Close

Rezultati i Sondazhit: Shqiptaret me cilin popull jane me te ngjashem?

Votues
240. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Malazezet

37 15.42%
  • Sllavomaqedonet

2 0.83%
  • Bullgaret

5 2.08%
  • Greket

37 15.42%
  • Rumunet

26 10.83%
  • Vllehet

26 10.83%
  • Serbet

3 1.25%
  • Boshnjaket

19 7.92%
  • Kroatet

16 6.67%
  • Italianet

69 28.75%
Faqja 43 prej 45 FillimFillim ... 334142434445 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 445
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha. ke qene ndonjehere ne mal te zi mario? me duket se jo, pasi nuk do e thoje kete qe sapo the.
    nuk kane lidhje fare... sidomos femrat. femrat malazeze jane nja nje koke me te gjata se femrat shqiptare.
    ndryshojne komplet.
    te genjej kot nuk kam qen ne mal te zi por kam shum shok ketu ne usa nga mal i zi edhe pothuasje jan njesoj me shqiptaret
    sa per femrat jam dakort femrat shqiptare ne shumica jan te shkutra
    cdo dit meson nje gje asnje slind i mencur :P prandaj kemi njeri tjetrin ketu
    Partizoni

S'është ndonjë gjë e jashtëzakonshme me qenë në Mal të Zi. Dhe meqë duke e pasur afër i bie me pas qenë disa herë, pjesa veriore e popullatës shqiptare ngjajnë goxha me ata të Malit të Zi, pra janë shtatlartë, pak rëndësi ka pastaj ndonjë ndryshim aty aty në cm. E përgjithshmja është që janë të gjatë si femrat si meshkujt. Pastaj, femrat në Mal të Zi i ke që në pikë të mëngjesit me taka +10 cm qoftë edhe për të pirë një kafe, kështu që shtatlartë nga natyra shtoji edhe takat e larta, domosdo që ngjajnë shumë të gjata. Vërtetë pastaj që pjesa e mesme e Shqipërisë dhe jugu janë pak më të shkurtër, por janë shumë më të pashëm. Kur shkon m'Tiron psh, i thua vetes gjithë kohës: "Temptation is all around, take good care of what you found...."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    te genjej kot nuk kam qen ne mal te zi por kam shum shok ketu ne usa nga mal i zi edhe pothuasje jan njesoj me shqiptaret
    sa per femrat jam dakort femrat shqiptare ne shumica jan te shkutra
    cdo dit meson nje gje asnje slind i mencur :P prandaj kemi njeri tjetrin ketu
    nuk eshte ndonje turp i madh te mos kesh qene ne mal te zi. haha... une jam nga shkodra dhe po te siguroj qe serbet e malezezet ndryshojne shume nga ne. ata jane nder me te gjatit ne bote.

mali i zi eshte vendi i dyte apo i trete ne europe per nga gjatesia mesatare e meshkujve kam pas lexuar (hollanda eshte e para ne bote).

une e shoh vete kur shkoj ne mal te zi... nuk kane lidhje me shqiptaret.

Citim Postuar më parë nga Fleur Blanche Lexo Postimin
    S'është ndonjë gjë e jashtëzakonshme me qenë në Mal të Zi. Dhe meqë duke e pasur afër i bie me pas qenë disa herë, pjesa veriore e popullatës shqiptare ngjajnë goxha me ata të Malit të Zi, pra janë shtatlartë, pak rëndësi ka pastaj ndonjë ndryshim aty aty në cm. E përgjithshmja është që janë të gjatë si femrat si meshkujt. Pastaj, femrat në Mal të Zi i ke që në pikë të mëngjesit me taka +10 cm qoftë edhe për të pirë një kafe, kështu që shtatlartë nga natyra shtoji edhe takat e larta, domosdo që ngjajnë shumë të gjata. Vërtetë pastaj që pjesa e mesme e Shqipërisë dhe jugu janë pak më të shkurtër, por janë shumë më të pashëm. Kur shkon m'Tiron psh, i thua vetes gjithë kohës: "Temptation is all around, take good care of what you found...."
    nuk eshte e vertete ajo qe thua...
    une jam i gjate dhe jam mjaft mbi mesataren shqiptar. numrohen me gishtat e duarve ata te gjate sa une ne shkoder... ndersa ne qytete te malit te zi.... ihuuuu i ke me ton.

temptation is all around ne tirane? hah. kesaj i thone t'i behs qejfin vehtes. lol
    njelloj si prostituta vishen femrat ne tirane. pa minimum klasi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 22-11-2012 më 12:31
    Vasudhaiva Kutumbakam

nuk eshte e vertete ajo qe thua...
    une jam i gjate dhe jam mjaft mbi mesataren shqiptar. numrohen me gishtat e duarve ata te gjate sa une ne shkoder... ndersa ne qytete te malit te zi.... ihuuuu i ke me ton.

temptation is all around ne tirane? hah. kesaj i thone t'i behs qejfin vehtes. lol
    njelloj si prostituta vishen femrat ne tirane. pa minimum klasi.
    Mos t'u duka gjë si tironce unë që po m'thua se po ia bëj qejfin vetes? Aloooo, po flet Shkodra këtu. S'e ç'a ke pa ti në Shkodër punë për ty, Por unë për vete çdo ditë i shoh dhe, si femrat dhe meshkujt janë të gjatë, mos të flasësh pastaj për pjesën e zonave të tjera veriore të R.SH që thu me mend qenka rimishëru Kali I Troyës në to. Edhe për Malin e Zi kam qenë po ashtu disa herë sepse kam një pjesë të mirë të kushërinjve andej, dhe siç thashë janë të gjatë ashtu siç janë edhe tek pjesa veriore, por tashi robi s'rri me metër në dorë kur del, me vënë re ndonjë ndryshim jo aq të madh në cm. Edhe sa për veshje, të lutem... më ekstravagante se ato të Malit të Zi, s'ka ku shkojnë... lol të veshi robi që në mëngjes kanatiere, xhinse që ta marrin frymën dhe me çizme që kalojnë pjesën e gjurit dhe me taka +10, mos flas për pjesën tjetër se janë skandal... Edhe s'është ndonjë gjë e jashtëzakonshme me qenë robi shumë i/e gjatë, e rëndësishme është mos jesh pinxho dhe të jesh i pashëm, dhe meqë po flasim për fizikun unë prap them që pjesa e Shqipërisë së Mesme janë më tërheqës/e sepse kanë tipare të bukura. Edhe s'po mbroj njerëzit e shkurtër, sepse s'jam e tillë

p.s: i tmerrshëm ky versioni i ri i forumit, u qorruam.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Mos t'u duka gjë si tironce unë që po m'thua se po ia bëj qejfin vetes? Aloooo, po flet Shkodra këtu. S'e ç'a ke pa ti në Shkodër punë për ty, Por unë për vete çdo ditë i shoh dhe, si femrat dhe meshkujt janë të gjatë, mos të flasësh pastaj për pjesën e zonave të tjera veriore të R.SH që thu me mend qenka rimishëru Kali I Troyës në to. Edhe për Malin e Zi kam qenë po ashtu disa herë sepse kam një pjesë të mirë të kushërinjve andej, dhe siç thashë janë të gjatë ashtu siç janë edhe tek pjesa veriore, por tashi robi s'rri me metër në dorë kur del, me vënë re ndonjë ndryshim jo aq të madh në cm. Edhe sa për veshje, të lutem... më ekstravagante se ato të Malit të Zi, s'ka ku shkojnë... lol të veshi robi që në mëngjes kanatiere, xhinse që ta marrin frymën dhe me çizme që kalojnë pjesën e gjurit dhe me taka +10, mos flas për pjesën tjetër se janë skandal... Edhe s'është ndonjë gjë e jashtëzakonshme me qenë robi shumë i/e gjatë, e rëndësishme është mos jesh pinxho dhe të jesh i pashëm, dhe meqë po flasim për fizikun unë prap them që pjesa e Shqipërisë së Mesme janë më tërheqës/e sepse kanë tipare të bukura. Edhe s'po mbroj njerëzit e shkurtër, sepse s'jam e tillë

p.s: i tmerrshëm ky versioni i ri i forumit, u qorruam.
    aha qenkemi bashkeqytetare...
    e po une jam mjaft i gjate dhe e shoh se te rralle jane ata te gjatesise sime ne shkoder dhe sa te shpeshte jane 2 metroshat ne mal te zi...
    e kam shume te thjeshte te bej krahasimin, pasi i krahasoj me vehten.

p.s. gjatesia mesatare e meshkujve ne mal te zi eshte nder me te lartat ne bote.
    p.p.s. personalisht me pelqejne shume femrat malazeze. kane trup super. ndersa femrat shqiptare vetem lyhen e vishen. nuk bejne asgje. mund te jene edhe me te bukura ne fytyre.
    pastaj i shoh ne plazh. 18 vjec me celulite. turp.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 22-11-2012 më 12:55
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    nuk bejne asgje. mund te jene edhe me te bukura ne fytyre.
    Keto dite

hmm, shiko nga fytyra, hmmm, shume fytyre e lezecme
    shikon nga mbrapa, yuck, sikur te kete veshur bebelina e sikur ta kete bere ne breke
    hhhahah

p.p.s. personalisht me pelqejne shume femrat malazeze. kane trup super. ndersa femrat shqiptare vetem lyhen e vishen. nuk bejne asgje. mund te jene edhe me te bukura ne fytyre.
    Kanë trup super, por nga surrati janë si me qenë transvestite. Duhet pak ëmbëlsi, brishtësi, tipare femërore.
    Sa për celulitin, hyn tek bukuri estetikë, por që e kam inat edhe unë kur i shoh - e kam vdekje, por s'po shprehem më gjatë se s'dua të fyej njeri. Është edhe pak gjenetike celuliti si puna e muskulaturës së barkut (tonifikim disi natyral) tek disa femra; rroftë gjenetika

Qenke si shumë pa fat ti admiral kur vjen puna të qetësosh sytë në Shqipëri, mua më qëllon të shoh pamje qetësuese për vete, në përgjithësi

Edhe si shumë i zhgënjyer me shqiptaret, se ngele duke i sharë gjithë kohës që s'bëjnë asgjë edhe pse janë të bukura. Si duket delke me metër në dorë dhe lupë zmadhimi

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    me ballkanasit nuk kemi ngjajshmeri i njohe mire te gjithe

serbet vuajn nga komplexi i superioritetit-ne te kunderten inferioritetit
    kroatet-jan popull shum atdhetar-ne menzi presin ta kthej koken shoku qe te ja bejm gropen
    sllovenet ma qe nuk po bej fare krahasimet
    boshnjaket jan hala hala...gaze e fest-ne te kunderta
    maqedonasit-jan sterkeqje e njerzimit -ne jemi e kunderta por qe vuajm per mend

jeni unikat nese kjo ju qeteson

e them nga zemra plast se edhe une fort rreshtohem te populli im

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Sa për celulitin, hyn tek bukuri estetikë, por që e kam inat edhe unë kur i shoh - e kam vdekje, por s'po shprehem më gjatë se s'dua të fyej njeri. Është edhe pak gjenetike celuliti si puna e muskulaturës së barkut (tonifikim disi natyral) tek disa femra; rroftë gjenetika
    une e urrej celuliten. nuk shoh asgje te bukur ne te. sdq eshte e vertete qe eshte edhe dicka gjenetike, por sporti dhe palestra arrijne ta mundin... femrat shqiptare sikur preferojne te rrine ulur ne lokal apo te shikojne telenovela. haha...
    Qenke si shumë pa fat ti admiral kur vjen puna të qetësosh sytë në Shqipëri, mua më qëllon të shoh pamje qetësuese për vete, në përgjithësi
    sinqerisht e pranoj qe qetesoj syte shume here me mire ne mal te zi, sesa ne shqiperi... budva per sa i perket femrave eshte spektakel. ceshtje gustosh.
    Edhe si shumë i zhgënjyer me shqiptaret, se ngele duke i sharë gjithë kohës që s'bëjnë asgjë edhe pse janë të bukura. Si duket delke me metër në dorë dhe lupë zmadhimi
    hahaha... edhe se jam i gjate per vehte, nuk kam ndonje preference te madhe per femrat e gjata. nuk me intereson shume gjatesia. shikoj fytyren dhe trupin e bukur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

une e urrej celuliten. nuk shoh asgje te bukur ne te. sdq eshte e vertete qe eshte edhe dicka gjenetike, por sporti dhe palestra arrijne ta mundin... femrat shqiptare sikur preferojne te rrine ulur ne lokal apo te shikojne telenovela. haha...
    Me keqkuptove. Une s'thashe qe ka gje te bukur celuliti por, e kisha ne kuptimin se kjo ceshtje hyn tek rubrika bukuri-estetike dhe ketu jemi tek antropologjia. Por meqe e permende, jo vetem gjenetika dhe sporti, por mbi te gjitha menyra e te ushqyerit, qe do thote se tek nje femer qe i masakron perimet dhe frutat, mos prit te gjesh celulit. Dhe mos pergjitheso me ato lokalet dhe telenovelat, por edhe per aq sa haset kjo dukuri ne nje pjese, duhen pare edhe gjera te tjera qe sjellin nje pasoje te tille. Shteti yne nxit parazitizmin duke mos ofruar politika te drejta lidhur me arsimin dhe punesimin e te rinjve. Sikur t'i ofronte, as ti s'do shkoje te jetoje jashte si nje pjese e madhe e rinise dhe, as nje pjese tjeter e femrave s'do rrinin aq lokaleve dhe para TV. Se kaluam edhe ne teme shoqerore tani.

sinqerisht e pranoj qe qetesoj syte shume here me mire ne mal te zi, sesa ne shqiperi... budva per sa i perket femrave eshte spektakel. ceshtje gustosh.
    hahaha... edhe se jam i gjate per vehte, nuk kam ndonje preference te madhe per femrat e gjata. nuk me intereson shume gjatesia. shikoj fytyren dhe trupin e bukur.
    Une s'po them qe jemi me te bukurit e botes dhe s'ka si ne por, ne pergjithesi, jemi mire me tiparet antropologjike, s'jemi per te qare hallin
    Gjithashtu, meqe kalove ne shije vetjake, tani per barazpeshe po e them edhe une nje shije vetjake: pamja sigurisht ka rendesi, pra njeriu te jete terheqes por, nese s'te stimulon pak nga ana mendore (inteligjenca pra) personi qe ke para syve kur hy ne bisede me te ose, nese s'ka sjellje te hijshme - të rroftë antropologjia :P

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  3. Rugova: Kosova duhet te kete flamur te vete
    Nga Shën Albani në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 14:51
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •