naga qe sapo pashe ne liste me asnje skemi ngjashmeri.......sna bashkon as kulture as tradite as asgje...............
naga qe sapo pashe ne liste me asnje skemi ngjashmeri.......sna bashkon as kulture as tradite as asgje...............
Pse nuk thuani; cili popull ngjanë me ne ?
mendoj se ne jemi te races dinarike, per ata jemi te veçante, normal qe tjeret nk jane dinrike..
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
sondazhi nuk eshte gjithperfshires, keni harruar turqit.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
hahahah po kush ka votuar per italjanet?? une kam 12 vite ne itali dhe hala nuk e gjeta nje ngjashmeri
......une kam pershtypjen se ngjajme teper shume me portugezet, besoi qe duhet te kem lidhje gjenetike me ata, nuk e di por une kam problem ti dalloi shqiptaret dhe portugezet ne dukje.
shpesh arrij t'i daloj shqiptaret nga pamja e jashtme... nuk mund te them nese ngjajne me ndonje x popull.
me italianet thone shumica? hahahaha. cfare marrezie.
Vasudhaiva Kutumbakam
shumica e shqipove kan pamje unike te lodhur te dobet te hequr ne fytyr skinny ass
eshte e vertet mbasi kemi qen te pushtuar 500 vjet nga isalmiket turk shum u martun u bastarduan edhe ngjan shum me turkun prandaj ka edhe ngjarje sidomos shqiperia e mesme![]()
vet kam mendimin se shiptaret ngjajn me shum me Italian,Greket sidomos jugu i shqiperis
kurse Veriu i shqiperis me Malazes,etc
por ne fund te fundit fajn se kemi ne por stergjyshet :P
Partizoni
Krijoni Kontakt