Close
Faqja 20 prej 24 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 235
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    dhe me kete klime urrejtje ku do shkoni ????? cfare do fitoni????
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    asnje qeveri greke nuka ka kerkuar NDRYSHIM KUFIJSH. por te drejtat e minoritetit grek.

per camerine ca kerkon ti plako?
    Kerkoj ate qe i takon popullit tim-Camerine .
    Kerkoj qe tu ipen te drejtat kombetare arvaniteve sic eshte ne tere boten, ose kerkoj ate cfare kerkon "greqa" per minoritaret vllehe , pardon "grek" .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Edhe njehere miko , mos u mundo kinse vetem "agimi arte" eshte e zeza e shqiptareve e jo i tere populli "grek" , dhe jo te tjerat parti jevgje sepse neve nuk pijme nafte por uje siq te tjeret
    Cfare tentojne konzulatat "greke" neper Shqiperi duke pare me sy neve te gjithe ne ditet e sotshme me propaganden "voriopepirote", edhe ate haptas ?
    Po ushtria "greke" cfare brohoritke para nje vite neper qender te Athines ?
    Si nuk keni pak ndenja kombetare ore ju dy me larte ?
    Po ti asimiloi miliona arvanite ore djal, qe sot i ben "grek"(do kishin qen Shqiptare siq jane)patrijarhana e Athines , na mori edhe nje Shqiperi te bukur me dhune (Camerine), na masakroi e perdhunoi vellezerit e motrat ,qe boterisht eshte e pranuar kjo ,dhe ju na beni muibaete ketu per "grekun"
    Po cfare do benin popuj tjere ne kete rastin e shqiptareve me te ashtuquajturit "grek" ?
    Une edhe habitem si marrin guxim te shkelin token shqiptare pas gjith kesaj !! E jo edhe te kerkojne territore ! Aman .
    Perpara AK .
    nuk te lejoj as ty dhe asnje njeriu te me flas mua per ndjenja kombetare,nuk je ti me shqiptar nga un,dhe nuk esht me shqiptar ai qe duartroket incidente si te temes,persa i perket atyre qe pyet i kam dhene mendiemt e mia mund ti gjesh ketu ne forum,dakord me ata qe thua,jane te verteta,dhe te gjitha jane krime dhe per mua krimi me i madh,them per mua se e jetova vete,jane britmat e atyre jo ushtareve por PULAVE greke,qe u ''denuan'' me nje ledhatim,por cila eshte zgjidhja per te gjitha keta?
    -duhet te dini dhe dicka,se ne i jetojme nga afer,nuk e di a jane shume apo pak,dmth sasine,por ne greqi ka dhe forca qe dhe per arvinitet flasin,dhe shkrime te mira per shqiptaret ka e shume e shume te tjera,mbase ju keta gjera nuk i njihni por jane te verteta,eshte e vertete qe keta nuk marrin publicitet te madh ne jeten greke,por ekzistojn dhe kete ta jap garant me dore ne zemer.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 03-11-2012 më 19:42

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Kerkoj qe tu ipen te drejtat kombetare arvaniteve sic eshte ne tere boten, ose kerkoj ate cfare kerkon "greqa" per minoritaret vllehe , pardon "grek" .
    ti nuk ke te drejte ti kerkosh keto gjera.. se nuk je tutor i arvanitasve.
    arvanitasit nuk te njohin ty si perfaqesues.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    dmth kerkon ndryshim kufijsh???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    As Aristidh Kolen nuk e njifte shteti "grek" , deri sa e vrau
    Ken njofin keta jevgje

Natyrisht qe gjdo Shqiptare enderron per Camerin , kudo qe eshte ai !
    Fle ti fle djalo ..

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk te lejoj as ty dhe asnje njeriu te me flas mua per ndjenja kombetare,nuk je ti me shqiptar nga un,dhe nuk esht me shqiptar ai qe duartroket incidente si te temes,persa i perket atyre qe pyet i kam dhene mendiemt e mia mund ti gjesh ketu ne forum,dakord me ata qe thua,jane te verteta,dhe te gjitha jane krime dhe per mua krimi me i madh,them per mua se e jetova vete,jane britmat e atyre jo ushtareve por PULAVE greke,qe u ''denuan'' me nje ledhatim,por cila eshte zgjidhja per te gjitha keta?
    -duhet te dini dhe dicka,se ne i jetojme nga afer,nuk e di a jane shume apo pak,dmth sasine,por ne greqi ka dhe forca qe dhe per arvinitet flasin,dhe shkrime te mira per shqiptaret ka e shume e shume te tjera,mbase ju keta gjera nuk i njihni por jane te verteta,eshte e vertete qe keta nuk marrin publicitet te madh ne jeten greke,por ekzistojn dhe kete ta jap garant me dore ne zemer.
    Nuk e kuptoj cfare deshiron te degjosh prej nesh...na e thuaj ta themi e te biesh rehat se e shoh qe kjo teme te mundon shume..kjo ste pelqen ajo ste pelqen ..ste pelqen si sillet Ak ..ste pelqen si sillen greket..ca te pelqen ty or burre se spo e marr vesh...ma thuaj ku qendron ai mendimi apo politika aq e holle e dipllomatike e rrahur me vaj e uthull qe ne spo e kuptojme....se njerez jemi or burre ..mbase po ja fusim edhe kot..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    As Aristidh Kolen .
    RRESPEKT TE MADH KETE SHQIPTAR TE VERTETE,shyqyr kan ngele shkrimet dhe librat e tij
    -per fat te keq Genti ka dhe shume arvanites qe as duan te dgjojne per Shqiptart,pse ndoidhe kjo ka shume arsye..por eshte teme tjeter...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Shiqo se cfare pyetje ben ??
    dmth , me kete edhe ti sikur simpiatizues i "grekerve" nuk ke pergjigje , se natyrishte , eshte padrejtesi cfare bene kjo rrace e piste me shqiptaret .

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    As Aristidh Kolen nuk e njifte shteti "grek" , deri sa e vrau
    Ken njofin keta jevgje

Natyrisht qe gjdo Shqiptare enderron per Camerin , kudo qe eshte ai !
    Fle ti fle djalo ..
    Greket nuk jane jevgj...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Faqja 20 prej 24 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •