Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 295
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    "Armiku i shqiptareve jane vete shqiptaret", ka thene Faik Konica thellesisht ne menyre te drejte. Kur shqiptaret duan t`i bejne varrin njeri tjetrit, as mos prit te sillet me mire i huaji...sepse dhe te huajt (greket konkretisht) na e dijne koken ne, dhe prandaj s`u behet vone.....ne kete rast, polici edhe mund ta kish kthyer mbrapsht makinen dhe te mos pranonte asnjerin,...shqiptaret ne masen me te madhe te vleresojne kur i rreh..., po u solle mire ta marrin per dobesi..ashtu i do mushka drute...
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    edhe serbet edhe greket jan njejt por shqiptaet deri kur te vedisohen por me nje qeveri siq jan hashim thaqi dhe sali berisha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    "Armiku i shqiptareve jane vete shqiptaret", ka thene Faik Konica thellesisht ne menyre te drejte. Kur shqiptaret duan t`i bejne varrin njeri tjetrit, as mos prit te sillet me mire i huaji...sepse dhe te huajt (greket konkretisht) na e dijne koken ne, dhe prandaj s`u behet vone.....ne kete rast, polici edhe mund ta kish kthyer mbrapsht makinen dhe te mos pranonte asnjerin,...shqiptaret ne masen me te madhe te vleresojne kur i rreh..., po u solle mire ta marrin per dobesi..ashtu i do mushka drute...
    Te erdhi zeri more malaga ...? Cfare t'i besh ......... por mos u nxito ...! Do te vije shume shpejt koha kur ate thenien .."...u be greku nje pordhe gomari te trembi shqiptarin ....!" do ta rikujtosh ! Bej durim dhe ca , ashtu si gjarperi nen gur , se do ta njohesh mire "mushkun" ! Provokator .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 09-11-2012 më 12:21

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    a mor ilia mor ilia Nuk ka njeri me te poshter se ai qe shan popullin e tij. Po do ta shohesh dhe ti "mushken".

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Shqiptaret mbajten 50 vjet Enver Hoxhen ne pushtet...Ai ishte i mire per ta sepse u vinte hakut... dhe Enveri na njihte mire, prandaj na beri te gjitheve spiune te njeri tjetrit,...
    edhe sot vazhdojne te spiunojne njeri tjetrin,...dhe ju siguroj se nes do te sulmonte greku shqiperine, te gjithe do beheshin me grekun dhe do spiunonin fqinjin tek armiku..
    ky eshte morali yne,...
    mua nuk mund te me trembe njeri me perralla, sepse une e di si duhet sjellur ne kete shoqeri,...., dhe di si te pershtatem,....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 09-11-2012 më 12:32

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Nuk kam ndeshur ne nje vetvetoalabakeri me te madhe se kjo ....as vete ne forumet greke nuk shpalosin nje fryme te tille. Turp e faqia e zeze....c'eshte e drejte eshte e drejte
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Politikanet vjedhin popullin, ky i thote "vazhdo e me vidh" me voten qe jep, kjo sepse eshte i njejti moral ne popull si edhe ne politike, pra nuk ka cudi ketu,....
    i madhi grabit dhe cnderon me voglin, i pasuri te varfrin,..dhe i varferi thote "vazhdo se mire e ke", une dua dru,....japin voten per nje thes me miell,..dhe duan respekt nga i huaji....
    greket jane sjelle me ne shume me mire se c`e meritojme...

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Politikanet vjedhin popullin, ky i thote "vazhdo e me vidh" me voten qe jep, kjo sepse eshte i njejti moral ne popull si edhe ne politike, pra nuk ka cudi ketu,....
    i madhi grabit dhe cnderon me voglin, i pasuri te varfrin,..dhe i varferi thote "vazhdo se mire e ke", une dua dru,....japin voten per nje thes me miell,..dhe duan respekt nga i huaji....
    greket jane sjelle me ne shume me mire se c`e meritojme...
    ketu te jap komplet te drejte o Ilia..eshte pikerisht si thua me lart,po gabime te perkohshme jane..do vime edhe ne ne vete..jo per inat grekut por per popullin tone..
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 09-11-2012 më 13:31
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    ...dhe ju siguroj se nes do te sulmonte greku shqiperine, te gjithe do beheshin me grekun dhe do spiunonin fqinjin tek armiku..
    ky eshte morali yne,...
    Jo mor ilia jo se nuk jane te gjithe si ty te shitur te greket per 1 grusht kacidhe, ti dallohesh qe tek emri qe mban qe je zagar i grekut.

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •