Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Hajdut dhe maskara na bëri plani masiv që u zbatua në vendet komuniste për rrënimit total të tyre.
    , zhduki agallarët etj etj!
    shtoi kurvaret, vari shqiptaret, spiunoi baballaret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Hahahahahahahaha mirse erdhe ne Toke.Rri ca kohe te mesosh ca gjera
    Vizito vendbanimet shqipfolese ne Maqedoni dhe lagjet e Anadollit dhe nese gjen ndonje ndryshim tjeter por ngjyres se lekures dhe shtepive pak me te mira une do te kerkoj falje publikisht
    Per ate thashe se shqiptare ka pak ne Maqedoni ,cdo dite e me shume bindem per kete qe pohoj.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Vizito vendbanimet shqipfolese ne Maqedoni dhe lagjet e Anadollit dhe nese gjen ndonje ndryshim tjeter por ngjyres se lekures dhe shtepive pak me te mira une do te kerkoj falje publikisht
    Per ate thashe se shqiptare ka pak ne Maqedoni ,cdo dite e me shume bindem per kete qe pohoj.
    Mos pergjithso.

Sa qef keni te diskutoni jasht teme mer jahu.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Mos pergjithso.

Sa qef keni te diskutoni jasht teme mer jahu.
    jo mer jo...se eshte rregulluar. me perpara e lidhte dicka dashje pa dashje me fene islame.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    jo mer jo...se eshte rregulluar. me perpara e lidhte dicka dashje pa dashje me fene islame.
    Po skam faj une qe "ajo" eshte fajtore per te gjitha akuzat

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Po skam faj une qe "ajo" eshte fajtore per te gjitha akuzat
    ujku qimen e nderron po zakonin se ndryshon..
    ah medet ate mendje qe me ke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Pyetja lind natyrshem, po sikur permendorja te kishte edhe shkrim ne shqip, a thua se do kishin marre pjese ata qe vetequhet shqiptar ne maqedoni?

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pyetja lind natyrshem, po sikur permendorja te kishte edhe shkrim ne shqip, a thua se do kishin marre pjese ata qe vetequhet shqiptar ne maqedoni?
    Po te kihen parasysh komentet e shume nga antareve nga Maqedonia mbi Nene Terezen, pergjigja sipas meje do ishte JO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po te kihen parasysh komentet e shume nga antareve nga Maqedonia mbi Nene Terezen, pergjigja sipas meje do ishte JO
    Po normale qe ajo eshte pergjigja reale, dhe ajo puna e shkrimit eshte justifikim, por isha kurioz te dija si do pergjigjeshin ne kete rast.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Lind pyetja natyrshem,PSE atehere vet shqiptaret (jo te vetquajtur) te Shkupit ne nje lagje puro Shqiptaresh me perkatesi fetare Islame spitalin gjinekoligjik e kane pagezuar "Nene Tereza" ?
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •