politika nuk i shpik zakonet, ajo e di shume mire se cdo popullata dhe e perdor per arsye elektorale.
para 2-3 vjetesh kam pare ne nje pazar, se si e therren nje qinjgj ne mes te pazarit, dhe e vendosen siper nje suste nga ato qe perdoren per krevate qe ti kullonte gjaku, ja moren nje tregtari aty ngjitur qe shiste krevate. pluhuri dhe balta futeshin ne hapsesirat e sustes. pasi e lane nja 30 min te kullonte, vune hellin dhe e poqen 2 metra me tutje ne nje BB te sajuar me llamarina te ndryshkura.
e gjitha kjo ne mes te tiranes.
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 17-11-2012 më 07:40
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Të thashë, nuk dua t'i hy e ta shpjegoj se pse ky veprim që duan të bëjnë është politik, dhe do t'u japë shumë vota. Nuk më intereson ajo. Më intereson imazhi i Shqipërisë, dhe gjithashtu dhe ai i imi meqë kam pashaportë shqiptare.
s'parit,ku e lexove lajmin ti zotni se therjet do behen publike,ne vend publik...kush ta tha,nga e lexove,a'po ajo pjella e mendjes tate ta nxorri direkt se ashtu paska me ndodhe ???!!!
ju flet gjuha para mendjes,ju ka mbulu terri arsyen e logjiken,zakon i keq e shume i demshem...
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Desh e qingja nga Skrapari e Zagoria
Urdhri i marrë nga Kryeministri Berisha ka vënë menjëherë në lëvizje Ministrinë e Bujqësisë dhe titullarët e saj. Duke bërë që të sigurohet sasia e bagëtive që Kreu i qeverisë kërkoi për mega-banketin që do tu ofrojë qytetarëve në Tiranë. Burime të pranë kësaj ministrie bëjnë me dije se, bagëtia do të sigurohet nga Prefektura e Gjirokastrës dhe Beratit, therja e tyre do të bëhet në thertoren masive të Lushnjës, e përuruar kohë më parë nga Ministri Ruli. Pijet alkoolike dhe ushqime të tjera e fruta-perime do të sigurohen nga të gjitha trevat e Shqipërisë me qëllim që të përfaqësohet gjithë vendi në këtë banket gjigant të ofruar nga qeveria.
Banketi
1000 qengja vendi (Ministria e Bujqësisë)
1000 desh vendi (Ministria e Bujqësisë)
Fruta dhe perime vendi (Ministria e Bujqësisë)
Pije alkoolike vendi (Ministria e Bujqësisë)
Ëmbëlsira, torta gjigante prej 4 tonësh (Bashkia e Tiranës)
Shekulli
15-11-2012
P.s Ja realiteti o Edvin qe si gjithmone vjen dhe destabilizon anetaret e forumit me lajmet e tuaja fantazem.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt