Close
Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 267
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    Ky Nikolla Marku nje avaz ka.Tha se do pengonte kryepeshkopin Anastas te mbante meshen e 100 vjetorit,se do mbante nje simpozium per autoqefaline e KOASH-it,se Kryepeshkopi do largohej se deshte ky dhe bla bla bla te tjera dhe ke nga keto realizoi ,ASNJE. Kjo tregon se ky person aktivizohet vetem per te zbehur arritjet e komunitetit ortodoks dhe sherben si vegel ne duart e atyre qe e shohin me sy te keq perparimin e KOASH-it...

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    At Nikolla Marku: Prifti serb dhe Janullatos, aleanca e djallit[/B]

Ne do të reagojmë mbi parime kristiane ndaj Radoviçit dhe Janullatosit në organizma ndërkombëtare përkatës, me qellim që spekulimi i këtyre gjeneralëve të veshur me rroba prifti të marrë fund bashkë me planet e tyre.

Ne cilat organizma nderkombetare do ankohet ky se sbesoj se njeh ndonje si prift jo vetem nga bota orthodokse por nga asnje komunitet fetar ne bote...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 09-12-2012 më 13:17

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Fjal me ven ka than ky Prifti shqiptare bravo pikes i ka ra

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Fjal me ven ka than ky Prifti shqiptare bravo pikes i ka ra? SHTETI GREK ESHTE SHUMFISHU DUKE kerku popuj te kthehen ne komsi greke mle kusht qe te behen ortodoks turp ky veprim turp per gjith ata qe kan pranuar dhe pranojne te behen pjes e ortodoksis ne menyra te pa skrupujt

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin

Ne do të reagojmë mbi parime kristiane ndaj Radoviçit dhe Janullatosit në organizma ndërkombëtare përkatës, me qellim që spekulimi i këtyre gjeneralëve të veshur me rroba prifti të marrë fund bashkë me planet e tyre.

Ne cilat organizma nderkombetare do ankohet ky se sbesoj se njeh ndonje si prift jo vetem nga bota orthodokse por nga asnje komunitet fetar ne bote...
    kur flet at nikolla,ju filogreket fanatike fetare menjeher ngriheni ne kemb...ndersa s'ju pame njeher te reagonit ne deklaratat shoveniste e antishqipetare kur ben popat greko serb...

shqipetaret e flakin tutje ceshtjen fetare,kur vjen puna per ceshtjen e identitetit kombetare...kujdes ju fanatiket se do digjeni keq nje dit per njat Zote.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin

Do te ankohet ne organizmat lokale te spahiu-idrizit, me qender ankarane, si qellim kthimn e Shqiperise ne nje shtet islamik
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 09-12-2012 më 14:25
    Duaje te afermin tend si veten

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Do te ankohet ne organizmat lokale te spahiu-idrizit, me qender ankarane, si qellim kthimn e Shqiperise ne nje shtet islamik
    qellimisht perdorni termin "islamik" per shqiptaret e shqiperise, per tju shkaktuar njerezve nje devijim te posacem te mendimit per shqiptaret ..kjo eshte e padrejte ...por nuk ka problem e gjithe bota eshte tashme e njohur me padrejtesite tuaja ...biles ju e keni ligjin tuaj baze "Padrejtesine"
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    qellimisht perdorni termin "islamik" per shqiptaret e shqiperise, per tju shkaktuar njerezve nje devijim te posacem te mendimit per shqiptaret ..kjo eshte e padrejte ...por nuk ka problem e gjithe bota eshte tashme e njohur me padrejtesite tuaja ...biles ju e keni ligjin tuaj baze "Padrejtesine"
    Nuk e kuptoj per cilin ligj e keni fjalen,..., Bota njeh dhe nderon e respekton Kryepiskopin Anastas, jo market anonime...
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412
    Nuk e kuptoj per cilin ligj e keni fjalen,..., Bota njeh dhe nderon e respekton Kryepiskopin Anastas, jo market anonime...
    Po te ndodhte qe nje arab ,turk ,grek etj te behej prijs i fes sime ,i kombit tim ne vendin tim ,une do heqja dor nga feja dhe nese sdo kisha mundsi te beja asgje do humbja sa ma larg vendit tim qe te mos degjoj asgje

Zoti i kakriju njerzit te barabart si shqiptarin, arabin, e grekun ,nese arabi e greku kan te drejt te behen prijs te fes,pse shqiptarit duhet ti mohohet kjo e drejt ? athu greket na qenkan te zgjedhurit e perendis ? apo na qenkan te prpambetur shqiptaret sa skan aftesi ta lexojn dhe kuptojn biblen?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po mire, i dashur ilia spiro, qekur ne fè qenka me e rendesishme "njohja" nga bota dhe jo dashuria e popullit tend?!
    Jarigas

Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •