Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    kush te tha qe therjet do behen ne vend publik ????????????????

perse genjen perse mashtron perse te asht ba ferra brahim,perse vuani nga ai kompleks qe gjithecka qe ben qeveria ju pengon...

rrace e keqe inferiore,ku vec din te qahet e te bej gam gam pas gardhit,legena njerz...
    D.m.th. sipas teje që je zëdhënësi i qeverisë dhe di gjithçka që ajo bën, mishi do të vijë i paketuar me kuti kartoni ku do të shkruhet "Mish nga qeveria"? Na trego se si do t'ia bëjë qeveria. Apo do të sjellë qingja me helikopter e do t'i lëshojë te sheshi Skënderbeu?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    dhe pastaj te vjen inat kur i ve ne dukje zakonet dhe mentalitetin barbar te shumices se popullsise ne shqiperi.
    Ç'lidhje ka kjo me temën? Ky nuk është zakon shqiptar, por kjo po bëhet për arsye politike, që nuk po hy t'i diskutoj pasi më intereson imazhi i Shqipërisë si vend e jo ai i partive politike atje.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Me sa di une, andej nga Tomorri theren cdo vit qindra e mijera koke dele per te festuar nje feste fetare. Ta ndalojme dhe kete?
    Nuk ka ndonje gje te keqe, vetem i piqni mire, mos na ze barku
    Edhe në Francë theren qingja e desh nëpër pyje e male, por si do të të dukej nëse shihje qeverinë franceze me shpatë në dorë që ther desh mu para Luvrit e kullës Eifel?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 17-11-2012 më 07:35

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ç'lidhje ka kjo me temën? Ky nuk është zakon shqiptar, por kjo po bëhet për arsye politike, që nuk po hy t'i diskutoj pasi më intereson imazhi i Shqipërisë si vend e jo ai i partive politike atje.
    politika nuk i shpik zakonet, ajo e di shume mire se cdo popullata dhe e perdor per arsye elektorale.

para 2-3 vjetesh kam pare ne nje pazar, se si e therren nje qinjgj ne mes te pazarit, dhe e vendosen siper nje suste nga ato qe perdoren per krevate qe ti kullonte gjaku, ja moren nje tregtari aty ngjitur qe shiste krevate. pluhuri dhe balta futeshin ne hapsesirat e sustes. pasi e lane nja 30 min te kullonte, vune hellin dhe e poqen 2 metra me tutje ne nje BB te sajuar me llamarina te ndryshkura.

e gjitha kjo ne mes te tiranes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 17-11-2012 më 07:40
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    politika nuk i shpik zakonet, ajo e di shume mire se cdo popullata dhe e perdor per arsye elektorale.
    Politika shpik shumë zakone. Ma thuaj ti se kur ishte zakon në Shqipëri që të ftohen këngëtare të huaja për zgjedhje, të bëhen punimet vetëm 6 muaj para zgjedhjeve etj etj? Politika bën, njerëz më tru sa një kokërr arrë i ndjekin.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Të thashë, nuk dua t'i hy e ta shpjegoj se pse ky veprim që duan të bëjnë është politik, dhe do t'u japë shumë vota. Nuk më intereson ajo. Më intereson imazhi i Shqipërisë, dhe gjithashtu dhe ai i imi meqë kam pashaportë shqiptare.

D.m.th. sipas teje që je zëdhënësi i qeverisë dhe di gjithçka që ajo bën, mishi do të vijë i paketuar me kuti kartoni ku do të shkruhet "Mish nga qeveria"? Na trego se si do t'ia bëjë qeveria. Apo do të sjellë qingja me helikopter e do t'i lëshojë te sheshi Skënderbeu?
    s'parit,ku e lexove lajmin ti zotni se therjet do behen publike,ne vend publik...kush ta tha,nga e lexove,a'po ajo pjella e mendjes tate ta nxorri direkt se ashtu paska me ndodhe ???!!!

ju flet gjuha para mendjes,ju ka mbulu terri arsyen e logjiken,zakon i keq e shume i demshem...
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Edhe në Francë theren qingja e desh nëpër pyje e male, por si do të të dukej nëse shihje qeverinë franceze me shpatë në dorë që ther desh mu para Luvrit e kullës Eifel?
    Na e sill lajmin zyrtar atehere qe qeveria e paska ndermend me ther desh ne qender te Tiranes.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    s'parit,ku e lexove lajmin ti zotni se therjet do behen publike,ne vend publik...kush ta tha,nga e lexove,a'po ajo pjella e mendjes tate ta nxorri direkt se ashtu paska me ndodhe ???!!!

ju flet gjuha para mendjes,ju ka mbulu terri arsyen e logjiken,zakon i keq e shume i demshem...
    Unë nuk e di, prandaj po të kërkoj informacion ty si pjesëtar i qeverisë. Unë e gjeta peticionin në Facebook, dhe e postova këtu. Apo ndalohen postimet që nuk pëlqehen ? Unë nuk jam në qeveri, as nuk e di se çfarë kanë ndër mend. Gjeta këtë informacionin, e postova.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Desh e qingja nga Skrapari e Zagoria

Urdhri i marrë nga Kryeministri Berisha ka vënë menjëherë në lëvizje Ministrinë e Bujqësisë dhe titullarët e saj. Duke bërë që të sigurohet sasia e bagëtive që Kreu i qeverisë kërkoi për mega-banketin që do tu ofrojë qytetarëve në Tiranë. Burime të pranë kësaj ministrie bëjnë me dije se, bagëtia do të sigurohet nga Prefektura e Gjirokastrës dhe Beratit, therja e tyre do të bëhet në thertoren masive të Lushnjës, e përuruar kohë më parë nga Ministri Ruli. Pijet alkoolike dhe ushqime të tjera e fruta-perime do të sigurohen nga të gjitha trevat e Shqipërisë me qëllim që të përfaqësohet gjithë vendi në këtë banket gjigant të ofruar nga qeveria.

Banketi

1000 qengja vendi (Ministria e Bujqësisë)

1000 desh vendi (Ministria e Bujqësisë)

Fruta dhe perime vendi (Ministria e Bujqësisë)

Pije alkoolike vendi (Ministria e Bujqësisë)

Ëmbëlsira, torta gjigante prej 4 tonësh (Bashkia e Tiranës)

Shekulli

15-11-2012

P.s Ja realiteti o Edvin qe si gjithmone vjen dhe destabilizon anetaret e forumit me lajmet e tuaja fantazem.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •