Close
Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 408
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Sot e vrasin dhe perdhunojne ummetin ma te famshem te rraces njerezore per te cilin kan bere kutje tere profetet,sebeb se shumica e ketij ummeti e lane dhe harruan Zotin e tyre dhe moren per zot çifutin kete dhe ate ideologji dhe pastaj Allahu i tyre i harroj dhe i la nd duart e çifuteve.Tani eshte rizgjimi dhe koha e pendimit duke ju kthyer Zotit tone me falje dhe pendimSepse Ai esht i vetmi Zot qe meriton adhurimin kurse njerezit ,shtetet dhe zullymqaret jane te perkohshem dhe sprove per ne.
    Jemi ummet qe me durim do ti kalojme sprovat qe po na thurin armiqt e njerzimit,duke u munduar qe ts shuajn driten e njerezimit.
    A nuk po mendoni ore njerez a po shiqoni se na musliman hiet sot nuk posedojme asnji arme bile jemi te varfer,nuk kemi sulmuar asnji shtet dhe nuk kemi mundesi as te mbrohemi,s ateher pse na kan frigen aq shum?A mendojne ata se armet jane shpetim i tyre?
    Eshte shume cudi me ta, nuk besoj qe ka ne bote ushtarë me frikacakë se izraelitet. Aq frikacake qe jane po te ishin ata ne vend te palestinezeve pa arme etj, kurre hic nuk kishin guxu me dal prej dere.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Paqë

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin

“It would be my greatest sadness to see Zionists do to Palestinian Arabs much of what Nazis did to Jews”.(Albert Einstein)

kush din mire ang. ta perktheje flm
    Izraeli nuk mund te krahasohet me Nazistet. Nazistet e kane pasur me plan program vrasjen e cifuteve. Ka cifute qe i sulmojne edhe krishteret dhe i ofendojne por nuk d.m.th. se krejt cifutet jane anti krishter. Nese nuk do te kishte popullsi civile ne Gaza shpejt do te qeroheshin hesapet.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Televizion i mallkuar cifut!!!
    Grua e mallkuar sioniste!!!
    Plak i mallkuar jahudi!!!

I vetmi Sali Berisha qe e perkrahi Izraelin

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

"Çifutët janë përgjegjës për të gjitha luftërat në botë. "
    http://edition.cnn.com/2012/04/12/sh...nts/index.html

"Çifutë të ndyrë! Çifutët janë shkaku i të gjitha luftrave në botë!". Mel Gibson, i cili është një katolik konservativ është akuzuar edhe më parë për ndjenja dhe ide anti-semite gjatë xhirimit të filmit "The Passion of Christ". Edhe babai i tij, cili ishte katolik shumë fetar, e ka mohuar ekzistencën e Holokaustit.

Ai është aktor, regjisor dhe producent amerikan dhe fitues i çmimit Oskar..

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Referi mos harro se te vetmit qe luftuan me shume shtete dhe arritem te mbijetojme jemi ne shqiptaret dhe hebrenjte. Kjo ndodhi edhe pse humbem shume territore pasi nuk ishim te konsoliduar siku cifutet. Miqesia mes shqiptareve dhe hebrenjeve qe jane njerez te vullnetit te mire eshte e vjeter dhe e forte, kete po e tregojne si Sali Berisha ashtu edhe Hashim Thaci.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    E kane nxeht prane kompjuterit hahahahahaa, me te mire per propagande nuk gjen

Une personalisht ju bej thirrje te gjithve kush e ndin veten se duhet me ju ndihmu palestinezeve dhe Hamasit qe te shkoj dhe te jap jeten atje, bile edhe te refuzoj (te ler testament) te varroset ne Kosove.
    E refuzoi oferten,me lehte eshte te besh "thirrje ne teuhid" !
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ngjarja e gjashtë: Një dijetarë Sirian e ka parë në ëndërr Pejgamberin sal'allahu alejhi ue selem, duke e nxjerrur shpatën e tij nga kallëpi. Dijetari e ka pyetur: O Pejgamber i Allahut, për ku jeni nisur?! Ai është përgjigjur: "Jam duke shkuar për në Gaza!". MashaAllah, Pejgamberi sal'allahu alejhi ue selem, dëshiron vetë që të lufton në Gaza, e ku jemi ne?! Këtë e ka transmetuar vëllau ynë El-Fadhil Zaik Ustadz Abdullah, pasi që ka qëndruar më shumë se një javë në një mision humanitar në Gaza. Këto janë ngjarje të vërteta që muslimanët patjetër duhet t'i dinë. Allahu Ekbe
    Qenka nisur per ne Gaza vet lartemadherija e tij pejgamberi Muhamed.Tani izraeliteve do i bien breket ne toke " nga friga ".
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    E refuzoi oferten,me lehte eshte te besh "thirrje ne teuhid" !

Qenka nisur per ne Gaza vet lartemadherija e tij pejgamberi Muhamed.Tani izraeliteve do i bien breket ne toke " nga friga ".
    Po bre do ua prese te gjitheve kokat, dhe jo per shkak te Gazes por vetem se nuk e besuan si profet.
    Kur u zgjova nga gjumi, jargani me kishte rene tek kembet. A rritet morali i ushtarit duke e futur ne halucinacione.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    "Çifutë të ndyrë! Çifutët janë shkaku i të gjitha luftrave në botë!". .
    Po edhe ne Irak cifutet po i shtijne qe te vriten ne mes vete sunitet me shiitet...

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Fillimisht duhet me qen njeri e pastaj pak rendesi ka Kombsia nese fillimisht nuk je njeri nuk ke ndjenja njerzore dhe perkrah te keqin.

@Ane, te mjafton firma ime me kuptue.

E keqja e njerzimit jan Zionistet .
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Izraeli masakroi mbi 100 femije.

Te krishteret shqiptar : Duartrokasin !!

Faqja 33 prej 41 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •