Sikur u hap nje linje nga NYC po sikur spati sukses. Sja vlen mendoj une. Se ka si puna ime qe shkojne 1 here ne 7-8 vjet ose 10 vjet. Jo qe falimentojne po groposen fare![]()
Sikur u hap nje linje nga NYC po sikur spati sukses. Sja vlen mendoj une. Se ka si puna ime qe shkojne 1 here ne 7-8 vjet ose 10 vjet. Jo qe falimentojne po groposen fare![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po sa me low cost do jet se 200 dollar ?
per nga usa i gjen deri tek 1200$ -1600$ me lir ska
pastaj sa me i lir avioni me shum cop cop eshte
pastaj jam dakort edhe me pink se ne shqiptaret ne amerik shumica 1 here ne 5 vjet vete mos ne 10
Partizoni
kompanite low kost bejne kryesisht fluturime te mesme e te shkurtera. jo fluturime intekontinentale. jane te rralla ato qe bejne fluturime te gjata.
me lire se 1200 nuk gjen??? hahaha. 500 vajtje ardhje e bleu nje mik ne dhjetor.
kjo eshte dicka e totalisht e pasakte.pastaj sa me i lir avioni me shum cop cop eshte
cdo kompani ka floten e saj. dhe e ben publike. 2 kompanite low cost kryesore europiane perdorin avjone te njejte ose edhe me te mire se disa here kompanite me te medha ne bote. e di nga pervoja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 30-01-2013 mė 19:38
Vasudhaiva Kutumbakam
Partizoni
500 dollar? Te ka rrejt shoku. Ose ka ardh me kale. lol
ne amerike virgin america mbahet si kompani e mire. une nuk kam fluturuar, por vetem fjale te mira kam degjuar.
p.s. di plot raste me 500€ dhe madje edhe me me pak. mjfaton te jesh pak fleksibel ne data e te dish te kerkosh dhe nga amerike per ne europe gjene me bollek.
Vasudhaiva Kutumbakam
po nese e gjej perseri?!?!
300€ per ne miami vetem vajtje eshte nje bilete tjeter qe i kam prere une personalisht nje shoku tim te ngushte.
ja... me mjaftuan 30 sekonda dhe sapo gjeta nje fluturim nga new york (jfk) per ne duesseldof (me ndalese ne zyrih), pas nje muaji me 474€ vajtje/ardhje.
p.s. perfundimisht, nuk di te kerkosh pink... lol
kenaqen agjensite kur gjejne kliente si ti. hahaha.
Vasudhaiva Kutumbakam
Une e kisha per USA - Tirane. Bileta me ate price ne dhjetor / sezon festash ska. Me e lira eshte aty te 900 dollare. Ne kohe Jo sezoni. Mos flasim per sezon vere pastaj.
vajtje/ardhje washington - stamboll me ndalese ne amsterdam, pas nje muaji 587$ (432€).
Vasudhaiva Kutumbakam
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 30-01-2013 mė 20:24
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt