Close
Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 295
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Jo ..pse i thua grek ilias....nuk me duket e drejte..Mire e ka ,duhet te korrigjojme gabimet tona njehere...pastaj te kerkojme respekt nga greket e serbet..Ne jemi e ardhmja e ballkanit..
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 09-11-2012 më 13:38
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Polici grek le 60 pasagjerë në shi në Kakavijë.Shkaku, shoferi ka bërë debate antigreke me një himariot.

Policia greke ka bllokuar 60 pasagjerë shqiptarë në Kakavijë, për shkak të një vendimi arbitrar ndaj shoferit të autobusit. Autobusi me targa KPN8473 drejtuar nga Edlir Xheblati është ndaluar në doganë dhe nuk lejohet të kaloj pasi një shtetas nga Himara pasagjerë I autobuzit I ka raportuar policisë që shoferi dhe disa pasagjerë kanë bërë propagandë antigreke në autobuzë. Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema dhe sqaruan se debatet në autobus I kanë kushtuar ndalimin e hyrjes së shoferit në tokën greke dhe vënien e vizës së kuqe në pasaportë si I padëshiruar në Greqi.
    Pasagjerët janë bllokuar në shi në Kakavijë dhe nuk ka shpresa të lëvizin deri nesër në mëngjes kur ë vij një autobus tjetër nga Greqia ti marrë.
    Policia greke nuk jep shpjegime dhe ka zbuar në tokën shqiptare shoferin e autobusit.
    Policia shqiptare dhe Ministria e jashtme nuk kanë reaguar.

Hahahahaha

Mbarova duke qesh. Sa i poshter greku. Me siguri e kane ulur ne fund.

Kena pas nje çun ne klase, ne fillore. Ishte minoritar. Me kalamo spiun nuk besoj se mund te kishte. Gjeja vetme qe dinte te thonte dhe te bente ishte, "o msuse, Gerti tha keshtu apo o msuse Albani fol llafe te pista ne pushim te madh". Deri sa i tha msusja fillores, pusho mor grek se mjaft i spiunove shoket". Hahahahaha, edhe sot qesh kur e kujtoj.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Politikanet vjedhin popullin, ky i thote "vazhdo e me vidh" me voten qe jep, kjo sepse eshte i njejti moral ne popull si edhe ne politike, pra nuk ka cudi ketu,....
    i madhi grabit dhe cnderon me voglin, i pasuri te varfrin,..dhe i varferi thote "vazhdo se mire e ke", une dua dru,....japin voten per nje thes me miell,..dhe duan respekt nga i huaji....
    .......jane sjelle me ne shume me mire se c`e meritojme...
    Per ku e ke llafin ,.... per ne Gerqi ? Ashtu eshte si thua ti ! Fatkeqesisht , kete semundje na e sollet edhe ketu ......
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 09-11-2012 më 15:46

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Jo ..pse i thua grek ilias....nuk me duket e drejte..Mire e ka ,duhet te korrigjojme gabimet tona njehere...pastaj te kerkojme respekt nga greket e serbet..Ne jemi e ardhmja e ballkanit..
    I nderuar ...
    Mos e ngaterro kekun me byrekun ! Greket dhe serbet na e kane borxh respektin .....sepse na kane rene ne qafe dhe na kane gjakosur me pa te drejte , pervec kesaj e kane detyrim ne marredheniet nderkombetare ....nuk eshte pune qejfi apo si e mendon ! Prandaj ketu e ke gabim !

Persa i perket problemeve tona te brendeshme mendoj se ke te drejte ......qe doemos ne duhet te rregullojme gjendjen ne shtepi tone ! Por te jesh i bindur se ne rast se neve do ta kishim te rregulluar shtepine , si greku edhe serbi do te na respektonin si padronet e tyre ...... edhe pa i detyruar neve ! Eshte ceshtje geni ...! Ata e dine shume mire dhe jane te ndergjegjshem , se kush eshte agai , qe nuk kane lene gje pa bere per ta vjedhur dhe dobesuar ! Ha....ha....ha....
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 09-11-2012 më 15:57

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Hahahahaha

Mbarova duke qesh. Sa i poshter greku. Me siguri e kane ulur ne fund.

Kena pas nje çun ne klase, ne fillore. Ishte minoritar. Me kalamo spiun nuk besoj se mund te kishte. Gjeja vetme qe dinte te thonte dhe te bente ishte, "o msuse, Gerti tha keshtu apo o msuse Albani fol llafe te pista ne pushim te madh". Deri sa i tha msusja fillores, pusho mor grek se mjaft i spiunove shoket". Hahahahaha, edhe sot qesh kur e kujtoj.
    e fort kjo.

me kujtoi librin e kadarese "Spiritus". ne nje pjese te tij ne vitet 80. kur cohen spiunat e sigurimit per te bere revolucion, sepse qeveria donte te zevendesonte veshet e spiunave me pergjuesa elektronik kinez. pastaj partia u terhoq, kur pa se 70% e popullates ishin spiuna.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Ca fati vetem 60,jo se dhe po te ishin 600 prape aty do te rrinin ne shi,bravo grekut i lumte Palla kur ka Dele ne dore..........

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Polici grek le 60 pasagjerë në shi në Kakavijë.Shkaku, shoferi ka bërë debate antigreke me një himariot.

Policia greke ka bllokuar 60 pasagjerë shqiptarë në Kakavijë, për shkak të një vendimi arbitrar ndaj shoferit të autobusit. Autobusi me targa KPN8473 drejtuar nga Edlir Xheblati është ndaluar në doganë dhe nuk lejohet të kaloj pasi një shtetas nga Himara pasagjerë I autobuzit I ka raportuar policisë që shoferi dhe disa pasagjerë kanë bërë propagandë antigreke në autobuzë. Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema dhe sqaruan se debatet në autobus I kanë kushtuar ndalimin e hyrjes së shoferit në tokën greke dhe v ënien e vizës së kuqe në pasaportë si I padëshiruar në Greqi.
    Pasagjerët janë bllokuar në shi në Kakavijë dhe nuk ka shpresa të lëvizin deri nesër në mëngjes kur ë vij një autobus tjetër nga Greqia ti marrë.
    Policia greke nuk jep shpjegime dhe ka zbuar në tokën shqiptare shoferin e autobusit.
    Policia shqiptare dhe Ministria e jashtme nuk kanë reaguar.
    Polic gomar.Liria e fjales eshte e mbrojtur me kushtetute.Te pelqen apo s'te pelqen ajo cfare thuhet ne politike eshte gje tjeter.Shoferi duhet te kerkoje avokat.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    te kesh kerkesa te tilla nuk do te thote te jesh i keq, por i drejte... te pretendosh ate qe te kane vjedhur, te beka te keq? qe kur keshtu?
    lexo pak per krimet e grekeve te tu ne cameri e na trego kush eshte i keqi.
    edhe per mua shqiperia eshte nga kosova ne cameri.

kush eshte shqiperia per ty???
    shqiperia eshte deri te kufijte e saj administrative.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    shqiperia eshte deri te kufijte e saj administrative.
    E do nje kreher para se te ta numerojne nje ne lule te ballit?

Vetem po te jesh nje parazit atehere po mund te shprehesh keshtu. Nje Shqiptar kurre nuk do fliste keshtu, sdo i bente dora.
    Te them te drejten keto fjale nuk me habisin, as cfare ke shkruaj tek kjo tema sme le fare pershtypje nga ty. Kam pare shkrimet dhe ne nje vend tjeter ku e ku vetem te ulesh Shqiperine/Shqiptaret.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    E do nje kreher para se te ta numerojne nje ne lule te ballit?

Vetem po te jesh nje parazit atehere po mund te shprehesh keshtu. Nje Shqiptar kurre nuk do fliste keshtu, sdo i bente dora.
    Te them te drejten keto fjale nuk me habisin, as cfare ke shkruaj tek kjo tema sme le fare pershtypje nga ty. Kam pare shkrimet dhe ne nje vend tjeter ku e ku vetem te ulesh Shqiperine/Shqiptaret.
    po per ceshtjen ne fjale ke ndonje mendim?????

Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •