Close
Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Greket jane populli qe i mesoi kafsherise njerezore se ka nje menyre te gjithe njerezit te jetojne ne paqe..... dhe te gjithe zbriten nga pemet per te filluar nje faqe te re ne historine e njerezimit edhe pse disa akoma perpiqen nuk ka sesi te mohojme mesimet e grekerve.
    Paqe!
    Kush eshte kafshe?
    E prift,edhe te flasesh barbar s'ben.

Kafshe jane ata edhe nuk mesuan ata o kryqi,por ji me i vetedijshem,se ata nuk shpiken paqe,por pabesine,edhe kal Troje.

Fakti qe tashme ne keto kohera po u hiqen breket zvarre iku edhe egoja e tyre nderthur me injorancen bashke,por jo te gjithe sepse nje sternip i Ali Pashait (nga Janina) ne Kakavije kish bllokuar autobuzin me pasagjere

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Kakavijë, policia greke nuk lejon kalimin e 30 pasagjerëve shqiptarë

13 Nëntor 2012 - 08:31 | Shqiperi

Kakavijë, policia greke nuk lejon kalimin e 30 pasagjerëve shqiptarë
    GJIROKASTER – Autoritetet greke kanë ndaluar rreth 30 pasagjerë që tentuan të kalonin kufirin në Kakavijë.

Mësohet se policia greke ka ushtruar kontroll të rreptë në 3 autobusë që udhëtonin drejt shtetit fqinj dhe pas kontrollit të 150 pasagjerëve që nisi prej orës 22:00 të mbrëmjes së djeshme, 30 prej tyre nuk u lejuan të hynin në Greqi.

Momentalisht policia greke nuk ka dhënë shpjegime për arsyen e ndalimit të pasagjerëve.

(vijon)
    (er.nu/BalkanWeb)

Shkelja e kufirit dje, sot ndalimi i kalimit të shqiptarëve në Greqi, tregojnë se Greqia po përshkallëzon sulmet ndaj Shqipërisë, dhe se jemi në një gjendje lufte me të!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E kush na qenke ti qe na jep keshilla? Ti je nje refugjat qe i lepihesh grekut nga mengjesi ne darke dhe po na tregon tani grekun qe do na merrka me shpulla? Greku eshte kerme qe po ngordh dhe i ka ardhur shqiptarit rradha ta marre me shpulla. Ilaci qe i duhet shqiptarit eshte te heqi qafe tipa si puna jote qe ndonese ke kaq dite qe vjell vrer ndaj Shqiperise e shqiptareve, vazhdon te shkruash ketu. Po mjaft me kete. Ky forum ska toleruar ndonjehere dhe as ka per te toleruar rracizem te tille, sidomos ndaj popullit qe perfaqeson, e aq me shume kur dalin nga goja e nje Haxhi Qamili si ty. Jashte qe ketu.
    Sic i lepihesh edhe ti amerikanit o Darius. Te gjithe "lepihemi" nga pak, se keshtu eshte jeta. Por nuk besoj se postimet ndikohen nga detyrimi per t`u lepire.
    Nuk po shoh ndonje rracizem ketu, por rracizmi eshte dukurisht nga ana juaj, ti pse urren grekun, u dashka ta urrekan te gjithe.... dhe aq me teper t`i nxjerresh jashte nga forumi,...nuk mendoj se po vepron ne menyre demokratike,...jo cdo njeri qe mban qendrim te ekuilibruar, kritik ndaj vendit te tij dhe ka simpati per ndonje shtet tjeter, eshte antishqiptar,..bile perkundrazi mendoj se te thuash te verteten ne sy per te metat qe shikon nder njerezit e tu, do te thote te jesh me patriot, se disa qe leshojne klithma qesharake neper forume........
    pa provo njehere te shash Ameriken atje ku je ti, a te lene me,...te thone kthe majat nga thembrat,...

sidoqofte ju pershendes te gjitheve
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 13-11-2012 më 04:43
    Duaje te afermin tend si veten

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Sic i lepihesh edhe ti amerikanit o Darius. Te gjithe "lepihemi" nga pak, se keshtu eshte jeta. Por nuk besoj se postimet ndikohen nga detyrimi per t`u lepire.
    Nuk po shoh ndonje rracizem ketu, por rracizmi eshte dukurisht nga ana juaj, ti pse urren grekun, u dashka ta urrekan te gjithe.... dhe aq me teper t`i nxjerresh jashte nga forumi,...nuk mendoj se po vepron ne menyre demokratike,...jo cdo njeri qe mban qendrim te ekuilibruar, kritik ndaj vendit te tij dhe ka simpati per ndonje shtet tjeter, eshte antishqiptar,..bile perkundrazi mendoj se te thuash te verteten ne sy per te metat qe shikon nder njerezit e tu, do te thote te jesh me patriot, se disa qe leshojne klithma qesharake neper forume........

Të kesh simpati për shtete të tjera nuk përbën fare problem. Por të kesh simpati për politikat e një X shteti, në dëm të kombit tënd, kjo nuk është gjë e mirë...në çfarëdolloj shteti të botës cilësohet si tradhëti...

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    pa provo njehere te shash Ameriken atje ku je ti, a te lene me,...te thone kthe majat nga thembrat,...

Ju qe lepiheni keni nje mentalitet te cuditshem, kujtoni se te gjithe lepihen. Ti nuk sheh rracizem dhe ky eshte problemi jot. Demokracine qe ju pelqeni ta pertypni si fjale sa here doni te spekulloni me te, ketu ne forum e gjeni me tonelata. Perndryshe as Akili dhe as ti nuk do postonit ketu. Te evidentosh problemet e vendit dhe popullit tend eshte te jesh i ndergjegjshem dhe realist, te tallesh me popullit dhe vendin tend, ta quash ate barbar e shpellar, me bisht apo kafshe eshte fyerje, rracizem dhe tallje e paster me ndjenjat e te gjithe atyre qe qenia shqiptar i nderon.

P.s. Ti nuk me njeh mua fare. Une Ameriken e shaj nga mengjesi ne darke kur eshte per t'u share. Po greket kete gje se kuptojne me mentalitetin e bariut qe kane. Tjetra, ben mire te merresh me temen dhe jo me vendimet e nje smod. Ato ka se kush i shqyrton.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    c'eshte kjo marrezi?
    secili ka te drejte te quhet si te doje, por mund ose mund te mos kete kredibilitet.

une dua te quhem kinez me origjine meksikane. kam te drejte? PO.
    sa ka kredibilitet kjo gje? ZERO.

p.s. ti kerkon paqen? me e rendesishme paqja apo drejtesia? dikush te vjedh e te grabit, ti cfare i thua?
    s'ka gje. une dua paqe.
    per fat te mira ka njerez qe kane me shume karakter se ti.
    po nese arvanitasit nuk duan te bashkohen me shqiperine? do ti dhunosh me force??? kjo quhet per ty drejtesi???
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po nese arvanitasit nuk duan te bashkohen me shqiperine? do ti dhunosh me force??? kjo quhet per ty drejtesi???
    Ore ti Akil do ti lesh keto kopace qe keput ketu apo jo. Ik se me duket sikur jam ne nje kategori me ti kur mburr ato qe ka per te mburrur dhe kritikoj ato qe ka per te kritikuar greku. Me beso se me ke dhene idene e nje njeriut shume me poshte mesatares. Kur me acarove nervat mua mendo te tjereve qe me te drejte ose jo e urrejne grekun

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Ore ti Akil do ti lesh keto kopace qe keput ketu apo jo. Ik se me duket sikur jam ne nje kategori me ti kur mburr ato qe ka per te mburrur dhe kritikoj ato qe ka per te kritikuar greku. Me beso se me ke dhene idene e nje njeriut shume me poshte mesatares. Kur me acarove nervat mua mendo te tjereve qe me te drejte ose jo e urrejne grekun
    per ceshtjen ne fjale ke ndonje gje per te thene? se te gjithe po bejne psikologun ketu

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    per ceshtjen ne fjale ke ndonje gje per te thene? se te gjithe po bejne psikologun ketu
    Per ceshtjen e kam thene mendimin tim. Kurse per ceshtjen tende do te thoja qe ilacet duhet ti marresh cdo dite

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Per ceshtjen e kam thene mendimin tim. Kurse per ceshtjen tende do te thoja qe ilacet duhet ti marresh cdo dite
    kush eshte mendimi yt? per ndryshim kufijsh? apo pranimin e realitetit.?

Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •