Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 99
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Sdo Lexo Postimin
    serjozisht,,por mua duhet te dishe edhe te me lexosh,,gjithesi Gjergj Fishta,,ka jetuar ne kohen kur Dielli linde ne krah te majt te me mullarit te sanes,,prandaj ati mund ti bien bete mbare pa mar parasysh se c“far ka then,,por kete bote,,,nese nuk e shef me syte e tu dhe me mendjen tende,,nuk do te mirret parasyhe kurre se c“far ka thene Albert PrenGecaj.

Nuk jam Grekofil,,por me Helenet nga nje zjarr ndaheni,,kurse edhe SerbeT un i dua me shum se Te adhurit e tjer pershembull,,ose me saktesisht I dua me shum se gabelet,,sepse serbet sllavet,,jan pershtytur ne cadrat tona,,kurse gabelet kan ardhur me cadra!
    ate ne bold ik thuaja atyre mijera shqiptareve te kosoves, te cileve ato qe ti i do me shume se X apo Y i kane vrare, prere, masakruar e perdhunuar njerezit e tyre te dashur... shohim cfare do te te pergjigjen.

futesh edhe ti ne kategorine e atyre personave qe kur u leverdis citojne figura historike qe kane jatuar para disa shekujsh, por kur ndokush sjell fjalet qe nuk i pelqejne te ndonje figure tjeter (madje edhe me pak te hershme), thone: ehuuuu, po ai ka jetuar ne kohe te qepes? kjo eshte hipokrizi...
    citojne pjeter bogdanin qe ka jetuar ne 1600, por kur ndokush citon dicka qe nuk i pelqen, psh nga fishta qe ka jetuar ne fillim te 1900, thone: e po fishta ke jetuar ne kohen "" kur Dielli linde ne krah te majt te me mullarit te sanes "".

p.s. nuk do ndonje filozofi per te lexuar shprehjen tende : Nuk pajtohem me ata qe thone Europa u ka ber Shqiptarve shum padrejtesi. faktet historike thone qe e ke 100% gabim. vetem shiko kosoven dhe camerine. "europianet" si jane sjelluar?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Nuk jam Grekofil,,por me Helenet nga nje zjarr ndaheni,,kurse edhe SerbeT un i dua me shum se Te adhurit e tjer pershembull,,ose me saktesisht I dua me shum se gabelet,,sepse serbet sllavet,,jan pershtytur ne cadrat tona,,kurse gabelet kan ardhur me cadra!
    Ne Kosove, tash e 100 vjet, ai njeri, ne venat e te cilit ka rrjedhur gjak shqiptari, dhe ka thene se 'une i dua serbet'! Ai njeri ka qene tradhetar i popullit dhe i t'gjithe kombit shqiptar, sepse ne monetin qe ai ka thene keto fjale, ai ka shkelur me te dyja kembet e tij mbi gjakun e t'gjith deshmoreve - stergjysherver, gjysherve, prinderve, vellezerve e motrave dhe djemve tane ...!! Ata njerez qe kane bashkpunuar me sllavet, qofte ai bashkpunim nga frika apo nga deshira, ata njerez sot e mot kane mbetur te urryer nga i gjithe populli shqiptar i Kosoves, dhe disa nga ta e kane paguar me jete krimin qe e kane bere, sepse te duash shkjaun, ne te njejten kohe kur ai eshte duke te ta mbytur vellaun ky eshte vertete nje krim dhe poshtersi e madhe per te gjithe. Ne nga sllavet dhe greket asgje te mire nuk kemi pasur, vetem deme, tradheti, poshtersi, masakra, luftera, shkaterrime, perbuzje, spastrime, perdhunime dhe gjitheqka te keqe qe mund te ekzistoj dhe paramendoj me koken nje njeri i prishur. E si atehere ti qe i thua vetit shqiptar mund t'i nxjerresh nga goja keto fjale?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 24-11-2012 mė 12:56 Arsyeja: ko

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    E si atehere ti qe i thua vetit shqiptar mund t'i nxjerresh nga goja keto fjale?!
    Dashuria ime per sllavet nuk ka te bej me ndjenja Zotri,por ka te bej me dashurin per drejtesine,,un nuk thash qe i dua shovinistet dhe krminelet e luftes,,sepse te tille nuk i dua edhe sikur te ishin shqiptar,,

thash se i dua dhe me duken me te afert e me te pranueshem se gabelet qe kan ardhur me cadra per te na sjellur moral e kulture,!

Por mos fol per gjak te derdhur e sakrifica sepse sa gjaku eshte derdhur per te mos lejuar nguljen e cadrave te gabelve,,kam pershypjen se eshte harruar fare,,dhe kam pershtypjen se ete shqitaret e bejn vetem nga injoranca!

c“do agrsore uduhet mbaj pergjigjst e veta per shkatrrimet dhe demet qe i kan ber kombit shqiptar,,dhe sigurisht ne kry te listes qendrojn gabelet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Nuk pajtohem me ata qe thone Europa u ka ber Shqiptarve shum padrejtesi. faktet historike thone qe e ke 100% gabim. vetem shiko kosoven dhe camerine. "europianet" si jane sjelluar?
    Po i shikoj Kosoven e Camerine,,prandaj Po te them se duhet te kerkosh arsyen,,dhe te gjesh rrenjen e zeze,,Shqiptaet duhet te mesohen te pranojn edhe fajet e veta,,
    Europa esht nje kontinent zotri,, dhe kombet qe e perbejne jan si dhembet dhe dhemballet ne gojen e njeriut,,dhe pse ne fatkeqsisht na e kishin zen krimbat,,dhe pse dentistet me te afert ishin cnjezore dhe te pa meshirshem,,nuk do te thote qe Europa ka dashur ne thelb shkuljen e rrenjes se kti kombi,,sepse rrenjen e don dhe e konsideron si te vetmen shprese nga ku mund te marr gjakun e pershtatshem per te kombinuar flloshin,,sepse pa gjak bluh,, Europa ngelet pa Mbret te Vertet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sdo : 24-11-2012 mė 15:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    serjozisht,,por mua duhet te dishe edhe te me lexosh,,gjithesi Gjergj Fishta,,ka jetuar ne kohen kur Dielli linde ne krah te majt te me mullarit te sanes,,prandaj ati mund ti bien bete mbare pa mar parasysh se c“far ka then,,por kete bote,,,nese nuk e shef me syte e tu dhe me mendjen tende,,nuk do te mirret parasyhe kurre se c“far ka thene Albert PrenGecaj.

Po ata te duan ty .... per sukses duhet dashuri reciproke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ne Kosove, tash e 100 vjet, ai njeri, ne venat e te cilit ka rrjedhur gjak shqiptari, dhe ka thene se 'une i dua serbet'! Ai njeri ka qene tradhetar i popullit dhe i t'gjithe kombit shqiptar, sepse ne monetin qe ai ka thene keto fjale, ai ka shkelur me te dyja kembet e tij mbi gjakun e t'gjith deshmoreve - stergjysherver, gjysherve, prinderve, vellezerve e motrave dhe djemve tane ...!! Ata njerez qe kane bashkpunuar me sllavet, qofte ai bashkpunim nga frika apo nga deshira, ata njerez sot e mot kane mbetur te urryer nga i gjithe populli shqiptar i Kosoves, dhe disa nga ta e kane paguar me jete krimin qe e kane bere, sepse te duash shkjaun, ne te njejten kohe kur ai eshte duke te ta mbytur vellaun ky eshte vertete nje krim dhe poshtersi e madhe per te gjithe. Ne nga sllavet dhe greket asgje te mire nuk kemi pasur, vetem deme, tradheti, poshtersi, masakra, luftera, shkaterrime, perbuzje, spastrime, perdhunime dhe gjitheqka te keqe qe mund te ekzistoj dhe paramendoj me koken nje njeri i prishur. E si atehere ti qe i thua vetit shqiptar mund t'i nxjerresh nga goja keto fjale?!
    Perderisa ti don turqit (qe edhe ata vrane mijera shqiptar) pse ska te "drejte" edhe ky ti don serbet ..... mos gjaku i atyre shqiptareve qe u vrane nga turqit ishte uje?!!
    DYFTYRESH!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Po ata te duan ty .... per sukses duhet dashuri reciproke
    Njeriu i vertet dashuron pa kushte,,me gjith se Serbet jan Sllever te mit te Natyrshem,,,un sdo ti trajtoja ndryshej,,nga te tjeret,,

Pergjegjsit per krimet e bera,,jan nje ceshtje tjeter qe ska te bej me te pafajshmit!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Perderisa ti don turqit (qe edhe ata vrane mijera shqiptar) pse ska te "drejte" edhe ky ti don serbet ..... mos gjaku i atyre shqiptareve qe u vrane nga turqit ishte uje?!!
    DYFTYRESH!
    Cila pjese e imja qenka dyfytyresi e dashur ane? Ne te vertete, une i dua vetem shqiptaret dhe asnje popull tjeter ne bote nuk e dua realisht, me shpirt e me zemer, madje as amerikanet, te cilet e shpetuan popullin shqiptar te Kosoves nga okuptatori sllav. Por une di te faleminderoj dhe te rrespektoj. Une rrespektoj dhe faleminderoj cliruesit dhe pushtuesit e ri amerikanet. Sepse jane pushtues, por pushtes te mire dhe te drejte, mbrojtes te popullit shqiptar ne Kosove, shqiperi dhe me gjere. Ne duhete ditur te bejme dallime ne mes pushtesve - te kqinj dhe te mire. Pushtuesit sllav dhe ata grek kane qene horra, shkaterrues, gjakprishur, ne zemrat e tyre ka qendruar urrejtja ndaj shqiptareve gjithmone. Ndersa tek amerikanet dhe tek turqit jo (cuditerisht). Jo me kot serbet e kujtojne luften e Kosoves, ku ne kete lufte ata humben dhe thone pushtuesit turq na grabiten na pushtuan vendet tona (Dardanine). Ne ishim te pushtuar nga sllavet ne kohen kur erdhen osmanlijt oj ane, identik sic ishim te pushutar tani ne keto njeqind vitet e fundit, por nderhyne amerikanet, na cliruan, dhe tani serbet Ameriken e quajne si grabitqare, kinse ajo ua mori atyre "token e shenjte 'Kosoven'!". Ndoshta edhe Amerika do te qendroj tek ne 500 vite, sic edhe e kane deklaruar vete ne fillim kur kane ardhur.. mos valle pas nje kohe te gjate do te quhen edhe amerikanet do te llogariten njesoj si turqit??!

Te thash, une nuk e dua asnje popull tjeter pervec popullit shqiptar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Njeriu i vertet dashuron pa kushte,,me gjith se Serbet jan Sllever te mit te Natyrshem,,,un sdo ti trajtoja ndryshej,,nga te tjeret,,

Pergjegjsit per krimet e bera,,jan nje ceshtje tjeter qe ska te bej me te pafajshmit!
    Ne rast se nje grup serbesh ushtrojne agresion dhe terror ndaj nje populli tjeter sic jane shqiptaret, masakrojne, vrajne, prejne dhe perdhunojne - i gjithe populli serb qohen ne kemb dhe ua bejne nderimet me te larta atyre serbeve agresore, ne qofte se ata ndiqen penalisht, i gjithe populli serb qohen ne kembe duke i mbrojtur ata kriminel dhe duke i arsyetuar ne mneyra nder me te ultat, ku vetem psikopatet mund t'i bejne ato arsyetime. Ne qofte se ata agresor kriminel vriten, apo denohen ne ndonje gjyq nderkombetar, atehere i gjith populli serb ngriten ne kembe dhe i shpallin heronj ata kriminel. Me nje fjale, i gjithe populli serb jane derra dhe bij derrash. Ti vazhdo e dashuro, por une shpresoj qe mos te te ndodh nje dite e keqe, kur ata qe ti dashuron te ta kthejne nje dashuri edhe me te madhe se ti, duke te te vrare perdhunuar tere familjen. Sepse ne Kosove nje gje eshte e ditur, serbet kane nje vizion me te gjate, dhe mendojne shume me larg se ne shqiptaret. Ata te presin mire e me mire, sa ty te lene mendet, thua; "valle si mund te jene keta armiq te mi kur me bejne keso lloj pritje madheshtore?!". Por kur t'i vij momenti i duhur atij, ai do t'a heq koken pa pike meshire.

Tek ne e tregojne nje ndodhi te vertete, kur nje serb dhe nje shqiptar ishin fqinj dhe mbanin nje fqinjesi shume te mire ne mes vete. Nje dite serbi semuret rend dhe eshte shume afer vdekjes. Shqiptari kur merr veshe, vete menjeher tek ai per t'a pare dhe per t'i kurajo qe te vazhdoj t'i bej ball semundjes. Kur shkon tek ai serbi e gjen rate dhe me nje sakic afer vetes, shqiptari habitet! E pyet per sakicen, per cfare arsye e ke marre kete sakic afer vetes fqinji im i mire?! Ai i pergjigjet: Kete sakic e kam ruajtur per ty, qe kur t'i vij koha dhe momenti i duhur te ta prej koken ty, por ja qe fati nuk ishte ne anen time, sepse une u semura rend dhe do te vdes shume shpejt, endrra ime nuk behet dot realitet dhe ti shpetove...!!

Shendet
    Gon!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Cila pjese e imja qenka dyfytyresi e dashur ane? Ne te vertete, une i dua vetem shqiptaret dhe asnje popull tjeter ne bote nuk e dua realisht, me shpirt e me zemer, madje as amerikanet, te cilet e shpetuan popullin shqiptar te Kosoves nga okuptatori sllav. Por une di te faleminderoj dhe te rrespektoj. Une rrespektoj dhe faleminderoj cliruesit dhe pushtuesit e ri amerikanet. Sepse jane pushtues, por pushtes te mire dhe te drejte, mbrojtes te popullit shqiptar ne Kosove, shqiperi dhe me gjere. Ne duhete ditur te bejme dallime ne mes pushtesve - te kqinj dhe te mire. Pushtuesit sllav dhe ata grek kane qene horra, shkaterrues, gjakprishur, ne zemrat e tyre ka qendruar urrejtja ndaj shqiptareve gjithmone. Ndersa tek amerikanet dhe tek turqit jo (cuditerisht). Jo me kot serbet e kujtojne luften e Kosoves, ku ne kete lufte ata humben dhe thone pushtuesit turq na grabiten na pushtuan vendet tona (Dardanine). Ne ishim te pushtuar nga sllavet ne kohen kur erdhen osmanlijt oj ane, identik sic ishim te pushutar tani ne keto njeqind vitet e fundit, por nderhyne amerikanet, na cliruan, dhe tani serbet Ameriken e quajne si grabitqare, kinse ajo ua mori atyre "token e shenjte 'Kosoven'!". Ndoshta edhe Amerika do te qendroj tek ne 500 vite, sic edhe e kane deklaruar vete ne fillim kur kane ardhur.. mos valle pas nje kohe te gjate do te quhen edhe amerikanet do te llogariten njesoj si turqit??!

Te thash, une nuk e dua asnje popull tjeter pervec popullit shqiptar.
    Ameriken e krahason me Turqine or i mjere, Turqine me ben shpetimtar
    :^:^?!!
    E thirrem me pergjerim Turqine siq thirrem Ameriken,trushperlare?!!

Turpi ju mbulofte !
    Ah "juve" veq Usa/Izraeli ju del hakesh ,race injorantesh !

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •