Ueeee PD paska marre fund ne Shkoder...vetem idiote i paskan ngelur...te jene kaq idiote thua ??
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Anijet greke në Korfuz, AK: Do mbrojmë kufirin shqiptar
Publikuar më 12.11.2012 | 11:41
Aleanca Kuq e Zi ka ngritur strukturën më të re vullnetaret për mbrojtjen e kufirit shqiptar. Aktivistët e AK-së janë nisur sot drejt Sarandës, në kufirin me Greqinë për të kontrolluar mbërritjen e anijeve greke naftë-kërkuese.
Vullnetarët e Aleancës Kuq e Zi të drejtuar nga kreu i kësaj lëvizje, Kreshnik Spahiu, dhe qindra aktivistë kuqezinj ndodhen në kufirin me Greqinë duke protestuar kundër futjes së anijeve greke. Ata shprehen se, ndodhen atje për mbrojtjen e kufirit dhe janë të vendosur në misionin e tyre për ruajtjen e integritetit territorial. Vullnetarët janë vendosur përballë Korfuzit duke vrojtuar kufirin Shqipëri-Greqi për anijet naftë-kërkuese greke.
/Shekulli Online/ E.L/
Edhte per te ardhur keq.
Te dergojne nje anije lufturake te shohim cdo bente greku![]()
Kjo tregon se PD-PS jane kundra shqiptareve, dhe ne fakt drejtohen dhe jane vendosur nga agjentura te huaja per te mbajtur te shtypur shqiptaret.
Turpi i turpit!
Kur, nuk pasken pa as ndi... ne ch jetojne afer 300 nacionalite te ndryshme...Po nje Barbari me Falmurin nuk kam hase te ndegjoje...apo te lexoje diku!
Ani ku ne Shkoder!Duhet te denohen Bastartet e ti ju vehet etiketa ...ata nuk kane çka i vlejne as nje partie e le me kombit!
Une mendoje se ata bile Diten e pavarsise te Kalojne ne Burge!
Se jane te rrezikshem shkelje ligji Vandalista per Manifestime e kur kihet parasysh...
28 Nentori!
Ata nuk i lan as Justifikon as gje! Turpi i 100 Vjetorit!
Nga vije une thone: Me mire me u mbyte ne lengen!
Se me dale para njerzimit!
Problemi eshte se AK po kerkon bashkim kombetar dhe atyre nuk po iu konvenon. Kete e kane shprehur edhe shume shkodran ketu ne forum!!
O Kreshnik se deri tani te kam perkrah pa kushte...prit se tani do ta nisim floten ajrore per te kontrolluar zonen..Po kur tha qe presidenti te mbledhe keshillin e mbrojtjes....haaaaaa lere lere....kurse sa per thirrjen per popullin te dale vullnetar..mire..po si do ti largoje populli anijet e naftes ..do ti gjuj me kallash....eeee mos me zhgenje or burre ...se pres shume nga ti..Mos bej demagogji kot..
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt