam i sigurt se edhe ti e di shume mire se shqiptaret nuk e urrejne njeri-tjetrin per fe, por thjesht te intereson te shkruash te tilla brockulla per te percare sa me shume ketu ne forum. Keshtu jeni te ndare ju: dikush paguhet per propagande ne internet, dikush ben propagande neper kafene, e dikush tjeter hedh fletushka te verdha si ato qe na hodhet ne 1994 mbi cati.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

[QUOTE=DoLpHiN;3586017]

Je shume gabim. Turq ju referohej greku muslimaneve shqiptare, dhe nuk identifikoheshin shqiptaret si turq.
    Jo vetem greku , por dhe shqipatret muslimane identifikoheshin vete si turq,e kishin krenari.Or zotni, kete popull e raujti gjuha , se nuk kishin vegla me e ndryshu , se dhe kete do e kishin leshuar sic u bene tredimensional turq.Ma e forta eshte se Austria kerkontete krijonte identitetin shqiptare she shqiptaret dhe se ishin realishte te tille nuk pranonin.Kane hanger llapen austriaket per te krijuar Shqiperine , qe keto na hiqen se e krijoi nje burre i urte.

Une nuk kuptoj nje gje ne kete teme: Perse perzihet greku dhe feja ketu? Ku qendron e keqja qe Shqiperia te perfitoje ushtarakisht nga cilido shtet, qofte ai musliman apo i krishtere?
    Le ta ndihmoje edhe Greqia ushtarakisht, edhe Italia apo kushdo shtet tjeter nese i kane mundesite apo nese duan.
    Shume e drejte pyetja qe ben, dilema qendron sepse ne bejeme politike, ndersa ti letersi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 08-02-2013 më 19:59
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Për: Bashkëpunim i ngushtë Shqipëri-Turqi në fushën ushtarake

Une personalisht ketu nuk shoh asgje te keqe,pse cfar shqiptari eshte ai qe nuk e deshiron dhe punon per kete!?Kuptoj ndjenjat e disa minoritarve dhe palachove mesjetar ne ket forum qe sillen si ajo plaka greke ne filmin Big fat greek wedig qe ne mes te amerikes panderprer bertet Turku ! Turku!........

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

[QUOTE=Anesti_55;3585945]
    Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Nese je vertete i krishtere , natyrisht qe do te jeni ne sinkron me ato c'ka shkruan, por nese ti me thua se perse greqia nuk armatos popullin shqiptare , atehere une kuptova se ti din te citosh virtytet biblike, por nuk sillesh si i tille

Te pranosh kete shprehje, nuk do te thote se je musliman, por as turk, por te jesh boshe.

Kjo eshte e vertete, policia ka nje sjellje vulgare.Sinqerishte nuk kam arritur ta kuptoje, pasi dhe vete kam qene viktime e saje, por ndoshta se dhe ne Greqi ashtu si ne shume vende te botes police vishen pikerishte ato individe qe nuk kane tru.Ps,ne Durres jo qe nuk gjeje polic te krishtere , po e kishim si qyetetare per turp te visheshim police, apo te beheshim shofere.Ne popull une nuk e kam verejtur kete urrejtje qe ka poicia , apo asfalia greke.Duhet te kujtoje se dhe ato jane ne reformim si popull, pasi rikonvertimi nuk do te thote se i ndryshon njerzit brenda dites.

Nuk theksova qe te armatosi popullin apo armaten shqiptare sepse personalisht jan kunder cdo lloj dhune.
    Thashe qe le te silet dhe Greqia ( qeveria) me nje politike miqesore drejt shqiptareve.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    TIRANË- Ministri i Mbrojtjes i Turqisë, Ismet Yilmaz, nisi të enjten një vizitë zyrtare në Tiranë, në kuadër të forcimit të bashkëpunimit ushtarak mes dy vendeve. Axhenda e vizitës së ministrit turk nisi me pritjen zyrtare në selinë e Ministrisë së Mbrojtjes, nga ministri shqiptar i Mbrojtjes, Arben Imami, me të cilin më pas do të ketë dhe një takim dypalësh.

Në konferencën e përbashkët për shtyp ministri Imami vlerësoi mbështetjen e Turqisë në fushën ushtarake si edhe rolin konstruktiv që ky shtet ka luajtur në paqen dhe stabilitetin në rajon. Imami tha se Turqia mbetet partneri ynë strategjik edhe në fushën ushtarake.

“Turqia ka luajtur një rol pozitiv në Ballkan, vlerësojmë rolin e rëndësishëm që ka Turqia për stabilitetin në rajon. E falënderova homologun për udhëzimet që ka dhënë për pavarësinë e Kosovës dhe njohjen e këtij shteti. Ne kemi një plan bashkëpunimi ushtarak me këtë vend, realizuar 100% që nga viti 2009”, tha Imami. Sipas tij me Turqinë do të bashkëpunohet edhe për ndërtimin e aeroportit të Kucovës.

“Bashkëpunimi në fushën ushtarake është i suksesshëm. Turqia na ka mbështetur edhe për arsimimin e ushtarakëve”, shtoi Imami. Ministri i Mbrojtjes së Turqisë, Ismet Yilmaz, duke e konsideruar Shqipërinë si një vend mik të Turqisë, u shpreh se në qendër të bisedës me homologun e tij ishin rritja e forcimi i bashkëpunimit në fushën ushtarake.

Yilmaz theksoi se Turqia po tregon një kujdes të veçantë për paqen dhe stabilitetin në Ballkan. "Kushdo që kërkon një Ballkan të qetë dhe të sigurtë duhet të kërkojë një Shqipëri të fuqishme. Këtë do edhe Turqia", deklaroi Yilmaz. Po ashtu, ai vlerësoi qëndrimin e Shqipërisë pro stabilitetit në Ballkan.

Ministri i Mbrojtjes së Turqisë, Ismet Yilmaz, është pritur me truprojë nderi në Ministrinë e Mbrojtjes. Ministri Yilmaz shoqërohet në këtë vizitë nga një delegacion me ushtarakë të lartë të Forcave të Armatosura të Turqisë. Ai është pritur në takim nga ministri i Mbrojtjes, Arben Imami.

(d.b/m.a/BalkanWeb)
    Shqiperia eshte ne pragun e mbijeteses ky do "Shqiperi te fuqishme"...na jep pra nja 2 miliard dollare menjehere si "plan marshall", dhe kaq na mjafton per te bere perpara,...por nuk ka ndermend kete turku,..thjesht desheron te hapim lufte per "shqiperine e madhe", ide utopike kjo, qe na le perfundimisht jashte evropes, gje qe e do edhe turku per te patur nje shok me vete...., "500 vjet miqesi nuk behen hasha per nje dite"...
    i ka gati haxhiqamilet e spahiut, and co, qe te marrin edhe keta ndonje cope...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 09-02-2013 më 09:21
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Shqiperia eshte ne pragun e mbijeteses ky do "Shqiperi te fuqishme"...na jep pra nja 2 miliard dollare menjehere si "plan marshall", dhe kaq na mjafton per te bere perpara,...por nuk ka ndermend kete turku,..thjesht desheron te hapim lufte per "shqiperine e madhe", ide utopike kjo, qe na le perfundimisht jashte evropes, gje qe e do edhe turku per te patur nje shok me vete...., "500 vjet miqesi nuk behen hasha per nje dite"...
    shqiperia nuk ka nevoje per plan marshall. ajo po zhvillohet me forcat e vet shqiptareve. vendet fqinje nuk tallen dot me varferine shqiptare sepse vet keto vende i ka kapur keq mizerja, varferia.
    gjerat po ndryshojne.

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Jo vetem 2 miliard por edhe 200 miliard nuk jam kundra. Mos harrojme se mjetet ushtarake, ndihmesa me trupa Turke qe japin eksperienc etjera bashkpunime jane flori e shkuar floriri o tunxh .

Cfar do me nga Turqia ti zotrote kur eshte ne krye te renditjes ne tre vendet e para qe zen masen me te madhe te investimeve ne Shqiperi ?

Turqi

Greqi

Itali

Turqia ka bizneset me te medha ne vend qe ka punsuar Shqiptar. Turqia ka zene pozicionet me te rendesishme ne industri dhe telekomunikacion..pagesat e puntoreve mbi 300 dollar ne muaj

Greqia ka disa banka dhe tregti patatinash apo ushqimoresh

Italia ka disa fabrika qe qepin breke dhe kanatjere ose kepucari ku puntoret paguhen me qindarka

Gjermania po ashtu si Italia .. rrobaqepsi ose kepucari ku ju mer shpirtin puntoreve per 100 euro ne muaj
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

[QUOTE=KORCARI 2;3586047]

Nuk theksova qe te armatosi popullin apo armaten shqiptare sepse personalisht jan kunder cdo lloj dhune.
    Thashe qe le te silet dhe Greqia ( qeveria) me nje politike miqesore drejt shqiptareve.
    Po kush vend ne ballkan po ben nje politike miqesore? te gjithe keto vende kane problematiken e se shkuares nen perandori.Te gjithe kane mangesi dhe per kete thone se Ballkani eshte fuci baruti.Une e kuptoj qe ti hyn tek njerzit paqesore , por nuk medojne te gjithe keshtu si ty.kush nga cenoi ne shqipatret qe per 50 vjet hengerm njeri tjetrin?< ar grek e as serbe nuk kishim , por veten tone , pra jemi problematike.Po keshtu jane dhe greket, serbet maqedonet bullgaret , etj etj.Turqia nuk vjen ketu per mire, pasi dhe po ta zhveshim nga te gjitha qellimet armiqesore ndaj Greqise, mjafton te mbaje te gjalle islamizmin ne trojet shqipatre , ajo na ka bere sherrin, pasi na ka perca mes vehtes, mes vendeve te rajonit dhe behemi te pa pranueshem per perendimin.Nuk te mjaftojne keto? Si ortodoks qe je , ke pare ndonje shqipatre ortodoks te dale ne kroniken e zeze ti?, Ke pare ti te jemi te dhunshem ne? Po cfar kerkojne qe merren me ne? E pra eshte shtysa , Turku qe i ngule hostenin ne byythe.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Jo vetem 2 miliard por edhe 200 miliard nuk jam kundra. Mos harrojme se mjetet ushtarake, ndihmesa me trupa Turke qe japin eksperienc etjera bashkpunime jane flori e shkuar floriri o tunxh .

Cfar do me nga Turqia ti zotrote kur eshte ne krye te renditjes ne tre vendet e para qe zen masen me te madhe te investimeve ne Shqiperi ?

Turqi

Greqi

Itali

Turqia ka bizneset me te medha ne vend qe ka punsuar Shqiptar. Turqia ka zene pozicionet me te rendesishme ne industri dhe telekomunikacion..pagesat e puntoreve mbi 300 dollar ne muaj

Greqia ka disa banka dhe tregti patatinash apo ushqimoresh

Italia ka disa fabrika qe qepin breke dhe kanatjere ose kepucari ku puntoret paguhen me qindarka

Gjermania po ashtu si Italia .. rrobaqepsi ose kepucari ku ju mer shpirtin puntoreve per 100 euro ne muaj
    te pakten keta ushqejne njerezit. por ti mor qyqar qe pervec mentalitetit te dhunes, zaptimit te tokave, shkeljen e te lirive dhe te drejtave, varferise dhe demagogjise boshe ne media, cfare i ofron kesaj popullate????
    parazitizmi dhe paaftesia per te prodhuar nuk te jep asnje te drejte te hapesh gojen.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    te pakten keta ushqejne njerezit. por ti mor qyqar qe pervec mentalitetit te dhunes, zaptimit te tokave, shkeljen e te lirive dhe te drejtave, varferise dhe demagogjise boshe ne media, cfare i ofron kesaj popullate????
    parazitizmi dhe paaftesia per te prodhuar nuk te jep asnje te drejte te hapesh gojen.
    "Ti" kush ? Mua po me drejtohesh ? Apo Grekeve qe kan hapur vetem banka per te zhvatur popullaten
    Revolution 1848

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •