Close
Faqja 22 prej 24 FillimFillim ... 122021222324 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 235
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ke te drejte, sepse kur u ngriten per liri 200vjet perpara, vetem te greket gjeten mbeshtetje. se patriotet shqiptare ishin bere jenicere te otomaneve.
    Hahahahhaha , te gjithe heronjte ishin Shqiptare ne "Greqi" , e ben greqine vet shqiptaret , dhe ti me thua gjetem mbeshtetje te nje rrace qe as nuk ekzistonte atehere
    Gjej tjeter kend per shaka djalo .

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    E kane parasysh ata se si , besoj qe e din gjuhen e tyre pasi qe kaq shume i mbrone :
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I5SBBmJsg5s

Nuk i dihet ...neve nuk jau kemi falur , kjo eshte me rendesi ...
    pse ca rendesie ka kjo??? shpreson se nje dite do behen spastrime etnike?
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    pse ca rendesie ka kjo??? shpreson se nje dite do behen spastrime etnike?
    Po me erdhi shansi , PO .
    Po qe nuk beson , edhe te betohem ne familje te te gjallet dhe vdekurit , bile lutem gjdo here qe mos te vdes pa e bere kete qe e ceke me larte .
    Kuptove tani

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Hahahahhaha , te gjithe heronjte ishin Shqiptare ne "Greqi" , e ben greqine vet shqiptaret , dhe ti me thua gjetem mbeshtetje te nje rrace qe as nuk ekzistonte atehere
    Gjej tjeter kend per shaka djalo .
    mos devijo nga tema. po flisnim per jeniceret.. te cilet vazhdojne dhe sot me te njejtin mentalitet.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Po me erdhi shansi , PO .
    Po qe nuk beson , edhe te betohem ne familje te te gjallet dhe vdekurit , bile lutem gjdo here qe mos te vdes pa e bere kete qe e ceke me larte .
    Kuptove tani
    eshte e drejta jote...dhe nuk kam arsye te mos besoj.

por thjesht mos na shit idealizma dhe histori ne te tjereve, "qe te na prekesh ne seder, e te ndekim nga pas".

bëhe mire,bëhe vetë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Ne me Camerine dhe me Prevezen dhe Arvanitasit do te bashkohemi kur te hyjm e ne Evrope ! Keni per ta pare ! Ne rast se shajme ceverine e shajme pikerisht se eshte duke varferuar zonat e jugut dhe duke i lene ne varesi te euros greke ....! Per 20 vjet pas hyrjes ne Evrope gjithe Shqiperia etnike do te jete nje !

Beni duva qe mos ta nxjerrin grekun nga Evropa thuaj ....! ha...ha...ha....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    bamiresia fiton nga shtepia e vet thote nje fjale angleze
    kur ishte spahiu minister drejtesie nuk beri asgje per te vene drejtesi ne shqiperi
    si mund te rregulloje ai problemet me jugun apo me prevezen e mitrovicen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    bamiresia fiton nga shtepia e vet thote nje fjale angleze
    kur ishte spahiu minister drejtesie nuk beri asgje per te vene drejtesi ne shqiperi
    si mund te rregulloje ai problemet me jugun apo me prevezen e mitrovicen
    Merita e vetme e Spahiut deri tani eshte se iu dha shancin shqiptareve te shprehin ate cfare iu kerkon shpirti per dheun e tyre , per dinjitetin e tyre , per paudhesite qe po behen ne kurriz te tyre !

Asnje individ , qofte ky edhe vete Skenderbeu , nuk mundet ta "beje" nje popull po nuk ishte vete ai i zoti si popull ! Harruat qe Skenderbeu foli : "Lirine nuk ua solla une ! Ate e gjeta ketu ne mes tuaj ...!" ?

Se si do te eci dhe levizi Spahiu , kete do ta tregoje koha ! Por , e thashe edhe me siper , ajo qe per mua ka rendesi , eshte se popullit shqiptar iu dha mundesia te flase shqip nga shpirti ! Nga kjo morri "vlere" Spahiu ...!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Militantë të PD-së grisin Flamurin Kombëtar në Shkodër
    E quajne flamur te Aleancës Kuqezi
    Një ngjarje e shëmtuar ka shoqëruar sot veprimtarinë e Aleancës kuqezi në Shkodër. Militantë të PD të nxehur nga “pushtimi” I bastionit të PD-së nga Aleanca Kuqezi, kanë grisur disa flamurë kombëtar të vendosur nga kjo parti në rrugët e Shkodrës. Një prej tyre duket qartë në këtë foto 50 metra larg zyrës së AK në pedonalen kryesore.

Drejtues të Aleancës shkuan në vendngjarje dhe zëvendësuan flamujt kombëtar të grisur e të rinj.

Spahiu në takimin me intelektual foli me një gjuhë të ashpër kundër monopolist partiak që zonja Topalli ka dashur të krijoje në Shkodër.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga Selita80 Lexo Postimin
    Militantë të PD-së grisin Flamurin Kombëtar në Shkodër
    E quajne flamur te Aleancës Kuqezi
    Një ngjarje e shëmtuar ka shoqëruar sot veprimtarinë e Aleancës kuqezi në Shkodër. Militantë të PD të nxehur nga “pushtimi” I bastionit të PD-së nga Aleanca Kuqezi, kanë grisur disa flamurë kombëtar të vendosur nga kjo parti në rrugët e Shkodrës. Një prej tyre duket qartë në këtë foto 50 metra larg zyrës së AK në pedonalen kryesore.

Drejtues të Aleancës shkuan në vendngjarje dhe zëvendësuan flamujt kombëtar të grisur e të rinj.

Spahiu në takimin me intelektual foli me një gjuhë të ashpër kundër monopolist partiak që zonja Topalli ka dashur të krijoje në Shkodër.
    Kjo eshte Cmenduri, nje marrezi e padegjuar. TE grisesh flamurin tend per nje parti politike? Kete se kam degjuar ndonjehere.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •