Close
Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 295
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    O kryqi, pse beheni hipokrite? Ty te vjen deputeti grek e te ben propagande antishqiptare brenda ne Shqiperi dhe nuk e ndalon njeri. Konsulli grek ne Korce te ben haptaz deklarata antishqiptare dhe askush nuk e perze si non grata. E ca pastaj se nje qytetar i thjeshte ka shprehur nje pakenaqesi (se gje tjeter ska force te beje)? Dhe keta primitive e ndalojne te futet ne Greqi. E kupton sa qesharake eshte?
    po pse cfare duhet te bente nese kishte force?

nuk shikonte faktin shoferi, qe po ushqehej ai dhe familja e tij nga hapja e kufirit me greqine? apo donte te zgjidhte konfliktet e te shkuares.

besoj se debimi i tij si dhe i gazetarit mema, jane mesazh shume i mire, per ti
    thene qe , po e pate koken mbrapa ne te shkuaren ,kjo eshte pasoja.

njerezit paqesor shikojne se si do ndertojne te ardhmen.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin

nuk shikonte faktin shoferi, qe po ushqehej ai dhe familja e tij nga hapja e kufirit me greqine? apo donte te zgjidhte konfliktet e te shkuares.

Te drejte ke. Keshtu eshte kur ke keso njerez ne pushtet dhe njerez si puna jote.
    Si dhe nje popull qe si degjohet zeri.

Citim Postuar më parë nga Akili-A

Po pra, te pelqen njera ane e medaljes dhe nuk komenton ate qe eshte realisht problemi. Jo me kot te bera ate krahasim. Nje qytetar i thjeshte, sic i themi ne popullorce, rrembythje qe ska asnje gje ne dore ben nje koment ne kufi (as ne token greke), dhe penalizohet. Ndersa politikani grek brenda ne mes te Shqiperise te ben thirrje e propagande te hapur dhe nuk veprohet.

Sa per pyetjen tende, asgje nuk duhet te bente sic nuk ka bere asnjehere asgje shqiptari ndaj tjetrit. Nuk me duhen pallavrat, i referohem historise qe flet qarte.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Po pra, te pelqen njera ane e medaljes dhe nuk komenton ate qe eshte realisht problemi. Jo me kot te bera ate krahasim. Nje qytetar i thjeshte, sic i themi ne popullorce, rrembythje qe ska asnje gje ne dore ben nje koment ne kufi (as ne token greke), dhe penalizohet. Ndersa politikani grek brenda ne mes te Shqiperise te ben thirrje e propagande te hapur dhe nuk veprohet.

Sa per pyetjen tende, asgje nuk duhet te bente sic nuk ka bere asnjehere asgje shqiptari ndaj tjetrit. Nuk me duhen pallavrat, i referohem historise qe flet qarte.
    1-politikanet kane azil. dhe shume prej thenjeve te tyre jane transformuar ne media,
    si rasti i konsullit ne korce.
    po keshtu edhe nga pala greke, kur perzune gazetarin Mema, bashke me te ishte edhe deputeti cam Tahiri, i cili kaloi se kishte azil deputeti, pavaresisht se Tahiri si cam qe eshte, c`fare nuk ka thene, deri ne marrjen e camerise si krahine.

2-shqiptari, ashtu si dhe greku apo serbi, dhe gjithe racat ne bote, kane bere shume te keqija. po te duash hapim nje teme me fakte historike.

1-politikanet kane azil. dhe shume prej thenjeve te tyre jane transformuar ne media, si rasti i konsullit ne korce.
    Nuk eshte aspak e vertete dhe ti po shpif ne menyren me te ulet. Perkundrazi, media ka heshtur dhe ska pasqyruar gjerat ne permasat qe jane ne te vertete. Te permenda dy raste fare flagrante dhe lashe pa permendur me dhjetra te tjera ne keto 20 vjet.

Politikanet kane imunitet dhe jo azil. Dhe imuniteti nuk i mbron nga qendrime qe cenojne integritetin e vendit ku jane te atashuar. Ai meritonte te largohej nga Shqiperia si persona non grata (praktike mese e njohur ne fushen e diplomacise).

po keshtu edhe nga pala greke, kur perzune gazetarin Mema, bashke me te ishte edhe deputeti cam Tahiri, i cili kaloi se kishte azil deputeti, pavaresisht se Tahiri si cam qe eshte, c`fare nuk ka thene, deri ne marrjen e camerise si krahine.
    Pjeserisht t'u pergjigja me siper. Shume mire ka bere Tahiri qe ka thene per Camerine. Eshte toke shqiptare, e banuar historikisht nga shqiptaret dhe padrejtesia qe eshte bere duhet vene ne vend. Ska shovinizem nga camet ne kete mes, as agresivitet, thjesht nje te drejte legjitime per marrjen e asaj qe i takon.

2-shqiptari, ashtu si dhe greku apo serbi, dhe gjithe racat ne bote, kane bere shume te keqija. po te duash hapim nje teme me fakte historike.
    E cme duhen mua rracat neper bote. Po flasim Greqi Shqiperi.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

hap fjalorin edhe shiko kuptimin e fjaleve

sulmues & mbrojtje.

Edhe te keshilloj te shkosh e te shikosh sa importon shqiperia nga greqia edhe hajde me thuaj kush po ushqen kush. Paqe te gjithe duam as e ve ne dyshim. Por shqiptaret jane viktima! cfare paqe kerkon nga viktima?????

Te lutem hape ate temen cfare ka bere shqiptari ne bote se jam kurioze ta di??? Vetem nese i ka vendosur flaken botes ateher them une qe shqiptaret jane me te keq se greke & serbe. Ti je i verbuar mentally!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 08-11-2012 më 16:50
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Nuk eshte aspak e vertete dhe ti po shpif ne menyren me te ulet. Perkundrazi, media ka heshtur dhe ska pasqyruar gjerat ne permasat qe jane ne te vertete. Te permenda dy raste fare flagrante dhe lashe pa permendur me dhjetra te tjera ne keto 20 vjet.

Politikanet kane imunitet dhe jo azil. Dhe imuniteti nuk i mbron nga qendrime qe cenojne integritetin e vendit ku jane te atashuar. Ai meritonte te largohej nga Shqiperia si persona non grata (praktike mese e njohur ne fushen e diplomacise).

Pjeserisht t'u pergjigja me siper. Shume mire ka bere Tahiri qe ka thene per Camerine. Eshte toke shqiptare, e banuar historikisht nga shqiptaret dhe padrejtesia qe eshte bere duhet vene ne vend. Ska shovinizem nga camet ne kete mes, as agresivitet, thjesht nje te drejte legjitime per marrjen e asaj qe i takon.

E cme duhen mua rracat neper bote. Po flasim Greqi Shqiperi.

1-konsulli i korces, ne nje auditorium te mbyllur i tha shoqates se vlleheve ne korce "ju jeni grek, edhe emrat e gjysherve ne vorrezat tuaja jane te shkruara ne greqisht"
    se beson konsulli se vllehet si race jane grek, kjo nuk eshte shkelje e kushtetutes
    shqiptare e as pretendime per ndryshim kufijsh, kurse varret vertet i kane te shkruajtura greqisht.

2- deputeti Tahiri, me deklaratat e tij ka bere fjale per marrjen e camerise, qe do te thote "cenim i integritetit territorial te greqise".

3- per rastin greqi-shqiperi ka shume fakte historike per hakmarrje te ndersjellta.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    hap fjalorin edhe shiko kuptimin e fjaleve

sulmues & mbrojtje.

Edhe te keshilloj te shkosh e te shikosh sa importon shqiperia nga greqia edhe hajde me thuaj kush po ushqen kush. Paqe te gjithe duam as e ve ne dyshim. Por shqiptaret jane viktima! cfare paqe kerkon nga viktima?????

Te lutem hape ate temen cfare ka bere shqiptari ne bote se jam kurioze ta di??? Vetem nese i ka vendosur flaken botes ateher them une qe shqiptaret jane me te keq se greke & serbe. Ti je i verbuar mentally!
    shqiptaret nuk i kane vene zjarrin botes, dhe nuk jane as me te mire e as me te keqinj se te tjeret.
    keshtuqe nuk mund te jene viktima.

1-konsulli i korces, ne nje auditorium te mbyllur i tha shoqates se vlleheve ne korce "ju jeni grek, edhe emrat e gjysherve ne vorrezat tuaja jane te shkruara ne greqisht"
    se beson konsulli se vllehet si race jane grek, kjo nuk eshte shkelje e kushtetutes
    shqiptare e as pretendime per ndryshim kufijsh, kurse varret vertet i kane te shkruajtura greqisht.

2- deputeti Tahiri, me deklaratat e tij ka bere fjale per marrjen e camerise, qe do te thote "cenim i integritetit territorial te greqise".

3- per rastin greqi-shqiperi ka shume fakte historike per hakmarrje te ndersjellta.
    Cfare flet ore. Spo permend njeri vllehet por deklaraten qe korca eshte vorio epir dhe se duhet te deklarohen greke. Citim nga artikulli ne kohen qe ndodhi ngjarja:

Të mos trembet populli grek nga deklarimi i kombësisë. Ky quhet Vorioepir, këtu ekzistojnë grekë tha Ikonomu. Nderkohe dy deputete greke bënë thirrje per “bashkimin e helenizmit”. Popullata greke duhet te deklaroje kombesine thane ata.
    Deputeti Tahiri me deklaraten e tij ka bere nje kerkese mese legjitime qe eshte kthimi i tokave shqiptare aty ku ato takojne e sidomos pronat qe jane grabitur e shfrytezuar nga greket per keto 50 vjet e me shume.

Per rastin Greqi-Shqiperi ska asnje fakt historik hakmarrje nga shqiptaret. Ka me mijera fakte historike per genocid grek, krime greke e shovizinem grek ndaj shqiptareve e Shqiperise.

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    Mor tocc cameria esht tok shqiptare. Pastaj na u shqetesoke zotrote se u cenoka integriteti territorial i greqise.Po vorio-epiri
    a nuk esh cenim i integritetit territorial te shqiperise?
    O administratora duket qarte qe ky legeni e kopili grek qe flet shqip se ka vendin ktu n ket forum.

Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •