Close
Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 295
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cfare flet ore. Spo permend njeri vllehet por deklaraten qe korca eshte vorio epir dhe se duhet te deklarohen greke. Citim nga artikulli ne kohen qe ndodhi ngjarja:

Deputeti Tahiri me deklaraten e tij ka bere nje kerkese mese legjitime qe eshte kthimi i tokave shqiptare aty ku ato takojne e sidomos pronat qe jane grabitur e shfrytezuar nga greket per keto 50 vjet e me shume.

Per rastin Greqi-Shqiperi ska asnje fakt historik hakmarrje nga shqiptaret. Ka me mijera fakte historike per genocid grek, krime greke e shovizinem grek ndaj shqiptareve e Shqiperise.
    O Darius , do te me falesh , ne rast se do ta kuptosh si keshille , por nuk kam kete qellim !
    Mos u merr me Aqilin ! Nuk e shikon qe i ka ikur truri dhe i ka mbetur vetem kafka bosh ?

Pse ka shqiptar qe e "ha" "arsyen" e nje kafke bosh ? Ha...ha...ha...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Cfare flet ore. Spo permend njeri vllehet por deklaraten qe korca eshte vorio epir dhe se duhet te deklarohen greke. Citim nga artikulli ne kohen qe ndodhi ngjarja:

Deputeti Tahiri me deklaraten e tij ka bere nje kerkese mese legjitime qe eshte kthimi i tokave shqiptare aty ku ato takojne e sidomos pronat qe jane grabitur e shfrytezuar nga greket per keto 50 vjet e me shume.

Per rastin Greqi-Shqiperi ska asnje fakt historik hakmarrje nga shqiptaret. Ka me mijera fakte historike per genocid grek, krime greke e shovizinem grek ndaj shqiptareve e Shqiperise.
    per rastin greqi shqiperi hapim nje teme te vecante.
    deklaratat e konsullit jane te transformuar ne media qellimisht, se nuk u erdhi mire kur i quajti vllahet greke.
    kurse camet nuk po kerkojne vetem pronat e tyre. por ne shume deklarata ceshtja e pronave tejkalohet me kerkesa politiko territoriale. te tipit " bashkimi kombetar qe nga kosova e deri ne cameri".
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Mor tocc cameria esht tok shqiptare. Pastaj na u shqetesoke zotrote se u cenoka integriteti territorial i greqise.Po vorio-epiri
    a nuk esh cenim i integritetit territorial te shqiperise?
    O administratora duket qarte qe ky legeni e kopili grek qe flet shqip se ka vendin ktu n ket forum.
    gjete kish me u fal

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Mor tocc cameria esht tok shqiptare. Pastaj na u shqetesoke zotrote se u cenoka integriteti territorial i greqise.Po vorio-epiri
    a nuk esh cenim i integritetit territorial te shqiperise?
    O administratora duket qarte qe ky legeni e kopili grek qe flet shqip se ka vendin ktu n ket forum.
    1- nuk shqetesohem une per integritetin e greqise or toc. por kjo do te thote gjendje lufte. dhe nuk ke arsye pse kapesh me mua per camerine
    sepse nuk jam une ai qe percaktoj kufijte. ti po pate booth shko merr armen e lufto ta marresh, e mos bej te fortin pas tastieres
    2- per vorio epirin nuk ka asnje deklarate te qeverive greke per ndryshim kufijsh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 08-11-2012 më 17:18

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    deklaratat e konsullit jane te transformuar ne media qellimisht, se nuk u erdhi mire kur i quajti vllahet greke.
    kurse camet nuk po kerkojne vetem pronat e tyre. por ne shume deklarata ceshtja e pronave tejkalohet me kerkesa politiko territoriale. te tipit " bashkimi kombetar qe nga kosova e deri ne cameri".
    E ke te hapur ne forum dhe me dhjetra faqe e mbi 1 mije postime me dokumenta, pershkrime, faqe nga gazetat e kohes etj. Lexoje qe te ndricosh mendjen.

Deklaratat e konsullit nuk jane deformuar aspak. Jane paraqitur ekzakt sic jane thene.

Dhe po, camet kane te drejte te kerkojne Camerine. Dhe po, Shqiperia eshte nga Kosova ne Cameri.

1- nuk shqetesohem une per integritetin e greqise. por kjo do te thote gjendje lufte. dhe nuk ke arsye pse kapesh me mua per camerine
    sepse nuk jam une ai qe percaktoj kufijte. ti po pate booth shko merr armen e lufto ta marresh, e mos bej te fortin pas tastieres
    2- per vorio epirin nuk ka asnje deklarate te qeverive greke per ndryshim kufijsh.
    hahahahah ligj lufte. Harron se kush ka ligj lufte ndaj Shqiperise?

Vorio Epir ska, kaq ta beni dhembin ti dhe greket e tjere. Ka ardhur koha te paguani poshtersite qe i keni bere shqiptareve. Vetem kur te ngordhni atehere do shuhet haku qe na keni.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    1-konsulli i korces, ne nje auditorium te mbyllur i tha shoqates se vlleheve ne korce "ju jeni grek, edhe emrat e gjysherve ne vorrezat tuaja jane te shkruara ne greqisht"
    se beson konsulli se vllehet si race jane grek, kjo nuk eshte shkelje e kushtetutes
    shqiptare e as pretendime per ndryshim kufijsh, kurse varret vertet i kane te shkruajtura greqisht.

2- deputeti Tahiri, me deklaratat e tij ka bere fjale per marrjen e camerise, qe do te thote "cenim i integritetit territorial te greqise".

3- per rastin greqi-shqiperi ka shume fakte historike per hakmarrje te ndersjellta.
    Ti qenke me ner me thane, rrota e k....Se cfare lidhje kane vllehet latinfoles me greket qe flasin greqisht e qe nuk ka fare lidhje me gjuhen latine, vetem aqili e dika. Shqipja eshte shkruar dhe me alfabet arab e grek. Nuk i ben kjo gje shqiptaret as greke e as arabe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 08-11-2012 më 17:22

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    ben mire ta hapesh nje teme te tille,vllahet nuk jane greke,gje qe e thone dhe vete vllehet e greqise:
    ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
    http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id...84bfcbebc43332
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 08-11-2012 më 17:24

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    E ke te hapur ne forum dhe me dhjetra faqe e mbi 1 mije postime me dokumenta, pershkrime, faqe nga gazetat e kohes etj. Lexoje qe te ndricosh mendjen.

Deklaratat e konsullit nuk jane deformuar aspak. Jane paraqitur ekzakt sic jane thene.

Dhe po, camet kane te drejte te kerkojne Camerine. Dhe po, Shqiperia eshte nga Kosova ne Cameri.
    ok me ne fund.. kjo po qe eshte sinjqeritet ne bisede.

tani shtrohet pyetja: kur ke keto kerkesa , pse ankohesh qe greku eshte i keq????

kesaj i thone qe: ti shpallesh lufte nje shteti, dhe pastaj te ankohesh se sa i keq ishte se me qelloi"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    as nga qeveria shqiptare per camerine

Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •