Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 99
    i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Jo nė asnjė mėnyrė! Nuk dua tė shosh as njė gjė lidhur me osmanėt qė kanė bėn kaq keq.

Plot herė i kam kritikuar myslimanėt Shqiptarė kėtu nė raste tė duhura, nuk jam qorr, por nga ana tjetėr i ndarė me Shqiptarėt e Kosovės dhe Maqedonisė nuk dua tė ri.

Ēa kemi pėr tė rregulluar duhet ta bėjmė bashkė, tė pėrēarė nuk fitojmė gjė!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet nė Bllog
    1
    Po te percare ne nuk fitojme asgje,...por cfare pune kemi ne me sulltan muratin dhe mehmetin, qe jane ne qender te prishtines,..kjo tregon dashuri te popullit ndaj ketyre pushtuesve,..pra ne nje fare menyre eshte tradheti kombetare,... sipas teje ne duhet te bashkohemi me tradhetaret, per te ruajtur unitetin kombetar??? Keshtu..., po atehere ky lloj uniteti nuk mund te quhej me Shqiperi,por anadoll.., Kush perkrah dhe dashurohet me pushtues, ose eshte tradhetar, ose eshte vete "pushtuesi", i maskuar ne kushtet e reja te neootomanizmit,...ose jane thjesht me gjak turk..., perndryshe nuk do ta donin kaq shume pushtuesin 500 vjecar...

ky lloj uniteti nuk i duhet shqiptareve
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po te percare ne nuk fitojme asgje,...por cfare pune kemi ne me sulltan muratin dhe mehmetin, qe jane ne qender te prishtines,..kjo tregon dashuri te popullit ndaj ketyre pushtuesve,..pra ne nje fare menyre eshte tradheti kombetare,... sipas teje ne duhet te bashkohemi me tradhetaret, per te ruajtur unitetin kombetar??? Keshtu..., po atehere ky lloj uniteti nuk mund te quhej me Shqiperi,por anadoll.., Kush perkrah dhe dashurohet me pushtues, ose eshte tradhetar, ose eshte vete "pushtuesi", i maskuar ne kushtet e reja te neootomanizmit,...ose jane thjesht me gjak turk..., perndryshe nuk do ta donin kaq shume pushtuesin 500 vjecar...

ky lloj uniteti nuk i duhet shqiptareve

Po mire, ose kerkoni ndarje, ose duhet te pajtoheni me kete Fakt,....ose te plasni e qirreni edhe me tej...duke na quajtur tradhetare,...por jo per shkak dashurise ndaj sulltaneve, por dashurise dhe respektit ndaj kulteve fetare.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga user010 Lexo Postimin
    Jo nė asnjė mėnyrė! Nuk dua tė shosh as njė gjė lidhur me osmanėt qė kanė bėn kaq keq.

Plot herė i kam kritikuar myslimanėt Shqiptarė kėtu nė raste tė duhura, nuk jam qorr, por nga ana tjetėr i ndarė me Shqiptarėt e Kosovės dhe Maqedonisė nuk dua tė ri.

Ēa kemi pėr tė rregulluar duhet ta bėjmė bashkė, tė pėrēarė nuk fitojmė gjė!
    Kjo eshte gjuhe e tolerances, e mirkuptimit.

Une do te isha plotesisht dakord, sikur anesti e ilia e edhe te tjeret, te kerkonin qe keta emra te nderrohen, por kultet te mbeten edhe respekti apo dashuria fetare ndaj ketyre kulteve dhe fese bashke me to. Mirepo, ne asnje mynyre te quhemi tradhtare vetem se nje xhami qe eshte kult fetare i nje feje te caktuar, ka emrin e nje sulltani. Jam i bindur se cdo shqiptare i fese myslimane (me ndonje perjashtim qe edhe une jam kunder tyre), do te thoshte se ka respekt e dashuri ndaj nje xhamie, e jo ndaj emrit te nje sulltani.

Me respekt, i nderuari user010

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Kjo eshte gjuhe e tolerances, e mirkuptimit.

Une do te isha plotesisht dakord, sikur anesti e ilia e edhe te tjeret, te kerkonin qe keta emra te nderrohen, por kultet te mbeten edhe respekti apo dashuria fetare ndaj ketyre kulteve dhe fese bashke me to. Mirepo, ne asnje mynyre te quhemi tradhtare vetem se nje xhami qe eshte kult fetare i nje feje te caktuar, ka emrin e nje sulltani. Jam i bindur se cdo shqiptare i fese myslimane (me ndonje perjashtim qe edhe une jam kunder tyre), do te thoshte se ka respekt e dashuri ndaj nje xhamie, e jo ndaj emrit te nje sulltani.

Me respekt, i nderuari user010
    Sami , shqiptaria vjen e para ! Une kam mendimin se as Zoti nuk eshte kunder kesaj ! Ata qe jane kunder kesaj jane prifterinjte apo kleriket jo shqiptare ..! feja eshte besim personal i cdo njeriu dhe meriton te respektohet , ashtu sic jane bindjet politike apo perkatesiste partiake qe i grupojne njerezit ne organizata te caktuara ! Ndersa Kombi eshte nder gjerat me madhore qe ka krijuar vete Zoti ! Grupin e njerezve me lidhje gjaku nga nena dhe nga baba ! Grupin e njerezve me bote mendore dhe psiqike njelloj ! Pse si mendon ti , eshte e rastit qe nga studimet gjenetike populli shqiptar rezulton me i vjetri dhe me i pa perzieri ne territorin e sotem te tij ? Sigurisht qe e ka mbrojtur vete Zoti nga paudhesite e te pabeseve dhe pushtuesve , qe nuk kane lene asgje pa bere edhe sot e kesaj dite per ta zhdukur !

Te pershendes vella !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 23-11-2012 mė 08:22

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    sipas teje ne duhet te bashkohemi me tradhetaret, per te ruajtur unitetin kombetar??? Keshtu..., po atehere ky lloj uniteti nuk mund te quhej me Shqiperi,por anadoll..,
    Kend e tradhetuan shqiptaret e Kosoves qe i quan ata tradheta ooo ti grekofil??! Cfare qenkemi ne qe ne se bashkohemi shqiperia po beka anadoll??!!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Kend e tradhetuan shqiptaret e Kosoves qe i quan ata tradheta ooo ti grekofil??! Cfare qenkemi ne qe ne se bashkohemi shqiperia po beka anadoll??!!
    ja nje nga shembujt:

Duaje te afermin tend si veten

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ja nje nga shembujt:

Boh ēfarė idiotie! Sulltani ka vizituar Prishtinėn si njė qytet i perandorisė Osmane, e atėherė as nuk kishte Kosovė o turkoshakė! Sulltani gjithashtu ka vizituar dhe Vjenėn, Beogradin, Stambollin, Athinėn, (qytetin tėnd tė vyer), Krujėn etj etj. Sepse ai ishte sundues i atyre qyteteve nė ato kohė, pasi i kishte pushtuar. Po e di unė ku do tė dalėsh ti. Grekėt kanė vizituar shpesh pjesėn mė tė madhe tė Shqipėrisė, e ti do qė tė thuash qė ajo pjesė ėshte greke....Dėgjoni ti e akili, ikni nė ndonjė forum grek e mos na lodhni gishtat kėtu tė merremi me ju.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Gon mos u nxeh , mos e humb durimin vella ! Ne kemi dhe shqipfoles qe bejne duvane e armiqve te kombit ...! Ne jemi nji , nuk eshte fjala qe te behemi nji ! Problemin e kemi te shkrijme edhe anen formale ! Provokatoret do t'i kemi gjithmone neper kembe , edhe me arme i kemi pasur duke vrare deri edhe femijte , me gjak te ftohte !

Prandaj mendoj se nuk duhet bere loja e ketyre ! Veshi jone duhet t'i degjoje vetem per te qene gati ndaj se keqes qe sjellin , por kursesi te humbasim toruan ne punet e mira tonat qe na presin perpara !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 23-11-2012 mė 15:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    ja nje nga shembujt:

E shkrepet ndonjehere kunder sulltanit ju lekurzinjte e Gerqise mo ? Cfare ne prrallis ketu atehere ? Kurse historine shqiptare e mban mend Europa edhe tani pas 600 vjetesh !

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •