Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Lind pyetja natyrshem,PSE atehere vet shqiptaret (jo te vetquajtur) te Shkupit ne nje lagje puro Shqiptaresh me perkatesi fetare Islame spitalin gjinekoligjik e kane pagezuar "Nene Tereza" ?
    Nuk e di, prandaj pyeta sepse nuk e dija.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Lind pyetja natyrshem,PSE atehere vet shqiptaret (jo te vetquajtur) te Shkupit ne nje lagje puro Shqiptaresh me perkatesi fetare Islame spitalin gjinekoligjik e kane pagezuar "Nene Tereza" ?
    sa desha ta shkruaj, po nejse.

Thash edhe nje here po ketyre vemjeve te forumit qe nuk shikojne me larg se hunda vete ne ju themi "Ja ujku ... ai thote jo jo, ja gjurmet".

Lajmi eshte lajm idiot, i thurur me dashakeqesi me gjase nga ndonje gazetar amator qe punon ne gazeten shekulli. Kam disa postime qe them dhe keta akoma vazhdojne te bejne qitje ne tabele bosh.

ATY PO VIDHET FIGURA HISTORIKE dhe keta vemjet thone perse nuk marrin pjese shqiptaret. HAJDE DEBILA HAJDE
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Po normale qe ajo eshte pergjigja reale, dhe ajo puna e shkrimit eshte justifikim, por isha kurioz te dija si do pergjigjeshin ne kete rast.
    Pse thua nuk e dijta, kur fare mire e paske dite...ciles duhet t`i besohet tani? Asaj qe nuk e ke dittur apo qe nuk e ke ditur? Cila eshte Genjeshter?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Pse thua nuk e dijta, kur fare mire e paske dite...ciles duhet t`i besohet tani? Asaj qe nuk e ke dittur apo qe nuk e ke ditur? Cila eshte Genjeshter?
    ahh, me kape mat me kete argument llogjike superiore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin

Lajmi eshte lajm idiot, i thurur me dashakeqesi me gjase nga ndonje gazetar amator qe punon ne gazeten shekulli. Kam disa postime qe them dhe keta akoma vazhdojne te bejne qitje ne tabele bosh.

ATY PO VIDHET FIGURA HISTORIKE dhe keta vemjet thone perse nuk marrin pjese shqiptaret. HAJDE DEBILA HAJDE
    Edhe Darius perfshihet tek vemjet apo pervec Darius?
    Ata mire bejne qe tentojne ta vjedhin sepse shume "shqiptareve" ne vende te caktuara u vret syte busti i saj.

Si eshte historia e kesaj permendoreje, u cua ndonje grup patriotesh dhe t'i thoshte atij maqedonsit "Busti do te nenshkruhet edhe ne Shqip" dhe maqedonsit refuzuan?

Te jesh patriot nuk do te thote te besh nje sy qorr e nje vesh shurdh ndaj realitetit qe dihet.

P.S. PERDORIMI I GERMAVE TE MEDHA NUK PERMIRESON "argumentet".

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Edhe Darius perfshihet tek vemjet apo pervec Darius?
    Ata mire bejne qe tentojne ta vjedhin sepse shume "shqiptareve" ne vende te caktuara u vret syte busti i saj.

Si eshte historia e kesaj permendoreje, u cua ndonje grup patriotesh dhe t'i thoshte atij maqedonsit "Busti do te nenshkruhet edhe ne Shqip" dhe maqedonsit refuzuan?

P.S. PERDORIMI I GERMAVE TE MEDHA NUK PERMIRESON "argumentet".
    Po jane cuar, dhe shume here biles sic u cuan edhe tek kalaja. Mban mend? A Shkove tu ndihmosh ti?
    Ah po se harrova, ti je nga ata Luftetaret e internetit ...

Tjetra qe ti zoterote duhet te dijsh eshte se "Perurimi i dickaje" eshte ceshtje axhende. Per me teper, nje person si Grueski nuk pyet asnjehere shqiptaret per axhenden e tyre politike e le me te ftoje ata. Por prape ky eshte argument qe nuk ka lidhje sepse edhe po ti kishin ftuar asnje shqiptar nuk e ka hak te shkoje dhe te behet pjese e vjedhjes se figurave historike.
    Keshtuqe boll cove pluhur kot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

bosh.

Shpresoj te jete ashtu siq thua .. qe shqiptaret atje nuk moren pjese sepse nuk duan te jene pjesmarres ku ju vidhet figura historike ..por une jam skeptike apo "vemje" qe ky eshte shkaku kryesor sepse njoh mire mentalitetin e atjeshem (te pjeses dermuese).

Kjo ishte ironi besoj !
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Po jane cuar, dhe shume here biles sic u cuan edhe tek kalaja. Mban mend? A Shkove tu ndihmosh ti?
    Ah po se harrova, ti je nga ata Luftetaret e internetit ...

Tjetra qe ti zoterote duhet te dijsh eshte se "Perurimi i dickaje" eshte ceshtje axhende. Per me teper, nje persona si Grueski nuk pyesin shqiptaret per axhenden e tyre politike. Keshtuqe boll cove pluhur kot
    Lufta sot behet ne nivel mendor, dhe propaganda e njerezve inteligjent fiton mbi forcen brute te masave te pagdhendura.
    Maqedonsit fitojne ne te tilla raste sepse nuk jane te percare, dhe luftojne me dinakeri dhe propagande.
    Shqiptaret nga ana tjeter jane ne kaos dhe sa here behet fjala per te mbrojtur simbolet kombetare e vetmja zgjidhje qe u shkon ndermend eshte te marrin armet e te shkojne ne lufte.

Ky lloj mentaliteti na ka cuar sot deri ketu. Feja eshte nje nder armet qe perdorin sllavet per te demonizuar shqiptaret, dhe shqiptaret bien pre e kesaj propagande duke u identifikuar me fene ne ato rajone kur ne fakt eshte pikerisht qellimi i sllaveve.

Ky eshte realiteti i hidhur, dhe ne vend sa te shash armikun qe tregohet i zgjuar mire eshte te kritikosh edhe mikun qe eshte tej mase i manipulueshem.
    Madje madje kemi arritur deri te ate pike saqe sa here armiku na cenon ndonje simbol hapim tema me ankesa drejtuar se kujt nuk e di, te tipit "o ba ai me shau", kur nuk ka pse te na habise ai fakt, dhe ne vend sa te ankohemi duhet te ndalojme nje moment, te reflektojme mbi situaten, pse eshte arritur ne kete gjendje? Te shohim me sy kritik fajet tona, te ndergjegjesohemi per difektet tona, pastaj mund te flasim per lufte te vertete intelektuale qe sot eshte e vetmja forme qe siguron sukses.

Ne te kundert vazhdoni me patriotizma deluzionale.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Lufta sot behet ne nivel mendor, dhe propaganda e njerezve inteligjent fiton mbi forcen brute te masave te pagdhendura.
    Maqedonsit fitojne ne te tilla raste sepse nuk jane te percare, dhe luftojne me dinakeri dhe propagande.
    Shqiptaret nga ana tjeter jane ne kaos dhe sa here behet fjala per te mbrojtur simbolet kombetare e vetmja zgjidhje qe u shkon ndermend eshte te marrin armet e te shkojne ne lufte.

Ky lloj mentaliteti na ka cuar sot deri ketu. Feja eshte nje nder armet qe perdorin sllavet per te demonizuar shqiptaret, dhe shqiptaret bien pre e kesaj propagande duke u identifikuar me fene ne ato rajone kur ne fakt eshte pikerisht qellimi i sllaveve.

Ky eshte realiteti i hidhur, dhe ne vend sa te shash armikun qe tregohet i zgjuar mire eshte te kritikosh edhe mikun qe eshte tej mase i manipulueshem.
    Madje madje kemi arritur deri te ate pike saqe sa here armiku na cenon ndonje simbol hapim tema me ankesa drejtuar se kujt nuk e di, te tipit "o ba ai me shau", kur nuk ka pse te na habise ai fakt, dhe ne vend sa te ankohemi duhet te ndalojme nje moment, te reflektojme mbi situaten, pse eshte arritur ne kete gjendje? Te shohim me sy kritik fajet tona, te ndergjegjesohemi per difektet tona, pastaj mund te flasim per lufte te vertete intelektuale qe sot eshte e vetmja forme qe siguron sukses.

Ne te kundert vazhdoni me patriotizma deluzionale.
    Mire se erdhe ne teme.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •