Close
Faqja 28 prej 56 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 555
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ajo dihej qe ajo femer ishte viktime e abuzimit. Si nga I jati ashtu dhe plaku. Nje njeri qe ka 2 pare tru e dallon te bardhen nga e zeza. Problemi me I madh eshte cfare do bejme me ate pjese injorante qe mendon ndryshe. Sepse sa te kete derra injorante me mentalitet shpellaresh keto abuzime dhe tragedy do vazhdojne. Fatkeqesia me e madhe eshte se ne vitet 2012 sado te 'dal' jane dhe pare se si ligji funksionin dhe drejtesia prape nuk ndryshojne. Mentaliteti I nje injoranti nuk ndryshon ndonjehere . Mjere ato njerez qe perballen dhe Kane te bejne ne realitet me nje injorance te tille.

Sulejman Vata, gjyshi i Aishes së masakruar, e ka mohuar kategorikisht mundësinë që Shaban Norja të ketë pasur lidhje me dy vajzat e tjera të familjes.

“…Nuk është absolutisht e vërtetë që ai ka abuzuar edhe me dy motrat e tjera të Aishes, të cilat janë të martuara dhe kanë familjet e tyre normale. Absolutisht nuk është e vërtetë as që vajza ka shkuar me dëshirë me atë njeri”, pohon gjyshi Sulejman në një intervistë për gazetën “Panorama”.

Sipas tij, e vetmja gjë që ka dashur Shabani ka qenë ulja e vlerave morale të familjes Vata.

“Ai njeri gjithçka e ka bërë për hakmarrje, që të ulë dhe të hedhë poshtë vlerat e Muhamed Vatës dhe gjithë familjes tonë”, thotë ai.

Ai pohon se gjithë kjo tragjedi ka ndodhur pasi Aishes i kanë munguar këshillat e nënës dhe ka qenë e pambrojtur shpirtërisht.

“Ajo ishte tip i mbyllur. Po të kishte folur Aishja për këtë situatë, për shtatzëninë apo autorin e kësaj ngjarjeje, ajo sot do të ishte gjallë dhe ditën e hënë do të ishte në fakultet. Ne i kemi të gjitha dokumentet, diplomën dhe gjithçka e kishim bërë gati për ta regjistruar në shkollë. Kemi shkuar bashkë me Muhametin në Tiranë që ta regjistrojmë në Fakultetin e Infermierisë. Por Aishja nuk ka folur, pa dyshim që është kërcënuar që t’i ulej dinjiteti i familjes. Në shkollë ajo nuk mungonte kurrë. Ka qenë një nga nxënëset më të shkëlqyera”, rrëfen zoti Vata.

Ndërsa përsa përket ndonjë hakmarrje të mundshme, Sulejmani është shprehur se këtë gjë e kanë lënë në dorë të drejtësisë.

Ndërkaq rrëfimi i fundit i monstrës 80 vjeçar Shaban Norja, është shoqëruar me lot ngashërimi dhe pendese për atë që bëri.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ik me xhaje thuaji atij o Atman lol. I paskan munguar keshillat e nenes. Na preku ketu. Ouch. Une skam pare e degjuar te ikesh jashte e ti lesh femijet ne dore te komshiut. Apo te flesh gjume kur e di goca is missing. Injorantet duan shpetim tani pale.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Ik me xhaje thuaji atij o Atman lol. I paskan munguar keshillat e nenes. Na preku ketu. Ouch. Une skam pare e degjuar te ikesh jashte e ti lesh femijet ne dore te komshiut. Apo te flesh gjume kur e di goca is missing. Injorantet duan shpetim tani pale.
    te them te drejten nuk e di si eshte e verteta, por mendimi im per ngjarjen eshte se ka lidhje me shume fenomene negative sociale-morale-edukative dhe nuk mund te kete faj VETEM FAMILJA

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mos m'thuaj e ka fajin Sala?!!!!! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    drejtperdrejt jo,por terthorazi po (dhe ketu fus gjithe politikanet shqiptare)

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    e paska lon nji ilegjitim shaboni, enkas per ket forum ...

Norja: Ajshe besimtare, ndaj s'abortonte

Norja: Ajshe besimtare, ndaj s'abortonte[/I][/B]

DURRËS- Gjykata e Durrësit ka vendosur sot masën e arrestit burg pa afat për 80-vjecarin Shaban Norja, vrasësin e 18-vjecarjes Ajshe Vata. Sipas burimeve nga vendngjarja, Norja nuk ka pasur në gjykatë asnjë nga të afërmit.

Ai ka deklaruar edhe njëherë para trupit gjykues versionin e tij për vrasjen, ndërsa ka thënë se “Ajshja ia kishte kërkuar që ta vriste”, pas debatit për abortin e fëmijës.
    “I thashë të abortojë, nuk pranoi se ishte besimtare”, deklaroi ai, më tej. Norja ka panuar atësinë e fëmijës, ndërsa ka thënë se me Ajshen kishte marrëdhënie të ngushtë prej 3-4 vitesh.

NGJARJA
    Ajshe Vata u gjet e masakruar pa kokë mëngjesin e 11 tetorit nga një bashkëfshatar i saj, në një arë me misër në fshatin Xhafzotaj, aty ku edhe jetonte. Ngjarja tronditi mbarë opinionin publik, ndërsa kur ekspertiza vërtetoi se ajo ishte shtatzënë, hetimet morën një rrjedhë tjetër derisa u bë e mundur kapja e Shaban Norjas. Ekspertët arritën në konkluzionin se vajza ishte abuzuar që 14-vjec nga Norja i cili ka deklaruar më pas që e vrau vajzën për shkak se nuk donte të abortonte fëmijën që priste nga ai.

KRIMI
    "E qëllova me plumb nga pas dhe pastaj ia preva kokën me sëpatë. Kokën e keni te ferrat pranë arës me misër”. Ky ka qenë deklarimi i tmerrshëm i Shaban Norjes, 80 vjeç, që zbardhi ngjarjen makabre të masakrimit të 18-vjeçares Ajshe Vata nga Xhafzotaj i Durrësit, më 11 tetor 2012.

Hetimet e bëra nga Policia e Durrësit bënë të mundur që, 4 ditë pas ngjarjes, të zbulohet autori, i cili tashmë ka pranuar fajësinë. Në shtëpinë e të moshuarit janë gjetur rrobat me gjakun e së resë, ndërsa po kërkohen nga policia sëpata dhe pistoleta. Shaban Norja ka pranuar se ka pasur marrëdhënie me viktimën, ndërsa burime të policisë thonë se Ajshja ka qenë viktimë e abuzimit nga ana e të moshuarit që në moshën 14 vjeçe.

80- vjeçari rezulton të jetë edhe babai i fëmijës që mbante në bark viktima, e cila në momentin e vrasjes ishte 11-javëshe shtatzënë. Sipas deponimit në polici, ky ka qenë edhe shkaku kryesor i debateve të bëra mes tyre, që u përshkallëzua më pas në masakrimin e së resë. Sipas policisë, koka e vajzës u gjet rreth 100 metra nga vendi ku u gjet trupi i saj. Shaban Selim Norja, ishte person i dënuar më parë me 9 vjet burgim, për vrasje të mbetur në tentativë.

(ma.ar/BalkanWeb)
    Revolution 1848

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Më në fund e pranove dhe Ti Euro që paska qënë Shabani autori??

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    te them te drejten nuk e di si eshte e verteta, por mendimi im per ngjarjen eshte se ka lidhje me shume fenomene negative sociale-morale-edukative dhe nuk mund te kete faj VETEM FAMILJA
    Ke te drejte kur thua nuk ka faj vetem familja........
    Fajin kryesor e ka shteti qe lejon ekstermistet fetare te bejne cte duan ne shqiperi

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Më në fund e pranove dhe Ti Euro që paska qënë Shabani autori??
    Une kam qen kundra se ishte i Ati, por qe mund te ishte Shabani

Edhe nje shaban qe pata edhe ate e bera lanet lol

Mu besua ngaqe lexova kete artikullin Ketu
    Revolution 1848

Faqja 28 prej 56 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •