Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Turqit Shqipfoles te Maqedonise

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Admiral ,nje keshille kam per ty ,mos beso cdo gje qe shkruhet ne forum.
    Ne Shqiperi eshte tjeter gje ,falenderojuni Enver Hoxhes per tolerancen qe ekziston atje ,ne Kosove e sidomos ne Maqedoni eshte krejtesisht tjeter gje ,ndarje te thella ka ndermjet shqiptareve musliman dhe katolik ,nje fakt ,shumica e shqiptareve musliman dhe katolik (praktikant apo jo) tmerrohen po tu martohet vajza me katolik/musliman.
    pse enverin? apo e ke fjalen qe fale tij nje pjese e madhe e shqiptareve nuk jane fetare?
    nuk c'rrenjoset besimi/feja per 50 vjet. muslimanet (po marr shembullin e fese predominante) mendoj une se nuk kane qene aq te devotshem qe perpara diktatures, sepse po te kishin qene te tille, 50 vjet jane shume pak per t'i zhdukur ate qe besonin.
    ke shembullin ne spanje kur muslimanet u detyruan me dhune te pagezoheshin, te shkonin cdo te diele ne kishe, iu vune emra te krishtere, iu ndalua cdo gje kishte te bente me fene e tyre, por ata fshehurazi e mbajten gjalle per nje periudhe shume me te gjate se 5 dekadat e xhaxhit...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse enverin? apo e ke fjalen qe fale tij nje pjese e madhe e shqiptareve nuk jane fetare?
    nuk c'rrenjoset besimi/feja per 50 vjet. muslimanet (po marr shembullin e fese predominante) mendoj une se nuk kane qene aq te devotshem qe perpara diktatures, sepse po te kishin qene te tille, 50 vjet jane shume pak per t'i zhdukur ate qe besonin.
    ke shembullin ne spanje kur muslimanet u detyruan me dhune te pagezoheshin, te shkonin cdo te diele ne kishe, iu vune emra te krishtere, iu ndalua cdo gje kishte te bente me fene e tyre, por ata fshehurazi e mbajten gjalle per nje periudhe shume me te gjate se 5 dekadat e xhaxhit...
    Mendoj qe kjo tolerance fetare qe ekziston sot ne Shqiperi merita te medha ka Enver Hoxha ,e vetja gje e mire gjate sundimit te tij ,sidoqofte nese edhe para komunizmit kishit keto marredhenie nderfetare(martesa ne radhe te pare) atehere gabohem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Cfar fukaralleku!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

forumi nuk eshte WC publike!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga MARGUS : 28-01-2013 më 13:18

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    "Po te ishte lidh Serbia.....",po ti kishte halla kochet do o thonim xhaxhi
    I nderuari Margus mos perdor banalitete, feja Islame i ka demtuar shqiptaret e Maqedonise, mentaliteti arab te len prapa. Ti a pe sheh vella sa jemi prapa me gjithcka e ti tallesh. Tungat

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

snip...1234565
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 28-01-2013 më 15:12
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

O njerez, sa gram tru ju duhet qe te kuptoni nje fakt:

Shqiptaret e maqedonise, nuk do te marrin pjese asnjehere ne nje vend ku vidhen figurat historike si Nene Tereza! C'ka ketu per te share shqiptaret?
    Kjo eshte e barazvlefshme sikur greket te kishin marre pjese ne inaugurimin e Aeroportit "Aleksandar Makedonski" ... kuptoni ju apo jo?

E futi kete mufken ky temehapesi dhe Jallaaaaaaaa gjithe dynjaja u kethye permbys!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Mendoj qe kjo tolerance fetare qe ekziston sot ne Shqiperi merita te medha ka Enver Hoxha ,e vetja gje e mire gjate sundimit te tij ,sidoqofte nese edhe para komunizmit kishit keto marredhenie nderfetare(martesa ne radhe te pare) atehere gabohem.
    merita eshte e enver hoxhes qe i beri te gjithe shqiptaret hajdut pulash

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Cilet shqiptare te Maqedonise?
    Ne Maqedoni shqiptaret jane pakice e paperfillshme !
    Hahahahahahahaha mirse erdhe ne Toke.Rri ca kohe te mesosh ca gjera
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

Hajdut pulash nuk të bëri enveri, enveri deri para 80-ës sa kishte mendjen midis shumë të këqijave që bëri, bëri edhe shumë të mira të cilat nuk i arrin dot asnjë politikan sot!

Hajdut dhe maskara na bëri plani masiv që u zbatua në vendet komuniste për rrënimit total të tyre.

Për gjithë ato lojëra të pista dhe për të gjithë atë aktivitetin e agjentëve prapë Enveri e ka fajin??

Enveri ishte një figurë bardhë e zi, të solli gjëra të zeza si kufizimi, internimi, lufta e klasave, burgim etj etj por ama edhe shumë të bardha si p.sh lirinë tek gruaja, drejtësi, ligj, arsim, shëndet, ushtri, pasuri të madhe shtetërore, zhduki agallarët etj etj!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •