Close
Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Cfaj kane femijet izraelit qe duhet sahat e dakik te vrapojne ne bunkere...
    o vlla ishin ne paqe dhe skishte lufte, lufta ishte ne Siri cdo Israeli qe hap lufte te re?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 18-11-2012 më 16:19
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk je duke me kuptuar. Nuk eshte faji i popullit qe nje shtet nuk zhvillohet dhe sigurisht as faji i drejtuesit. Ky eshte kapaciteti dhe nuk shkon me tej. Shqiperia do zhvillohet por jo me ritmin e Gjermanise.

Kur fola me siper per nje ekip futbolli kisha parasysh qe nje ekip sado i mire te jete po nuk pati infrastrukturen nuk ecen perpara. Me kujtohet njehere kur nje nje futbollist i Tiranes tha se ''ne qe te vegjel mesohemi duke mbajtur koken ulur kur gjuajme topin ngaqe fushat tona jane me gropa''

Qe nje vend te ece perpara duhet infrastrukture , duhen paga te larta se me 300$ nuk ta ben njeri punen sic duhet. Pse punojne Shqiptaret fort kur dalin jashte Shqiperise ? Sepse paguheen 10 here e me teper se sa ne Shqiperi. A ka mundesi Shqiperia te paguaje dike 3000$ ne muaj? Sigurisht qe jo.
    Pse nuk ka arrit Shqiperia apo Somalia p.sh te zhvillohej si Gjermania apo te zhvillohej para Gjermanise ,mos ata (gjermanet) u krijuan me heret nga Zoti e ne me vone ,pse gjermanet ia dolen e ne jo p.sh pse pse pse mund te vazhdojme deri neser por e verteta e hidhur eshte ajo qe thashe me larte ,disa popuj arrijne te "evulojne" me shpejt ndersa disa te tjere ngecin ... muhabet i gjate eshte ky!!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Postuar më parë nga Scion
    Fali zot se aq dine, - ka thene Zoti im.
    Yti a thote te njejten gje?
    Ore di gje njeri kur e kam shkruar une kete?
    Apo ma ngjite ti XHEMIS? Thuaje shpejt ketu se ta ngjita kartonin e kuq.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Pse nuk ka arrit Shqiperia apo Somalia p.sh te zhvillohej si Gjermania apo te zhvillohej para Gjermanise ,mos ata (gjermanet) u krijuan me heret nga Zoti e ne me vone ,pse gjermanet ia dolen e ne jo p.sh pse pse pse mund te vazhdojme deri neser por e verteta e hidhur eshte ajo qe thashe me larte ,disa popuj arrijne te "evulojne" me shpejt ndersa disa te tjere ngecin ... muhabet i gjate eshte ky!!
    Sepse Shqiptaret gjate gjithe historise qe ne njohim qe ne kohen e Ilireve jane mesuar vetem te pushtohen. Nqs kerkon qe te ecesh perpara duhet te behesh popull i paskrupullt sikur Evropa me kolonizimin e botes para qe para 500 viteve e duke e mbyllur Cifuti me pushtimin e Palestines.

Bota keshtu funksionon duhet te vuaje dikush qe te lumturohet dikush tjeter.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Nuk je duke me kuptuar. Nuk eshte faji i popullit qe nje shtet nuk zhvillohet dhe sigurisht as faji i drejtuesit. Ky eshte kapaciteti dhe nuk shkon me tej. Shqiperia do zhvillohet por jo me ritmin e Gjermanise.

Kur fola me siper per nje ekip futbolli kisha parasysh qe nje ekip sado i mire te jete po nuk pati infrastrukturen nuk ecen perpara. Me kujtohet njehere kur nje nje futbollist i Tiranes tha se ''ne qe te vegjel mesohemi duke mbajtur koken ulur kur gjuajme topin ngaqe fushat tona jane me gropa''

Qe nje vend te ece perpara duhet infrastrukture , duhen paga te larta se me 300$ nuk ta ben njeri punen sic duhet. Pse punojne Shqiptaret fort kur dalin jashte Shqiperise ? Sepse paguheen 10 here e me teper se sa ne Shqiperi. A ka mundesi Shqiperia te paguaje dike 3000$ ne muaj? Sigurisht qe jo.

Kushtet dhe rrethanat percaktojne shumcka...

Per rastin e Shqiperise, Kosoves dhe shqipetareve ne pergjithesi mund te thuhet se per kushtet dhe rrethanat e tyre kane arritur dicka. Asnje shtet dhe asnje popull nuk do te arrinte shume me teper nese do te ishte i ndare ne 4 apo 5 shtete, i shtypur nga serbet der para 13 vitesh (Kosova), i shtypur nga maqedonasit deri para 10 vitesh, i shtypur nga diktatura komuniste der para 20 vitesh (Shqiperi) pegjithesisht i kanosur dhe i urrejtur nga te gjitha shtete dhe kombet fqinje, i ndare, dhe pjeserisht i sunduar dhe "i mbikqyrur" edhe sot nga te huajt (Kosove) etj...
    Nese gjendja aktual vazhdon edhe shume vite apo dekada shqipetaret ne shume aspekte do te vazhdojne te mbesin prapa shumices se shteteve dhe kombeve te Europes. Vetem bashkimi kombetar do te mund ta ndryshonte deri ne njefar mase trendin. Ne te kunderten, do te vazhdojme te jemi provinca te varfera te Ballkanit dhe Europes.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin

I Sorry te kam ngatarruar me kete

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=171
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Mos na e kthe kete teme ne humor or burre i dheut .

Nuk u be qameti me e pranuar zotin qofte dhe njehere
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Scion , ne Shqiptaret jemi te paret qe duhet ta kuptojme realitetin e popullit Palestinez me teper se cdo popull tjeter ne bote. Politikanet dhe drejtuesit e shtetit tone perhere i kane shitur trojet tona per hir te karriges. Ne kete teme po trajtojme ate se c'faj ka ai femija i vogel qe vritet? C'faj ka populli i pafajshem Palestinez?

Keta femije te pafajshem qe po vriten cdo dite i prene ne bese Izraelitet?
    Pikerisht, eshte i pafajshmem.
    Nuk e di sa me kuptove, por mua me tmerron c'do lloj lufte ku viktima jane dhe femijet pavarsisht se te kujt ane jane. Kur kesaj lufte i vishet edhe petk fetar, akoma me keq.

Paragrafin me te kuqe, thjeshte e ke shkruar sipas qejfit tend, nuk ka kuptimin e asaj qe shkrova me siper. Une personalisht, nuk justifikoj asnje vrasje ... kaq

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Mos na e kthe kete teme ne humor or burre i dheut .

Nuk u be qameti me e pranuar zotin qofte dhe njehere
    lol,

"What can be asserted without proof can be dismissed without proof."

Christopher Hitchens

Ja dhe Xhemis me lart qe u shfajesua

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •