Close
Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]*

Po e shoh se shumekush, megjithese e permende shpesh, nuk e din as kuptimin e drejtesise.
    Ka drejtesi te vertete dhe ka "drejtesi" te rreme.
    Drejtesia e vertete eshte 2+2=4.
    Drejtesia e rreme eshte 2 +2 = 5.
    ...
    Nuk ka drejtesi "te vertete"...
    Drejtesi nuk eshte 2+2=4.
    Drejtesia "e vertete" do te ishte ne radhe te pare ceshtje e nevojave te ndryshme individuale. Nuk ka drejtesi nese individet, grupet dhe situatat i trajton si absolutisht te njejta. Nevojat tua nuk jane nevojat e mia.
    Drejtesia nuk mund te percaktoihet matematikisht...

Mirepo, pa marre parasysh kush e ka forcen, kush ka arme... lufte nuk do te ket. Sepse shperthimi i nje lufte eventuale ne Lindjen e Afert domethene Lufte Boterore.
    Lufta Boterore (e treta qe do te quhej) domethene veteshkaterrim i tere njerezimit dhe jetes ne Toke, e jo shkaterrim i njeres a pales tjeter.
    Pra, e gjithe kjo ceshtje ka te beje me "To be or not to be" per mbare njerezimin....
    Per nje zhvillim te tille nuk ka argumente...
    As pervojat e deritanishme te lufterave dhe nderhyrjeve ne ate rajon, madje qe nga koha e Perandorise Osmane, por edhe ne kohen tone, nuk kane sjelle luftera boterore.
    Sipas mendimit tim, lufte boterore me pare do te shperthente per ndonje province te Europes sesa per shkaterrimin e shumices se shteteve (regjimeve) ne Lindje te Mesme.
    Sidoqofte, koha e lufterave boterore ka perenduar...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Idhujt e tu nuk japin lajme të tilla, pasi janë në aleancë me qeverinë në Izrael.
    Une jam i abonuar ne Pressdisplay dhe aty jane vetem 3 gazeta ditore Shqiptare.

1. Gazeta Shqiptare.
    2. Gazeta Shekulli.
    3. Gazeta Panorama.

Per mendimin tim keto jane idhujt e tu, i ke sjell shpesh si reference ne forum , apo jo?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Une jam i abonuar ne Pressdisplay dhe aty jane vetem 3 gazeta ditore Shqiptare.

1. Gazeta Shqiptare.
    2. Gazeta Shekulli.
    3. Gazeta Panorama.

Per mendimin tim keto jane idhujt e tu, i ke sjell shpesh si reference ne forum , apo jo?
    Ti kujton se këto gazeta janë të lira Drejtohen nga idhujt e tu. Izraeli nuk është çështje për PD e PS, prandaj dhe janë në një mendje me atë që thotë idhulli jot.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ACEE Lexo Postimin
    epo shyqyr qe ju kemi juve ketej forumeve qe dine se c'eshte...
    po booooll o boll, se late nam... s'dikan shqiptaret se c'eshte...
    s'e kuptoni qe eshte nje moment delikat dhe nuk duan te rezultojne akoma ne nje qendrim te prere??
    4 dite ne forum dhe me kaq vrull ti?! apo je ndonje qe e kane perjashtuar nja 7 here?
    merre pak me shtruar.

p.s. e kam vertetuar qe shumica ne shqiperi nuk e dine se cfare eshte west bank, pasi ne media shqiptare nuk flitet gadi kurre per te. nuk eshte faji i njerezve.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ti kujton se këto gazeta janë të lira Drejtohen nga idhujt e tu. Izraeli nuk është çështje për PD e PS, prandaj dhe janë në një mendje me atë që thotë idhulli jot.
    Nese ke ndonje informacion te sakte se kush i drejton keta gazeta na e thuaj. Jo per gje por ti njihesh per si njohes i mire i lajmeve alla-facebook.

Ja argumenti qe e verteton.

Unë nuk e di, prandaj po të kërkoj informacion ty si pjesëtar i qeverisë. Unë e gjeta peticionin në Facebook, dhe e postova këtu. Apo ndalohen postimet që nuk pëlqehen ? Unë nuk jam në qeveri, as nuk e di se çfarë kanë ndër mend. Gjeta këtë informacionin, e postova.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 17-11-2012 më 09:03
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Nëse nuk tregohesh i kujdeshëm sa duhet, mediat do të të bëjnë t'i urresh të shtypurit e t'i duash tiranët.

/ Malcom X /

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk ka drejtesi "te vertete"...
    Drejtesi nuk eshte 2+2=4.
    Drejtesia "e vertete" do te ishte ne radhe te pare ceshtje e nevojave te ndryshme individuale. Nuk ka drejtesi nese individet, grupet dhe situatat i trajton si absolutisht te njejta. Nevojat tua nuk jane nevojat e mia.
    Drejtesia nuk mund te percaktoihet matematikisht...
    Prej qe se jeton ti, me siguri qe nuk ka.
    Prandaj dhe ta merr mendja ty ashtu.

Per nje zhvillim te tille nuk ka argumente...
    As pervojat e deritanishme te lufterave dhe nderhyrjeve ne ate rajon, madje qe nga koha e Perandorise Osmane, por edhe ne kohen tone, nuk kane sjelle luftera boterore.
    Sipas mendimit tim, lufte boterore me pare do te shperthente per ndonje province te Europes sesa per shkaterrimin e shumices se shteteve (regjimeve) ne Lindje te Mesme.
    Sidoqofte, koha e lufterave boterore ka perenduar...

Argumente?
    Mos mendove: statistika.
    Ne baze te statistikave qe i ke ne dispozicion

*

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kete qe thu ti e ka provu edhe nje xhaxh simpatik me floket anash e me mustaqe te vogla... po iu kthye kunder gjithe bota edhe deshtoi.

Atehere do transformohej shume shpejt ne lufte Krishterimi kunder Islamit edhe kete kemi kohe qe e shohim si del...
    Krishteret nuk do t'i sulmojne myslimanet, lufta qe po zhvillohet sot ka per qellim luftimin e terrorizmit e jo lufte kunder krejt myslimaneve. Te vetmit qe jane pro Izraelit jane evangjelistet e perkrahin kete shtet kur dihet si trajtohen te krishteret nga fetaret, ndersa Vatikani eshte paksa me neutral.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Krishteret nuk do t'i sulmojne myslimanet, lufta qe po zhvillohet sot ka per qellim luftimin e terrorizmit e jo lufte kunder krejt myslimaneve. Te vetmit qe jane pro Izraelit jane evangjelistet e perkrahin kete shtet kur dihet si trajtohen te krishteret nga fetaret, ndersa Vatikani eshte paksa me neutral.
    http://www.rainews24.rai.it/it/news.php?newsid=137483
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Ky mesia furiva, ka te drejte, ama pjeserisht.

Vatikani zyrtar qendron "neutral" ndaj kesaj ceshtjeje. Qe domethene jo dhe katoliket ekstremisto-fundamentaliste (sic eshte dhe shembulli i Berlusconit qe e ke sjelle).

Mirepo, ra ky emri "Mesih" dhe m'u dasht perseri te paraqitem.

Tingellon shume absurde, por edhe eshte vertete absurde.
    Tingellon e palogjikshme, dhe eshte e palogjikshme…
    ...por ja qe eshte ashtu:
    Te gjithe ekstremistet/fundamentalistet e krishtere dhe cifute besojne ne Mesihun - ardhjen e tij. Dhe kjo eshte pikerisht e lidhur me Izraelin, me ngritjen e ketij shteti (mbi varre e germadha e ne shpine e mbi gjakun e te tjereve, "mosbesimtareve" [lexo: jocifuteve dhe jokrishtereve].
    Fundamentalistet qe i permenda besojne ne "profeci' (lexo: perralla). Keto profeci kane kuptimin sikur "Shenjat e Kijametit" tek muslimanet.
    Sipas tyre, nente nga "profecite" (nga dhjete sosh) jane permbushur (te mos i permendi se me duhet shume kohe). Tani e presin "profecine" e tyre te dhjete. Dhe kjo eshte ngritja e "Tempullit te Salomonit" (Sulejmanit). Me ngritjen e ketij "tempulli", ketyre i vjen "Mesihu" (Mesihu furiva ) ...fillon Apokalipsa (Kijameti) dhe keta (fundamentalistat/ekstremistet) do te jene te shpetuarit… duke u ngritur ne qiell. Te tjeret cka s'jane cifute e krishtere por edhe ateistat do te shkaterrohen, tok me planetin tone.
    Kjo eshte shkurtimisht saga e gjithe ketij gjaku te derdhur deri me tani (e mbase do te dirdhet ende) per nje vend/shtet qe s'e meriton te jet.

Prandaj dhe cifutet sot e kane mbeshtetjen materiale e frymerore nga ekstremistet/fundamentalistet e krishtere (te veshur me se shpeshti me petkun e demokratit laicist [sic!]) per ngritjen e ketij shteti me gjak.

*

Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •