Close
Faqja 52 prej 65 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 650
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Qepa është për ta ngjyer në gjizë.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.
    - Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
    - Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
    - A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku

Mendoj qe kjo e ka vendin ketu
    O shoku kush ti tregon kto perralla ty...kto perralla me enver
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Qepa është për ta ngjyer në gjizë.
    As qepe nuk kishte ..! Kena perdor hudhra ...! Ehhh cfare te bosh ....kur ishim ne ato vite , s'kishim buke , hanim simite ! Ha.....ha....ha....
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 18-10-2012 më 17:04

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.
    - Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
    - Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
    - A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku

Mendoj qe kjo e ka vendin ketu
    Lexuso , e kishte bo kursin kunder analfabetizmit ky plaku ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ithtare te injorances mund te jene vetem komunistet e shkolles se partise, karrocieret dhe mjelset e lopeve, qe nga e ngrysura ne te gdhire, u bene ministra. Mos te te permend qerret te mbushura plot me drejtore drejtorish qe zbrisnin ne Tirane si besnike te partise me kepucet akoma te baltosura. Kanibalizem jane batalionet e hetuesve brinje e kafka thyes.

Sido te kene perfituar Italia, Greqia, Jugosllavia, etj. perseri bravo ju qofte. Ngriten nje sistem politik qe i dha perparesi njeriut. Po Enveri çfare beri ??? Krijoi nje kamp perqendrimi 28.000 km katrore.

Leri mor mos me permend hidrocentralet e vreshtat e rrushit, komshinjt tane ndertonin aviona e makina, tv e frigorifere, rruge e hekurudha, centrale atomike. Enveri shfrytezonte rinine ne aksionet "vullnetare".

Kombinatet e fabrikat e barinjve e kanibaleve te tu i nxorren puntoret me 80% qe ne '88/'89, or Cinxo propaganda. Vreshtat e rrushit dhe kooperativat, plantacionet e panxharsheqerit e portokalleve ishin aq prodhuese, sa njerezit vetem per vit te ri mund te shijonin ndonje kokerr portokall te tharte. Sheqerin e jepte me tollon klani yt i barinjve kanibale. Harrova pularite pjellore dhe 10 vezet me numer qe na jepnin. Apo blegtorine e fuqishme dhe shkencore qe evitonte rradhet kilometrike neper bulmetore. Heronjte e naftes qe mbushnin dyqanet e vajgurit dhe evitonin rradhet gjarperoshe.

Nuk e di ke te rendis me pare nga veprat e burracakeve barinj-kanibale te shkembinjve e gerxheve ku pula hante vetem gure dhe asgje tjeter.

Nuk do t'a harroj si u thyen xhamat e dyqaneve te valutes tek sheshi Strauss kur dolen ne shitje atletet e para Simod, apo xhamat e markates pas artistikes kur dolen ne shitje topat 300 leksh.

Mos duhet te te kujtoj edhe shitesit e gjakut ne spital ??? Duhet te permend sikletin dhe turpin me te cilin percillnin ne zyren e llogarive (mamaja ime punonte llogaritare) ne ndermarrjen ku punonin, kuponin qe i jepte spitali per te marre parate e shitjes se gjakut.

Ky eshte sistemi i injorances, i kanibalizmit dhe barinjve te eger, ku njerezit shisnin gjak per te mbushur barkun. Ku pinjollet e kanibaleve frekuentonin barin e "Dajtit" per te kaluar mbasditet e merzitshme ne Tiranen gri te vjeshtes ku shihje vetem bicikleta qe nxitonin rradhave neper rruge.

Po ti ndoshta, o Cinxo, je nje pinjoll i tyre. Ndoshta ti jetoje aty ne kullen e fildishte ku gjithçka ishte normale dhe me bollek, ndoshta kaloje pasditet ne barin e "Dajtit" nen shoqerine e whisky me akull dhe tymit te Marlboros ...
    SHiko ti mund te kesh te drejte ne shumicen e rasteve per ato qe thua.Por je
    shum kontradiktor ,bie ndesh me mendimet e tua ,nga dufi qe ke pas per ate sistem .
    SIPAS teje i bie qe cdo gje qe u ndertua ne monizem ta shkaterrojme sps e beri enveri
    meqe ty nuk te interesoka hidrocentralet kur te vish ne tiran mos i ndiz dritat ne shtepine
    tende sps i ka bere enveri prodhuest e energjise dhe elektrifikimin e vendit..Po po kjo eshte llogjika tende zoteri...dhe ato fabrika e uzina nuk i beri enveri mor kungull i bene prindit tane me buke thate,dhe nuk i ngelen enverit .te mira apo te keqia i ngelen te gjithe shqiptarve.E cuditshme sot SALI shpellari del e thote qe do ta beje shqiperine kopshtin me te bukur ne europe me drur frutore!dhe ka harxhuar shuma te medha per tja arritur ketije qellimi.dhe mire po ben.po ne i patem kto drur frutor dhe i preme mor
    dite zinj sps i ka mbjell enveri ti shkaterojm oburra se do marim cekun e bardhe te pashkos me salin tat.mos ta them se c'far morem,e kupton vete.ti mir e ke qe nuk gjejne
    justifikim krimet e laverit,por me thuaj sa metra hekurudhe ka shtruar shpellari yt.
    cfar uzinash ka bere ,ku i ka ato 400 hidrcentralet?ku i ka vendet e punes qe mos rropaten neper bote shqiptaret.
    22 VJET PO SHQYEJN PO VJEDHIN PO SHESIN ATO PASURI QE SHQIPTARET I NDERTUAN ME GJAK NE DIKTATUREN ME TE EGER KOMUNISTE PER 50 VJET.
    me ne krye shpellarin tend.DHE sot ti ato DUAR ARTE i quan mjelse barinje me kepuc me balte te ushqyer keq,po po ashtu eshte.
    Athere kishte barinj me shumic ne TIRANE DHE NJI NGA TO DUHET TE JESH TI ,
    por nuk ishin kaq shum nuk u dallonin fort,si sot qe kudo te kthehesh vetem bari dhish
    dhe mjelse shikon ,ndaj je i lumtur miku im ,te duket vetja ne parajse sps jeni bere shumice,sps te mencurit e asaj toke truri atij kombi punon per te huajt tani per nji cop
    buk sps tani ka ardhur mesia vet JEZU KRISHTi SALI shpelar dhia eger me mama dhine
    sllobodanke me bambinot dhe krosin me oborrtar..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Ithtare te injorances mund te jene vetem komunistet e shkolles se partise, karrocieret dhe mjelset e lopeve, qe nga e ngrysura ne te gdhire, u bene ministra. Mos te te permend qerret te mbushura plot me drejtore drejtorish qe zbrisnin ne Tirane si besnike te partise me kepucet akoma te baltosura. Kanibalizem jane batalionet e hetuesve brinje e kafka thyes.

Sido te kene perfituar Italia, Greqia, Jugosllavia, etj. perseri bravo ju qofte. Ngriten nje sistem politik qe i dha perparesi njeriut. Po Enveri çfare beri ??? Krijoi nje kamp perqendrimi 28.000 km katrore.

Leri mor mos me permend hidrocentralet e vreshtat e rrushit, komshinjt tane ndertonin aviona e makina, tv e frigorifere, rruge e hekurudha, centrale atomike. Enveri shfrytezonte rinine ne aksionet "vullnetare".

Kombinatet e fabrikat e barinjve e kanibaleve te tu i nxorren puntoret me 80% qe ne '88/'89, or Cinxo propaganda. Vreshtat e rrushit dhe kooperativat, plantacionet e panxharsheqerit e portokalleve ishin aq prodhuese, sa njerezit vetem per vit te ri mund te shijonin ndonje kokerr portokall te tharte. Sheqerin e jepte me tollon klani yt i barinjve kanibale. Harrova pularite pjellore dhe 10 vezet me numer qe na jepnin. Apo blegtorine e fuqishme dhe shkencore qe evitonte rradhet kilometrike neper bulmetore. Heronjte e naftes qe mbushnin dyqanet e vajgurit dhe evitonin rradhet gjarperoshe.

Nuk e di ke te rendis me pare nga veprat e burracakeve barinj-kanibale te shkembinjve e gerxheve ku pula hante vetem gure dhe asgje tjeter.

Nuk do t'a harroj si u thyen xhamat e dyqaneve te valutes tek sheshi Strauss kur dolen ne shitje atletet e para Simod, apo xhamat e markates pas artistikes kur dolen ne shitje topat 300 leksh.

Mos duhet te te kujtoj edhe shitesit e gjakut ne spital ??? Duhet te permend sikletin dhe turpin me te cilin percillnin ne zyren e llogarive (mamaja ime punonte llogaritare) ne ndermarrjen ku punonin, kuponin qe i jepte spitali per te marre parate e shitjes se gjakut.

Ky eshte sistemi i injorances, i kanibalizmit dhe barinjve te eger, ku njerezit shisnin gjak per te mbushur barkun. Ku pinjollet e kanibaleve frekuentonin barin e "Dajtit" per te kaluar mbasditet e merzitshme ne Tiranen gri te vjeshtes ku shihje vetem bicikleta qe nxitonin rradhave neper rruge.

...
    Bluje , mos me prish gjakun dhe me thua te mendoj se po flet seriozisht ??!!! Kam pershtypje tjeter per ty !

Ti e di shume mire se dhe tani , pas 27 vjeteve Shqiperia dhe shqiptaret jane duke ngrene vetem fale asaj qe ndertuan atehere !

Edhe keta zorzopet hajdute qe na kane qeverisur , po me keto para jane fryre deri ne brezin e pesembedhjete !

Ti e di , ashtu si dhe une qe Shqiperia nga 1988 e deri sot nuk prodhon asnje gje ! Pra cfare u nxorr ne treg qe po i jep buke ketij populli dhe po fryn te pangopurit ? Vetem ajo pasuri qe u krijua ato kohe duke fillu qe nga fuqia punetore e duke perfundu tek i fundit i mohikaneve hidrocentrali i Komanit !

Dje ne Polican ishin duke shit tornot per skrap ! I shesin per skrap tek skrapaxhiu dhe skrapaxhiu i shet per torno dhe nuk i con tek furrat e shkrirjes ! Si te duket ? Gjo e mencur apo jo ? Jemi ne 2012-ten ! S'kane mbaru hala duke u vjedh pasuria e vene ne ate kohe !

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Violativo, ato hidrocentrale i ndertoi populli, sepse populli e lejoi Enverin t'i vihej mbi krye e i besoi se menduan per nje dite me te mire, por kur ai ia drodhi, i hoqi fene, pastaj te gjitha te drejtat e lirite e me idete e tij te fandaksura, e varferoi deri ne palce per vite me rradhe, po ky popull e terhoqi zvarre rrugeve te Tiranes e Shqiperise...

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Kush nuk do e toleroje, ti ??? Po kush i pyet rruspiet e jevgat kanibale si puna jote mi hallqime ??? Kujt i rruhet per mendimin tend te dhjere ??? Une shtepine time e kam ne TIRONE dhe nuk jam jabanxhi si ndonje kanibal malesh, shkembinjsh e gerxhesh (mos te duhet gje fjalor shqip - jevgerishit). Po ti ku e ke shtepine tende ???

Edhe ik e lahu se vjen era dhi !!! Apo akoma ben banjo tek stalla dhive, siç shohim shpesh here ne net, e prandaj nuk te iken era dhive.

Ça paskan qene keto shoqet "Pasionare Llapa" !!!
    Kosova qe mbushur pas lufte me gabel te ardhur nga Shqiperia(tani jane rralluar) qe lypnin rrugeve.. dhe flisnin shqipen bilbil(merite e Enverit kjo). Jemi nga TIRONA thonin, me mburrje ja keshtu si ti qe mi kujton padashur, sikur te ishte ne vetvete vlere kushedi çfare te jesh cigan tirone. Jevgu me sa di nuk nderron zakone ku te jete.. ne NewYork apo Tiron..

Problemi eshte diku tjeter, te shqipet qe kane marre zakonet e kulturen tende.. "o o ti mamica.." Kur eshte degju e kendu kjo muzike gabelqe nder shqiptare o i zi? Ja tani, s'degjon tjeter tingull qe nuk eshte i perlyer me kete nenkulture qe mburresh. Per te hasur ne diqka shqip duhet kthyer nja 30 vjet prapa.. ne kohen e luajve. Sigurisht nuk do shkoje gjate dhe do kerkoni te nderroni edhe flamurin, te vini gomar apo rrote karroce..
    Por n'fakt ç'rendesi ka kjo se harrova, mjafton e tepron te jesh nga tirona..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    edhe ni i burgosun ka siguri. nuk e vret kerkush nuk e grabit kush

po cka nuk kishte dhan ai njeri ne shkembim te ksaj sigurie per pak liri.
    Po shihet çka kane dhene per kete liri.. kan dhen Shqiperin te teren, fazlliqeve e janulleve. Mos rastesisht je duke menduar se vendin po udheheqin shqipet?
    Sot eshte liruar individi(te beje maxhupi siç po bene panderprere, mos t'i numeroj..) se Shqiperia kurr s'ka qene me e burgosur dhe me e grabitur.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Kosova qe mbushur pas lufte me gabel te ardhur nga Shqiperia(tani jane rralluar) qe lypnin rrugeve.. dhe flisnin shqipen bilbil(merite e Enverit kjo). Jemi nga TIRONA thonin, me mburrje ja keshtu si ti qe mi kujton padashur, sikur te ishte ne vetvete vlere kushedi çfare te jesh cigan tirone. Jevgu me sa di nuk nderron zakone ku te jete.. ne NewYork apo Tiron..

Problemi eshte diku tjeter, te shqipet qe kane marre zakonet e kulturen tende.. "o o ti mamica.." Kur eshte degju e kendu kjo muzike gabelqe nder shqiptare o i zi? Ja tani, s'degjon tjeter tingull qe nuk eshte i perlyer me kete nenkulture qe mburresh. Per te hasur ne diqka shqip duhet kthyer nja 30 vjet prapa.. ne kohen e luajve. Sigurisht nuk do shkoje gjate dhe do kerkoni te nderroni edhe flamurin, te vini gomar apo rrote karroce..
    Por n'fakt ç'rendesi ka kjo se harrova, mjafton e tepron te jesh nga tirona..
    Nuk e marrin shqipet ate kulture Halle ...! Rri pa merak ..! Vertet jemi ne kohe te rrezikut shume te madh , por mendoj se nuk ka shume shance te ndodhe ! Une jam brez i ri , ku formimin dhe me shume se gjysmen e jetes e kam bere ne kete lloj turlihane , por me behet mishi koker , kur ia marr nje labçeje edhe erotiko-lirike , lere pastaj ato epiket .... !

Nuk po them qe ne momente argetimi nuk e degjoj edhe "Mamicen.." ! Por ne tingujt e labces shpirti me merr dimensione te papara ! Shpirti me zbutet dhe trimeria me shtohet ! Jane kenget e zotit tone .... genit te shqipeve !

Faqja 52 prej 65 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •