Close
Faqja 48 prej 65 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 650
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    violativ, e tjeterkush perveç violativ-it,

lereni laverin, ose me mire, mbajeni ate ne zemrat tuaja ...

mos na e "konfondoni" forumin dhe temen e shtipit te perditçme me keto homazhe diktatori, te pakuptimta, te panevojshme, e krejt te kota ...

mos doni me ia prish mendjen ndoni zuzari, brari e zagari ???
    Ke te drejte .....! Nuk flas me ! Ne fund te fundit ........ OK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    qe te mohosh dicka qe ka bere e ka ndertuar eshte te hedhesh posht punen e gjyshreve edhe prinderve tane qe kan lind edhe punuar ne ate kohe
    jo te gjith kan vuajtur jo te gjith jan internuar krimi ska qen kaq shum

enveri beri ate qe se beri dot kush 20 vjet tani i beri te tere me dy klas shkoll

pastaj vrasjet eliminimet e te thash e me the i ke edhe sot ne demokraci
    prandaj ne cdo kohe ka njerz qe se pelqejn sistemin e atehershme
    i till jam edhe vet se jam rit ne amerik edhe ai sisitem sme pelqen por aman edhe i sales akoma me keq

kur nje njeri lavderohet te pakten nga nje perqindje e madhe shqiptare
    atehere duhet te kuptohet qe ka bere dicka te mire

te keqiat i kemi thene edhe do i themi ne tema te tjera
    pikerisht ky eshte problemi se nuk i ndajme te mirat dhe te keqiat e enverit.dhe brezat ne vazhdim mund ta ngren si hero i dyt pas SKENDERBEUT,dhe kjo per faj te babzis qe ka perfshire politiken shqiptare.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Nuk e di pse kur lexoj postimet e tua te dhjera kam perhere parasysh nje gardiane SS apo nje kapò !!!

Po t'a them perseri, i shkofsh sa me shpejt Enverit tend prapa !!! U befshi bashke te gjithe enevristet ne ndonje rreth zombish !!!

Khurv bolekare !!!
    Per banden e ciganeve te fazlliqit e janulles.. SS e kapò-t.. eshte zgjidhja me se e merituar. Nese ti i takon ketyre grupimeve si race apo ke zgjedhur ashtu me vetdeshire te jesh bashkepuntor i tyre.. ben mire t'a kesh parasysh.

Eshte ule race e flliqur ne krye vendi, perqeshen e zgerdhihen me te pabesueshmen ultesi ne te cilen kane shtyre shqiptarin.. dhe ne duhet te jemi tolerant e demokrat.. ti perkedhelim keta gabele qe po urinojne ne rrenje te kombit?

Diktator na ishte Enveri!! Po si.. ishte dhe Lavdi i qofte perjete qe ishte i tille.
    Ka ndonje zgjidhje te pranueshme per delikatesen tuaj(te atyre qe refuzojne diktaturen si opcion) qe zhben te gjalle a vdekur keto qelbesira kuislinge-tradhetare nga tokat tona? Egzistonin para Enverit dhe egzistojne tani pas tij.. sigurisht rastesi kjo. Tregoni zgjidhjen alternative efikase para se te jete vone.. qe nuk eshte aq larg.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Si mund ti beni homazh nje diktatori, i cili perfaqesonte regjimin qe burgosi te rinjte vetem sepse mbanin floket e gjate?
    Regjimi qe prodhoi "spiuna vullnetare" te cilet fusnin ne burg dhe familjaret e tyre?
    Dhe hitleri ndertoi ura e ndertesa, hajde ti bejme dhe tij homazhe.
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Si mund ti beni homazh nje diktatori, i cili perfaqesonte regjimin qe burgosi te rinjte vetem sepse mbanin floket e gjate?
    Regjimi qe prodhoi "spiuna vullnetare" te cilet fusnin ne burg dhe familjaret e tyre?
    ca kunglla si ty mir ja beri.i dinke dhe emrin urave dhe ndertesave,i fusje noj te perzime ti athere
    dhe boje si garip brigadjerit me pantallona thesi kaubojs hahaha.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    pergjegjesia eshte e administratoreve te cilet mbajne me fanatizem nje teme te tille ....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    pergjegjesia eshte e administratoreve te cilet mbajne me fanatizem nje teme te tille ....

.
    He mor proletari vucidolit cke te kujtohen vitet e vegjlis kur kendoje per Laverin.e di mir
    kengen ti ,tani kendon per diktatorin tjeter...

Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    ca kunglla si ty mir ja beri.i dinke dhe emrin urave dhe ndertesave,i fusje noj te perzime ti athere
    dhe boje si garip brigadjerit me pantallona thesi kaubojs hahaha.
    Eh jo po ku te gjeja une te perzime ne fshatin tim, nqs quan te perzime cigare me hala pishe atehere po, jam fajtor
    Eh kur i kujtoj ato radhet per 2 garuzhde qumesh me behet mishi gjemba gjemba.
    Po nejse, i beni homazhe se prandaj ju solli sala demokraci, qe te keni lirine e fjales, veprimit, e liri te tjera si keto

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Eh jo po ku te gjeja une te perzime ne fshatin tim, nqs quan te perzime cigare me hala pishe atehere po, jam fajtor
    Eh kur i kujtoj ato radhet per 2 garuzhde qumesh me behet mishi gjemba gjemba.
    Po nejse, i beni homazhe se prandaj ju solli sala demokraci, qe te keni lirine e fjales, veprimit, e liri te tjera si keto
    si duket ke qene i vogel mor daj,dhe i ke me te ndegjume ato qe thua.te perzime i thon
    ponxh dhe ferrnet bashk,qe pinin dembelat me barseta te gjata dhe pantoll tub, dhe ne fund kauboj,qe ne fund te 15 ditve firmosnin ne bordero pa bere nji dit pun.

Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    si duket ke qene i vogel mor daj,dhe i ke me te ndegjume ato qe thua.te perzime i thon
    ponxh dhe ferrnet bashk,qe pinin dembelat me barseta te gjata dhe pantoll tub, dhe ne fund kauboj,qe ne fund te 15 ditve firmosnin ne bordero pa bere nji dit pun.
    E fatmiresisht i vogel kam qene

Faqja 48 prej 65 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •